Įkraunama...
Įkraunama...

Iki kokio amžiaus maitinote krutimi?

Apklausa: Iki kokio amziaus maitinote krutimi? (710 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Jei tik uzteks pieno mielu noru maitinsiu iki 2 metu smile.gif
Atsakyti
As noreciau maitinti 13-15 menesiu, taigi pasirinkau balsavime grafa 1-1,5 metu. O nutariau taip del siu priezasciu: 1. mastitai paliko man neisdildoma neigiama ispudi, todel dabar kol maitinu esu itin atsargi ir tai siek tiek mane vargina, todel noriu kuo greiciau baigti, nes kai nemaitini, tai nesergi mastitais. 2. Noriu atsigauti iki antrojo leliuko wub.gif .

Cia aisku tik mano norai, dar neaisku, ka mazasis tuo klausimu pareiks smile.gif
Atsakyti
Pirma dukryte maitinau tik 3 menesius, nes buvau labai jauna ir turbut pakankamai kvaila blush-anim-cl.gif . O gal tiesiog niekas nepatare, ka reiketu daryti, kad nedingtu pienelis. Todel antra savo maze esu pasiryzus maitinti kuo ilgiau. Noreciau maitinti iki metu, bet ko gero po pusmecio turesiu grizt i darba, tai nelabai isivaizduoju, ka reikes daryti g.gif . Nutraukinet piena, kiek zinau, negerai, nes gali visai pradingt. Kazin ka daro kitos mamos, kurios dirba ir maitina? T.y. kokiu budu jos tai daro? Grizta namo? Nusitraukineja? ......?
Atsakyti
As noreciau maitinti iki metu. Anksciau galvojau, kad iki 6 men., bet dabar matau, kad tai labai patogu, o beto, negi pradejus primaitinima is karto ir pienuka pakeisi misinuku. I darba ketinu grizti anksciau, nei sueis metai, bet visa para 9 men. kudikio nereikia gi zindyti. Tai kai dirbsiu tikiuosi, kad jam tiks ir kosytes ar tyreles, o vakare ir ryte pienukas smile.gif O gal as per daug naivi... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(asMona @ 2005 03 10, 21:32)
Pirma dukryte maitinau tik 3 menesius, nes buvau labai jauna ir  turbut pakankamai kvaila  blush-anim-cl.gif . O gal tiesiog niekas nepatare, ka reiketu daryti, kad nedingtu pienelis. Todel antra savo maze esu pasiryzus maitinti kuo ilgiau. Noreciau maitinti iki metu, bet ko gero po pusmecio turesiu grizt i darba, tai nelabai isivaizduoju, ka reikes daryti  g.gif . Nutraukinet piena, kiek zinau, negerai, nes gali visai pradingt. Kazin ka daro kitos mamos, kurios dirba ir maitina? T.y. kokiu budu jos tai daro? Grizta namo? Nusitraukineja? ......?

Pagal istatymus zindanciai mamai darboviete turi leisti daryti pertraukas kas 3 val. po 30 min. ar pan. Taip kad galima grizti ir pamaitinti. O dazniausiai tai per pietus maitina nutrauktu pienu. O be to, kaip jau rasiau, tokio amziaus vaika pradeda primaitinti, tai nuo kokiu 7 men. vienas maitinimas yra pakeiciamas tyrele arba kosyte.
Atsakyti
visada galvojau,kad noriu maitint iki 9 men.taip ir buvo dukrytei buvo 9men ir 2sav ir viena vakara ji atsisake pienuko thumbup.gif nors as dar koki menesi buciau tempus,buvo gaila is vaiko atimt tai ka megsta,bet ji nusprende pati cool.gif
Atsakyti
mano mažei 1,4 mėn., ji vis dar valgo mano pienuką. norėčiau maitinti iki kokių 2-jų metų. dabar pratinamės prie darželio, nes turiu eit į darbą, tačiau nujunkyt nenoriu. gal susitarsim su dukryte, kad gaus mano pienuko ryte, vakare, na ir naktį jei pageidautų smile.gif
aš visom keturiom už maitinimą krūtimi ir nesuprantu ų mamyčių, kurios nenori savo vaikeliui to, kas jam tikrai yra geriausia thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oliushka: 26 gegužės 2005 - 22:28
Nežinau, ar šitoj temoj reikia rašyti, bet paklausiu... ax.gif
Planuoju nutraukti maitinimą krūtimi, kai mažei bus kokie 9-10 mėnesių. Kaip suprantu reikės pieną pakeisti mišinukais. Bet mano mažė visai negeria iš buteliuko doh.gif , tai kaip man tą mišinuką reikės jai sugirdyti? Ar jinai gers jį iš puodelio? Kaip dabar sultis geria...
Ar kas nors girdo mišinukus iš puodelio? g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Norėčiau maitinti 1 m. Pirmagimį maitinau normalai tik 1 mėn., po to dar du mėn. primaitindama. sad.gif na bet mokomės iš klaidų. Dukrytę jau du mėnesius maitinu. Kažin kodėl neleidžia man balsuoti šioje apklausoje?
Atsakyti
oi kaip norėčiau nutraukti ir nebežindyti, bet neturiu tiek kantrybės doh.gif
Atsakyti
Man gydytoja sake, kad maitinciau berniuka iki metu, nes po to persiduoda vaikui moteriski hormonai tongue.gif . Tai, jei dar bus pienuko, kramtysim iki metu 4u.gif . Pakolkas viskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(byne @ 2005 06 07, 10:13)
Man gydytoja sake, kad maitinciau berniuka iki metu, nes po to persiduoda vaikui moteriski hormonai  tongue.gif . Tai, jei dar bus pienuko, kramtysim iki metu  4u.gif . Pakolkas viskas  thumbup.gif

na jau ne už kalnų
Atsakyti