Pirmąją maitinau iki pusės metų, antrąja planuoju tiek pat.
Kai laukiausi, galvojau, kad maitinti uzteks iki puses metu, dabar manau, kad gal truputi ilgiau reikes ta daryti
man tinkamo atsakymo varianto nera jei atsakant iki kiek planuoju... planuoju kol pati atsijunkys
Mazuli maitinau 2 savaites,pieno praktiskai isvis neturejau,nezinau kaip jis ir tas 2 savaites issimaitino Negana to kad vos 30ml per abi krutis issitraukdavau ,dar nezmoniski skausmai,nugrauzti speneliai...viena diena supratau kad nebegali sitai testis-skausmas man,ir vaiko erzinimas,pati suirzuisi,tad gyvenom misinuku iki kokio gal 8men(aisku misinukas budavo duodamas labai retai,kartais per dvi dienas karta ar du nes valgydavom normaliai visa kita) ,paskui nebedaviau nes valgom viska ir misinuko nebereikia;]o seip pieno jis man ir dabar negeria,kitus pieno produktus valgo o piena spjauna
Pirmąjį maitinau iki 1m 3mėn., nes teko gerti vaistus tai atsisakėm maitinimo ( tada gerai valgė maistą tai maitinau tik ryte ir vakare ir nujaukinimas praėjo neskausmingai)
Antrąją maitinu jau metai, ir tikiuosi kad dar ilgai maitinsiu
Nesuprantu tų mamų, kurios atsisako maitinti 6 mėnėsių, ar panašiai. Mano manymu vaikas turi teisę gauti mp tiek kiek ilgai jam to reikia
Nesuprantu tų mamų, kurios atsisako maitinti 6 mėnėsių, ar panašiai. Mano manymu vaikas turi teisę gauti mp tiek kiek ilgai jam to reikia
QUOTE(anita x @ 2012 06 05, 22:53)
Pirmąjį maitinau iki 1m 3mėn., nes teko gerti vaistus tai atsisakėm maitinimo ( tada gerai valgė maistą tai maitinau tik ryte ir vakare ir nujaukinimas praėjo neskausmingai)
Na lygiai taip pats as nesuprantu mamu kuriu 2 metu vaikas turedamas visus dantis papa isikabines vaiksto cia kiekvienos asmeninis reikalas;]
QUOTE(Ievuli @ 2012 06 06, 12:24)
Na lygiai taip pats as nesuprantu mamu kuriu 2 metu vaikas turedamas visus dantis papa isikabines vaiksto cia kiekvienos asmeninis reikalas;]
O prie ko čia dantys ir mp?
QUOTE(Valaura @ 2012 06 06, 12:30)
Niu vaikas valgo normalu maista suaugusiu jau nuo metuku tai kam dar kist ta mp?stebuklu jis tikrai nedaro kad gyvybei mirtinai reikalingas butu tokiam dideliam vaikuciui,bet sakau nereikia gincytis tokia tema
QUOTE(Ievuli @ 2012 06 06, 12:56)
Niu vaikas valgo normalu maista suaugusiu jau nuo metuku tai kam dar kist ta mp?stebuklu jis tikrai nedaro kad gyvybei mirtinai reikalingas butu tokiam dideliam vaikuciui,bet sakau nereikia gincytis tokia tema
Nebutina kelias dienas vaikscioti po zindanciu vaikus temas ir jas dergti, jau keliose temose pastebiu jusu niekam tikusius komentarus, jei jus nezindete tai nesikiskite iki kiek metu ir kaip zindo kitos!!!