Įkraunama...
Įkraunama...

Iki kokio amžiaus maitinote krutimi?

Apklausa: Iki kokio amziaus maitinote krutimi? (710 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Ilgiausiai iki 4metų
Atsakyti
Jau noriu nustoti, tik kad toks jausmas, kad kazka atimciau is vaiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(<<JK>> @ 2010 04 28, 07:22)
Jau noriu nustoti, tik kad toks jausmas, kad kazka atimciau is vaiko smile.gif

pas mus tas pats. Nenoriu, kad tai butu abiems stresas schmoll.gif vis viliuosi, kad tai gausis naturaliai, mazylis pats pamazu atsisakys papuko rolleyes.gif nemaniau, kad atjunkymas toks sudetingas dalykas, kol pati su tuo nsusiduriau
Atsakyti
smile.gif maitinau iki2metu ir4men
paskui jau neturejau jegu doh.gif visa nakti reikalaudavo kruties
po menesio jau nebegaudavo smile.gif
Atsakyti
Maitinau beveik iki 13men. paskutiniu metu valgydavo tik einant miegoti, paskui tik pietu miegeliui, o kai tiesiog nebedaviau ir diena tai ir pasibaige pienukas smile.gif. Dziaugiuosi, kad bent jau man ilgai ismaitinau ir,kad nekilo problemu nujunkant nei man nei mazajai. Aisku kuri laika negaledavom viena salia kitos guleti,nes visada maitinau gulint, bet cia jau sakyciau smulkmena ax.gif
Dabar vel norejau bent metus ismaitinti, bet kaip cia bus gyvenimas parodys ax.gif
Atsakyti
Mes užvakar atsisveikinome su papuku tongue.gif mažajai greitai bus 16 mėn. Jau vis pagalvodavau kad kaip ir laikas butu, tai va dar atejo mano mmm bemaitinant thumbup.gif maitinimu skaičiaus nemažinau - tiesiog nėra ir viskas pasakiau schmoll.gif tik dabar va viena krutis tooookia išsipūtusi blink.gif verysad.gif reikės pabandyti mažinti skisčius mirksiukas.gif na o mažosios reakcija visai nieko, pirma nakti išmiegojo iki 5 val. ryto, o šiandien iki dabar purpia savo lovyteje ir jokio MP pasirodo nereikia lotuliukas.gif nors išsimiegosiu kaip žmogus - visos naktys buvo "kabėjimas" ant papo doh.gif uffff pavargau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

vat vat,man tas pats,jau neatsimenu kada normaliai issimiegojau verysad.gif as dar ir dabar maitinu.niekaip nesugalvoju kaip atpratint,nes vaikas pastoviai reikalauja krutines.ir uzmiega tik maitinamas,o dar n kartu miegodamas pribunda ieskodamas papo.gal kas galit patarti kaip atpratint?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renaciukas66666: 20 gegužės 2010 - 12:53
O aš savo pirmą mergaitę maitinau iki 4 mėnesių, o antrai jau du mėnesiukai - irgi valgo MP, maitinsiu tiek kiek bus pienelio, bet neilgiau kaip iki 8 mėnesių.
Atsakyti
planavau maitinti mazdaug iki metu, tai taip ir gavosi. Jau nuo 11 men duodavau tik pries miegeli nakciai, ir ryte. Nebuvo sunku nutraukti, nes maciau, kad nelabai ji jaucia poreiki (gal tai buvo susije su mano nusistatymu..)
Atsakyti
pirma maitinau 3 savaites, o trecia jau daugiau nei 8 men., bet jau planuoju nutraukti 4u.gif
Atsakyti
norėčiau bent iki 6 mėn, o paskui jau bus kaip bus smile.gif
Atsakyti
MP iki 15 mėn., bet pažymėjau, kad iki metų, nes jau ilgokai pienuką gaudavo tik naktį ir ryte ax.gif
Atsakyti