Įkraunama...
Įkraunama...

Neramus kūdikis. 2 tema

QUOTE(linulia40 @ 2009 04 07, 20:48)
zinoma ,kad yra tiesa,juk mes ir ne bet ka valgom,juk prisitaikom sau maista,taip ir kudikiui tas pats ax.gif

manau misinukas tikrai turi itakos, mes itarem, kad dukrytei ir su skranduku buvo problemele, o hipoalerginis yra labiau suskaidytas ir lengviau pasisavinimas, turbut tai ir padejo, be to ir probiotikai savo daro 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linulia40 @ 2009 04 07, 19:48)
zinoma ,kad yra tiesa,juk mes ir ne bet ka valgom,juk prisitaikom sau maista,taip ir kudikiui tas pats ax.gif

Siaip skaiciau, kad tai ka valgo mama, nepersiduoda vaikui, nes i motinos piena patenka tik kofeinas. Cia turbut mamos zurnale skaiciau. Ir siaip ten rase, kad daktarai nezino is kur tie skausmai atsiranda. Jei jau mama nori vynuogiu, tai ju turi ir valgyti, nes organizmas jaucia geriau ko jam reikia. Taiva, nezinau kiek cia tos tiesos. Aisku tik tiek, kad daktarai nieko nezino, is kur tie skausmai, pilvo putimai ir t.t. Mano mazylei pilvo skausmai buvo nuo pirmos gyvenimo dienos, kai dar valgiau ligonines maista. O ir siaip, juk ten dar net ne pienas buvo, o priespienis. Kita mano drauge, maitino gal puse metu. Sako valgiau vien koses, ir vistiek skausmai buvo. Tesesi gal puse metu. Tiesiog manau kad kiekvieno vaikelio skirtingas organizmas. To kurio organizmas stipresnis, tai valgyk ka nori, ir naudok misinuka bet koki, jam nieko nebus.
Atsakyti
QUOTE(almani @ 2009 04 08, 12:17)
Siaip skaiciau, kad tai ka valgo mama, nepersiduoda vaikui, nes i motinos piena patenka tik kofeinas. Cia turbut mamos zurnale skaiciau. Ir siaip ten rase, kad daktarai nezino is kur tie skausmai atsiranda. Jei jau mama nori vynuogiu, tai ju turi ir valgyti, nes organizmas jaucia geriau ko jam reikia. Taiva, nezinau kiek cia tos tiesos. Aisku tik tiek, kad daktarai nieko nezino, is kur tie skausmai, pilvo putimai ir t.t. Mano mazylei pilvo skausmai buvo nuo pirmos gyvenimo dienos, kai dar valgiau ligonines maista. O ir siaip, juk ten dar net ne pienas buvo, o priespienis. Kita mano drauge, maitino gal puse metu. Sako valgiau vien koses, ir vistiek skausmai buvo. Tesesi gal puse metu. Tiesiog manau kad kiekvieno vaikelio skirtingas organizmas. To kurio organizmas stipresnis, tai valgyk ka nori, ir naudok misinuka bet koki, jam nieko nebus.

sutinku su "To kurio organizmas stipresnis, tai valgyk ka nori, ir naudok misinuka bet koki, jam nieko nebus". 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(almani @ 2009 04 08, 10:17)

Sutinku su tuo. As irgi bandziau maista labai rinktis, bet pilvuka vistiek skaudejo lelytei, pradejau valgyti ka noriu (aisku jokiu astriu, pupeliu ir pan. nuo ko pucia vidurius zmogui), ivairesni maista, vistiek tas pats, bet po truputi viskas susireguliavo, dar tiesa geruju bakteriju pagereme. dar mums nera ne 3 menesiu bet kolkas tpfu tpfu tpfu lyg ir nebekankina diegliukai taip daznai kaip budavo pirmas savaites unsure.gif
Atsakyti
Manau, kad priezastis nr. 1 - dantukai smile.gif
maniskis lygiai taip pat verkia.
O valgot tai nedaug, tokio amziaus reiketu priespieciams valgyti kosytes, o pietums darzovienes su mesyte. O atpila del to. kad per daug isgeria misinuko.
Atsakyti
mums 6 mėnesiai ir pas mus lygiai tas pats unsure.gif
bet mums tai kartais pilvuką rytais dar pučia, tai gal nuo to g.gif
Atsakyti
QUOTE(melija 5 @ 2007 04 30, 11:25)
Mūsų toks meniu :

ryte - mišinukas 150ml.
priešpiečiai - daržoviene su mėsyte, sultytės obuolių.
pietūs - mišinukas 150ml.
priešvakariai - košyte, arbatytė.
vakarienė - mišinukas 180ml.

