saunuoles mamytes!o mumstik dabar vargai prasidejo
QUOTE(veziuke85 @ 2009 03 12, 23:34)
saunuoles mamytes!o mumstik dabar vargai prasidejo
tai jums stiprybes ir kantrybes, visi per tai praejom atlaikysit ir jus, teks iskesti, mazyliuku sypsenos kaip ranka nuima visus sunkumus laikykites
Maniskiai abu nebuvo ramus ,maitinames tik MP,bet diegliai musu neaplenke .Dukryte jau kokia savaite apsiraminus,nuolat sypsosi,guguoja,sakau gal jau baigesi bedos su pilviuku.Sunyciui vis reciau pilviuka pucia, vartojam pankolio sirupa homeopatini,ar tai jis gelbsti,ar savaime tvarkosi(mum trys men jau sueje).Espumizanas,Sabsimplex,Infacol mum nepadejo
QUOTE(Serniukas @ 2009 03 12, 13:58)
Sveikos, pasidalinsiu savo patirtimi.
Mano mažius buvo labai neramus kažkur 100dienų nuo gimimo. Mus kankino ne tik diegliukai, bet dar prisidėjo ir sunkaus komplikuoto gimdymo vargai, dėl to vaikas laai jautriai į viską reaguodavo. Mes su vyru tuos tris su trupučiu mėnesio pratūpčiojom su vaiku.
Nuo pilvuko dieglių nei espumisanas nei sab simplex negelbėjo - ir apskritai kai vaikui gerai tai gerai ir espumisanas, o kai ne tai joks espumisanas nepadeda... Gavom dovanų vyšnių kauliukų pagalvėlę - tikrai gelbėjo nors aš netikėjau... Dar kai vaikui pilvo diegliukai labai padėjo vaiką paguldžius ant pilvelio glostyti ir lengvai trinti nugarytę - jau kaip pradėdavo bezdėti išsibezdėdavo ir viskas susitvarkydavo kuriam laikui.
Maitinau 3 mėnesius pati, nevalgiau nei žuvies, nei pieno produktų, mitau tik košėmis, net daržovių nevalgiau.
Žodžiu mamytės apsišarvuokit kantrybe, kaip sako daktarės sesutė - jusų sunkiausi laikai jau praėjo
Mano mažius buvo labai neramus kažkur 100dienų nuo gimimo. Mus kankino ne tik diegliukai, bet dar prisidėjo ir sunkaus komplikuoto gimdymo vargai, dėl to vaikas laai jautriai į viską reaguodavo. Mes su vyru tuos tris su trupučiu mėnesio pratūpčiojom su vaiku.
Nuo pilvuko dieglių nei espumisanas nei sab simplex negelbėjo - ir apskritai kai vaikui gerai tai gerai ir espumisanas, o kai ne tai joks espumisanas nepadeda... Gavom dovanų vyšnių kauliukų pagalvėlę - tikrai gelbėjo nors aš netikėjau... Dar kai vaikui pilvo diegliukai labai padėjo vaiką paguldžius ant pilvelio glostyti ir lengvai trinti nugarytę - jau kaip pradėdavo bezdėti išsibezdėdavo ir viskas susitvarkydavo kuriam laikui.
Maitinau 3 mėnesius pati, nevalgiau nei žuvies, nei pieno produktų, mitau tik košėmis, net daržovių nevalgiau.
Žodžiu mamytės apsišarvuokit kantrybe, kaip sako daktarės sesutė - jusų sunkiausi laikai jau praėjo
Net nebūtina glostyti nugarytės. Bet jei tai darote, nelieskite stuburiuko. Jo negalima stipriai trinti, masažuoti.
QUOTE(Silvy @ 2009 03 12, 23:03)
Maniskiai abu nebuvo ramus ,maitinames tik MP,bet diegliai musu neaplenke .Dukryte jau kokia savaite apsiraminus,nuolat sypsosi,guguoja,sakau gal jau baigesi bedos su pilviuku.Sunyciui vis reciau pilviuka pucia, vartojam pankolio sirupa homeopatini,ar tai jis gelbsti,ar savaime tvarkosi(mum trys men jau sueje).Espumizanas,Sabsimplex,Infacol mum nepadejo
Apie pankoliu sirupa nesu girdejus, mes tik arbatele geriam? kur jus ji perkat?
Arbata geriam kiekviena diena, taciau ji viena nelabai kuo padeda, dazniausiai i pacia arbata lasinam espumisan lasus, kad poveikis stipresnis butu.
QUOTE(spurgela @ 2009 02 28, 00:49)
na pas mus tokia pati situacija, nakti labai gerai miega, bet jau diena beveik ne. o isvargus vergia, tada ir diegliai...o kodel hipoalerginis, jis ne tik alergiskiems vaikams tinka? Mums 1 menuo su trupuciu
Sveikinam su 2 mėnesiukais,mūsų vaikučiai vienmečiai
Maniškis irgi neramus,dieną beveik nemiega,tik grįžus iš lauko keletą h ir viskas,ačiu Dievui naktį išmiegot pradėjo po 7h Espumizanas nepadeda,Sab Simplex ir nelabai Valgom mišinuką,reiks pamėgint iš Jūsų rekomenduojamų pamaitint
nuo 7 mėn. pasidarė nerami, nežaidžia viena, jei atsuki nugarą ar mato ką nors išeinant iš kambario (nesvarbu kad kambaryje arba šalia jos kas nors lieka ir kalbina) pradeda isteriškai klykti... nebežinau ką daryti...
kazkaip mano pasidare 2 d. kaip nerami..vakare dedu Viburcol zvakute...
QUOTE(linulia40 @ 2009 03 17, 20:27)
kazkaip mano pasidare 2 d. kaip nerami..vakare dedu Viburcol zvakute...
Kaip nerami? del pilvuko problemu?
maniskis taip pat neramus... :4u:diena sunkiai uzmiega,muistos,raitos.o kai uzmiega ta galvyte sukioja,lyg trintu i pagalve nakti,tai kai uzmiega,tai kokias4h ismiega,pavalgo ir vel miega,bet diena...pasiimi supt,bet vistiek iki galo neuzsimerkia,o jei uzsimerkes,paguldai,nepraeina ne5min ir kelias nzn kas jam yra
QUOTE(sriukis @ 2009 03 19, 22:00)
maniskis taip pat neramus... :4u:diena sunkiai uzmiega,muistos,raitos.o kai uzmiega ta galvyte sukioja,lyg trintu i pagalve nakti,tai kai uzmiega,tai kokias4h ismiega,pavalgo ir vel miega,bet diena...pasiimi supt,bet vistiek iki galo neuzsimerkia,o jei uzsimerkes,paguldai,nepraeina ne5min ir kelias nzn kas jam yra
gal pilviuka skauda,mano irgi taip pamiega ir kelias..tai vakare idedu viburcol zvakute,o diena geriam seb simplex,mano irgi tryne galvyte tai vit.D geriam i diena po 3 lasiukus...
jei galvyte trina i pagalve tai vitamino D trukumas,butinai susisiekit su gydytoja,paskirs didesne doze vit.D(jei geriat)
kazkodel taip ir pagalvojau,kad gali trukt d vitamino,nes kazkur skaiciau o zvakute idedu,jei jau lb neramus...kazkodel nenoriu manipuliuoti vaistais siaip tai lb stiprus,galvyte graziai laiko,juokias,ciauska,kartais net krykstauja tai viliuos,kad tas etapas su pilvuku greit praeis
Papildyta:
ir aciu uz patarima
Papildyta:
ir aciu uz patarima