Mano mazei 2m8men, dar gardziuojasi MP
taigi, kaip ilgai norėtumėt maitint ?
Na ar tai niekas nežino kiek nori maitinti?
Pasidalinkit, mergaitės,mintimis...
Pasidalinkit, mergaitės,mintimis...
QUOTE(crocus @ 2005 02 01, 15:28)
Busiu pirma ir pasisakysiu
Is tiesu, tai jau nuo pat sunelio gimimo gyvenau ta mintim, kad maitinsiu 6 men.
Dar tebemaitinu, bet jau mazinu maitinimu skaiciu. Mano pieno baras tuoj uzsidarys
As tai noreciau iki kokiu 1.5 metu maitinti,nes matau kaip mano leliui to reikia. Be to dar turim problemeliu su alergija. Deja,teks po menesiuko nutraukti, nes turesiu isvykti porai sav Labai liudna.
Aš tai paraginau ,o pati tyliu kaip paršiukas
Kiekgi tiksliai maitinsiu nesu apsisprendusi.Plaukiu pasroviui. Labai tikiuosi,kad vistiek ateis toks laikas kai galėsiu nujunkyt ramiai,taip kaip gamta sumanė
O dabar nujunkyt neturiu jokių priežasčių-tai malonu vaikui ir man labai palengvina gyvenimą...
Kiekgi tiksliai maitinsiu nesu apsisprendusi.Plaukiu pasroviui. Labai tikiuosi,kad vistiek ateis toks laikas kai galėsiu nujunkyt ramiai,taip kaip gamta sumanė
O dabar nujunkyt neturiu jokių priežasčių-tai malonu vaikui ir man labai palengvina gyvenimą...
Sujungtos dvi tokios pačios temos. Prašome,užvedant naują temą,peržiūrėti ar ji nesikartoja
Noriu maitint iki 1 m, nes reikės grįžti į darbą . Kyla mintys maitint ir ilgiau, bet bandau jų atsikratyt, nes nematau reikalo ir dirbt, ir maitint. O jei dar broliuką sugalvosim užsisakyt tai reik ir pačiai normaliai atsigaut
as tai 1-1.5m. nes i darbeli ir seip mano tokie isitikinimai, nors tu ka
Planas minimum iki 6mėn, bet tikrai jei pieno turesiu tai ne riba noreciau iki 1-1,5m