o valgyti ne per mazai? 8 su puse men vaikeliui lyg ir skurdokas meniu, juolab, kad maitinate misinuku, o ne MP g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inetata: 10 balandžio 2009 - 10:46
QUOTE(almani @ 2009 04 08, 10:17)

skayciau del MP yra trys pagrindines teorijos:
1. valgyti galima viska.
2. vienus produktus galima valgyti, kitu ne.
3. grieztai tik koshes.

cia kaip religija - kuo nori tuo ir tiki. man daktaras isleisdamas is ligonones sake valgyti galima viska, isskyrus vynuogiu negalima ir alkoholio. o visa kita - kaip nori.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skaiva111: 10 balandžio 2009 - 17:23
Mano lialia labai nuramina nesiojimas pilvuku zemyn. Dar priglaudus prie krutines stacia gerai panesiot. Ir kai pradeda zirsti - butinai iskarto pasiulyt bonkute misinuko (jei nemaitinat pati), nes kartais atrodo, kad lyg ir neseniai pavalge, bet gali but , kad jam dar norisi:) T.p padeda sviezias oras. Jei velus vakaras , bandykit aprengti ir iseikit i balkona. Sekmes 4u.gif
Atsakyti
turiu 2 mėn bachūriuką. Kaip sako viena mano giminaitė, turbūt bus Merūnas. Šaukia kaip pjaunamas visą dieną. Miega mažai. Gerai nors naktį nebliauna, o tik pavalgo ir toliau miega. Valgom MP ir mišinėlį Nan 1. Dabar nupirkom hipp, tai matysim ar kas pasikeis, bet jis gaunasi toks tirštas ir sunkiai traukiasi. Mano tinginys nervuojasi, pavargsta ir mažai valgo. Penktadienį eisim pas gyd. tai matysi ar priaugom mes visą dieną dainuodami ar ne. Verkia nes pučia pilvą, espumizan ir infacol nepadeda. Patinka pabūt prie įjungto šildytuvo. Tada apsiramina, pabezda. Aš galvoju, gal visai man savo pienu nebemaitint. nebežinau nei ko griebtis.
Atsakyti
Mano dukrytei 2sav,irgi lb neremi,diena ji puikiai miega,na atsibunda pavalgyt ir vel miega,bet tik ateina naktis,ji pradeda verkt,klikt ir nzn kaip ja nuraminti...as diena jai duodu misinukus neduodu savo kruties,kruti duodu tik nakti kai jau lb verkia tai kai pajunta kruti,nurimsta kokiem15min.po to vel verkia ir taip tesesi iki 4-5h rytopo to ji uzmiega...bijau kad tik vaikas nebutu sumaises diena su maktim,nes tada tikrai nzn ka daryt...patarkit kaip atpratint vaika miegot diena,bent jau kad nevisa diena miegotu??????? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irina 1984 @ 2009 04 22, 13:47)
Mano dukrytei 2sav,irgi lb neremi,diena ji puikiai miega,na atsibunda pavalgyt ir vel miega,bet tik ateina naktis,ji pradeda verkt,klikt ir nzn kaip ja nuraminti...as diena jai duodu misinukus neduodu savo kruties,kruti duodu tik nakti kai jau lb verkia tai kai pajunta kruti,nurimsta kokiem15min.po to vel verkia ir taip tesesi iki 4-5h rytopo to ji uzmiega...bijau kad tik vaikas nebutu sumaises diena su maktim,nes tada tikrai nzn ka daryt...patarkit kaip atpratint vaika miegot diena,bent jau kad nevisa diena miegotu??????? 4u.gif

Matai jeigu verkia, tai cia ne diena su naktim sumaise, o skauda. Beveik visiems kudikiams skausmai prasideda nakti, tik maniskei atvirksciai buvo. Bet jei dar dienom miega tai tau gerai. Tu irgi diena eik miegoti. Pabandyk kitu vaistu panaudot. Eik i praeitus puslapius, ten isvardinau ka mes naudojom. Gal pades kurie nors.
Atsakyti