Įkraunama...
Įkraunama...

Iki kokio amžiaus maitinote krutimi?

Apklausa: Iki kokio amziaus maitinote krutimi? (710 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Dar vis maitinu wink_3.gif
Atsakyti
maniskei 15 men. bet dar maitiniu. sad.gif meginu atpratinti, bet cia dar tik pradzia, nezinau kada pavyks unsure.gif
kancia man tas maitinimas tapo, o ir krutine skauda kai taso pastoviai unsure.gif
Atsakyti
TauRe> mazink maitinimus. Palik pabaigai vakarini, pries miega. As kai isejau i darba pradziai maitindaavu ryte ir pries miega. Paskui rytini nuemiau (kam jis nelabai priesinosi). kai liko tik vakarinis - pradejo gudrauti: grizdavau i darba, o jis man aiskina, kad noriu miegucio ir vedasi i lova. Kai nutraukiau ir vakarini (tada jam buvo 18.5) galvojau, kad bus sunku - trys neramesni vakarai ir viskas. Paverkdavo siek tiek ir uzmigdavo.
Svarbiausia cia mamos nusiteikimas - kol nebusi apsisprendusi, tol bus sunku. Nors as ir dabar su didele nostalgija prisimenu tuos laikus smile.gif
Atsakyti
Mums jau neužilgo 6 mėn.ir vis dar mažylis valgo mano pienuką.Planuoju kai sukaks 7 mėn. po truputį atpratinti.Girdėjau, kad nelengva.Sako kuo ilgiau maitini tuo atprasti vaikui po to yra sunkiau.Nežinau kiek tame yra tiesos g.gif
Atsakyti
As maitinau iki 9men. wink.gif atprato labai lengvai, turbut net nesuprato, kad daugiau niekada nebegaus laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(TauRe @ 2005 01 10, 06:01)
maniskei 15 men. bet dar maitiniu.  sad.gif  meginu atpratinti, bet cia dar tik pradzia, nezinau kada pavyks  unsure.gif
  kancia man tas maitinimas tapo, o ir krutine skauda kai taso pastoviai  unsure.gif

Taure, kaip tu sitaip sugebi? O, tai kiek kartu tu dar savo mazyle maitini? nes ji juk jau ir kita maista valgo?
Atsakyti
Mano jau metai ir antras menuo eina vis dar maitinu ryte, vakare ir nakti, nes diena dirbu
Atsakyti
QUOTE(Džiuga @ 2005 01 03, 00:01)
blink.gif as tai iki men., pienas baigesi. Jus man atleiskit, bet man kazkaip nelabai kaip atrodo kai maitinama iki 2 metu...ar daugiau blink.gif man atrodo is to pieno jau jokios naudos. o vaikas toks didelis....gal klystu. biggrin.gif

Žinok, kai maitini maitini, tai taip ir gali nepastebėti kaip du metai sueina vaikui. Aš tik dukrai gimus pamačiau, kad sūnus jau didelis smile.gif Maitinau krūtim iki metų. Dukrą ketinu maitinti ilgiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sielo @ 2005 01 08, 22:25)
maitinau  6men., dabar jau pereinam prie kosiu, vaisiu ir misinuko. buvau nusistacius tiksla - maitint puse metu vien savo pienu  2.gif

As irgi kaip ir nusistaciau, kad maitinsiu vien savo pienu iki 6 men. Paskui po truputi visokios kosytes... As manau, kad puse metu kaip ir pakanka.
Bet zinoma saunu, jei mamytes sugeba maitinti ir ilgiau clap_1.gif
Atsakyti
iki beveik 11 menesiu smile.gif
Atsakyti
Savo pirmaja dukrele maitinau iki metu, labai noreciau ir mazaja tiek maitinti, o gal ir daugiau biggrin.gif
Atsakyti
Maitinu iki šiol bet tik vakare ir nakti, dukrai dabar 1.3 metai.
Atsakyti