Įkraunama...
Įkraunama...

Iki kokio amžiaus maitinote krutimi?

Apklausa: Iki kokio amziaus maitinote krutimi? (710 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Nieko nežinojau apie kūdikius- galvojau maitinsiu iki 6 mėnesių- bet dabar mums greitai jau 10 mėnesių ir dar maitinu- naktį, ryte ir prieš miegučius. Aš tingiu ruošti mišinukus, kam keisti tai kas yra natūraliai duota thumbup.gif , nors daug kas stebisi kad taip ilgai. Nors yra ir savitų minusiukų: vaikutis labai prie manęs prisirišęs- praktiškai niekam jo negaliu palikti be ašarų ir riksmų tai bus pagrindinė priežastis dėl kurios norėčiau baigt maitint- už kokio mėnesio ar dviejų- rudenį ketinu eiti dirbt.
Atsakyti
QUOTE(kajote @ 2005 02 02, 09:37)
Is tiesu, tai jau nuo pat sunelio gimimo gyvenau ta mintim, kad maitinsiu 6 men.
Dar tebemaitinu, bet jau mazinu maitinimu skaiciu. Mano  2.gif pieno baras tuoj uzsidarys  doh.gif

ir aš maniau, kad iki 6 mėn. maitinsiu, bet maitinu ir toliau biggrin.gif Ir dėl to, kad tingiu tais mišinukais užsiimt doh.gif Jau košes vaikis kerta kelis kartus per dieną, bet pienuką tai irgi kokius 3 kartus per dieną pasiurbia, ir naktį dar kažkiek kartų ax.gif
O aš tai pagavau save, kad vis dažniau ir dažniau pagalvoju apie nutraukimą - labai fain yra maitinti savo beibūną, bet kažkaip norisi ir "atsirišt", atsimint, kad aš ne tik mama ax.gif Taigi, norėčiau iki 9 mėn.baigt, gal netgi mišinukų teks griebtis rolleyes.gif
Atsakyti
Aš maniau, kad maitinsiu max iki 10 mėnesių, bet manajai jau už savaitės metukai, o aš vis dar maitinu. Aišku, ji nuo manęs nei žingsnio - ypač kai užsigauna, nepaguodžia niekas kitas - nei linksmintojas tėtis, nei mylinti sesė. Jai reikia tik manęs. Aš nuo šito jausmo kol kas kaifuoju, bet gal jau ir maitinimą reikėtų kaip nors baiginėti.
Tik niekaip nesuprantu (kaip rašo mamytės), kad kūdikis pats atsisakė krūties. Na neįsivaizduoju šito nors tu ką.
Atsakyti
QUOTE(Violetukas @ 2005 07 16, 22:18)
Aš maniau, kad maitinsiu max iki 10 mėnesių, bet manajai jau už savaitės metukai, o aš vis dar maitinu. Aišku, ji nuo manęs nei žingsnio - ypač kai užsigauna, nepaguodžia niekas kitas - nei linksmintojas tėtis, nei mylinti sesė. Jai reikia tik manęs. Aš nuo šito jausmo kol kas kaifuoju, bet gal jau ir maitinimą reikėtų kaip nors baiginėti.
Tik niekaip nesuprantu (kaip rašo mamytės), kad kūdikis pats atsisakė krūties. Na neįsivaizduoju šito nors tu ką.

Analogiška situacija pas mane biggrin.gif Tik manąjai vakar buvo metukai mirksiukas.gif Net neįsivaizduoju kaip reikės atpratinti biggrin.gif Iki rudens planuoju dar maitinti.O gal dar ir ilgiau biggrin.gif Patogu labai,tik kad naktį labai prabunda doh.gif
Atsakyti
Kaip pirmą maitinau tik mėnesiuką,tai dabar tikiuosi bent iki šešių mėn.maitinti pati,bet labai norėčiau kuo ilgiau.Ir kol bus pienuko ir pati lėlytė norės tol maitinsiu.O pirmą vaiką maitinau tik mėnesį,nes trūko žinių ir mūsų daktarė pakišo minti kuo greičiau mišinuką duoti verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
aš tai planuoju maitinti iki metukų. nuo septinto mėnesio, kai pradėjom valgyt normaliai košes, tai dukrytė pati atsisakė dienos MP - pasiūliau krūtį, o ji tik nusišypsojo ir nusisuko biggrin.gif nors kai duodu nutrauktą iš buteliuko, tai visai noriai geria. o mamytė tampa labai reikalinga vakare prieš miegą, ryte ir kartais naktį. naktiniam miegeliui užmiegam tik su MP. tai neįsivaizduoju kaip reiks užmigdyti be papuko g.gif
Atsakyti
Dukrytę maitinau iki 8,5 mėn thumbup.gif . Sūnelį taip pat norėčiau išmaitinti iki kokių 8 - 9 mėn wub.gif .
Nieko nėra geriau už "pieno fabrikėlį", kuris užima pakankamai mažai vietos ir užtikrina visada patį šviežiausią ir geriausią maistelį mažąjam angeliukui wub.gif
Atsakyti
Norejau matint iki metu, bet deja, jau nebeiseis sad.gif . Pieno labai sparciai mazeja kazkodel. Dabar maitinu karta per 2 - 3 dienas...
Atsakyti
Norėčiau maitinti bent iki metų. Ilgiau turbūt neišeis - teks grįžti į darbą, o darbas nuo namų toli - neprilakstysi sad.gif.
Atsakyti
Kai gime mano mazius planavau maitinti iki 6 menesiu, taip ir maitinau 6 menesius ir 3 dienas, bet netodel kad to nebenorejau, o mano kavalierius pats eme ir atsisake "papo", teko ismokti gerti is buteliuko misinukus, nes iki to laiko buteliuko neeme smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RebekaG @ 2004 10 28, 14:50)
Oho smile.gif O atsisake pati? Ar net ir tokio amziaus teko atjunkyt?

Matai, man atjunkymas dabar diziulis galvos skausmas, o merginai greit du metai bus unsure.gif Jauciu pati neatsisakys g.gif

Viskas vyko palaipsniui. Paskutinius mėnesius duodavau pienelio tik nakčia, jei prabusdavo, ir ryte, prieš darželį. Vakarais pavykdavo susitarti, kad pienelio gaus ryte mirksiukas.gif
Kaip viskas užsibaigė net neprisimenu. Turbūt, dėl nuolatinio vėlavimo į darbą, vieną rytą tiesiog nedaviau - skubėjom. Užsimiršo ir nereikalavo daugiau. Tiek to pienuko pas mane ir tebuvo jau...
Atsakyti
1 menesi, paskui baigesi pienukas verysad.gif
Atsakyti