Dar vis maitinu
maniskei 15 men. bet dar maitiniu. meginu atpratinti, bet cia dar tik pradzia, nezinau kada pavyks
kancia man tas maitinimas tapo, o ir krutine skauda kai taso pastoviai
TauRe> mazink maitinimus. Palik pabaigai vakarini, pries miega. As kai isejau i darba pradziai maitindaavu ryte ir pries miega. Paskui rytini nuemiau (kam jis nelabai priesinosi). kai liko tik vakarinis - pradejo gudrauti: grizdavau i darba, o jis man aiskina, kad noriu miegucio ir vedasi i lova. Kai nutraukiau ir vakarini (tada jam buvo 18.5) galvojau, kad bus sunku - trys neramesni vakarai ir viskas. Paverkdavo siek tiek ir uzmigdavo.
Svarbiausia cia mamos nusiteikimas - kol nebusi apsisprendusi, tol bus sunku. Nors as ir dabar su didele nostalgija prisimenu tuos laikus
Svarbiausia cia mamos nusiteikimas - kol nebusi apsisprendusi, tol bus sunku. Nors as ir dabar su didele nostalgija prisimenu tuos laikus
QUOTE(TauRe @ 2005 01 10, 06:01)
maniskei 15 men. bet dar maitiniu. meginu atpratinti, bet cia dar tik pradzia, nezinau kada pavyks
Taure, kaip tu sitaip sugebi? O, tai kiek kartu tu dar savo mazyle maitini? nes ji juk jau ir kita maista valgo?
QUOTE(Džiuga @ 2005 01 03, 00:01)
as tai iki men., pienas baigesi. Jus man atleiskit, bet man kazkaip nelabai kaip atrodo kai maitinama iki 2 metu...ar daugiau man atrodo is to pieno jau jokios naudos. o vaikas toks didelis....gal klystu.
Žinok, kai maitini maitini, tai taip ir gali nepastebėti kaip du metai sueina vaikui. Aš tik dukrai gimus pamačiau, kad sūnus jau didelis Maitinau krūtim iki metų. Dukrą ketinu maitinti ilgiau
QUOTE(sielo @ 2005 01 08, 22:25)
maitinau 6men., dabar jau pereinam prie kosiu, vaisiu ir misinuko. buvau nusistacius tiksla - maitint puse metu vien savo pienu
As irgi kaip ir nusistaciau, kad maitinsiu vien savo pienu iki 6 men. Paskui po truputi visokios kosytes... As manau, kad puse metu kaip ir pakanka.
Bet zinoma saunu, jei mamytes sugeba maitinti ir ilgiau
Savo pirmaja dukrele maitinau iki metu, labai noreciau ir mazaja tiek maitinti, o gal ir daugiau
Maitinu iki šiol bet tik vakare ir nakti, dukrai dabar 1.3 metai.