Įkraunama...
Įkraunama...

Iki kokio amžiaus maitinote krutimi?

Apklausa: Iki kokio amziaus maitinote krutimi? (710 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Mano mazei 2m8men, dar gardziuojasi MP 4u.gif
Atsakyti
taigi, kaip ilgai norėtumėt maitint mirksiukas.gif ?
Atsakyti
Vyresneli maitinau 9 menesius. Buciau maitinusi ilgiau, taciau sustreikavo mano pacios sveikata. cry.gif Mazyli zadu maitinti iki metu ar net ilgiau. Kad tik butu pienuko! biggrin.gif
Atsakyti
Na ar tai niekas nežino kiek nori maitinti?

Pasidalinkit, mergaitės,mintimis... drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(crocus @ 2005 02 01, 15:28)
Na ar tai niekas nežino kiek nori maitinti?

Pasidalinkit, mergaitės,mintimis... drinks_cheers.gif

Busiu pirma ir pasisakysiu mirksiukas.gif
Is tiesu, tai jau nuo pat sunelio gimimo gyvenau ta mintim, kad maitinsiu 6 men.
Dar tebemaitinu, bet jau mazinu maitinimu skaiciu. Mano 2.gif pieno baras tuoj uzsidarys doh.gif
Atsakyti
As tai noreciau iki kokiu 1.5 metu maitinti,nes matau kaip mano leliui to reikia. Be to dar turim problemeliu su alergija. Deja,teks po menesiuko nutraukti, nes turesiu isvykti porai sav verysad.gif Labai liudna. cry.gif
Atsakyti
aš iki 9 mėn. Vasaros pabaigoje į darbą, tad pavasario pabaigoj norėčiau nujunkyt - kiek girdėjau vasarą tai daryti nepatariama smile.gif
Atsakyti
Aš tai paraginau ,o pati tyliu kaip paršiukas smile.gif

Kiekgi tiksliai maitinsiu nesu apsisprendusi.Plaukiu pasroviui. Labai tikiuosi,kad vistiek ateis toks laikas kai galėsiu nujunkyt ramiai,taip kaip gamta sumanė mirksiukas.gif

O dabar nujunkyt neturiu jokių priežasčių-tai malonu vaikui ir man labai palengvina gyvenimą...
Atsakyti
Sujungtos dvi tokios pačios temos. Prašome,užvedant naują temą,peržiūrėti ar ji nesikartoja 4u.gif
Atsakyti
Noriu maitint iki 1 m, nes reikės grįžti į darbą smile.gif . Kyla mintys maitint ir ilgiau, bet bandau jų atsikratyt, nes nematau reikalo ir dirbt, ir maitint. O jei dar broliuką sugalvosim užsisakyt tai reik ir pačiai normaliai atsigaut biggrin.gif
Atsakyti
as tai 1-1.5m. nes i darbeli ir seip mano tokie isitikinimai, nors tu ka mirksiukas.gif
Atsakyti
Planas minimum iki 6mėn, bet tikrai jei pieno turesiu tai ne riba noreciau iki 1-1,5m
Atsakyti