Įkraunama...
Įkraunama...

Iki kokio amžiaus maitinote krutimi?

Apklausa: Iki kokio amziaus maitinote krutimi? (710 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
pirmaji maitinau tik 3 menesiukus(ot balta varna buvau )doh.gif o stai su antruoju kitaip-siurbiam jau 1m.2 men. thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Mum jau 1,9 men ir vis dar su papuliu nes jau labai mazylis nenori jo paleisti! meginau jau kelis kartus mazinti maitinimus, bet nesekmingai, mazylis tai susloguodavo, tai dantys pradedavo kaltis. Pries menesi emiausi jau rimtu veiksmu atpratinti, uzmigdavo ir pietu miegelio be kruties, ir vakare, bet pradejo kaltis antrieji kruminiai ir viskas baigesi, dbr papeli ciulpia kelis kart diena, pries miega, o naktim , kai dantukus skauda, tai po kelis kartus!manau, kad dbr teks maitinti iki 2 nes geguze vaziuojam visi i kelione, o kelione vaikui stresas tai papelis tik pades. manau, kad maitinti reikia tiek, kiek reikia vaikui ir mamai, tai abipusis rysys, pastaruoju metu man jau nebera labai malonu, bet matau, kaip vaikui gerai, kai dantys kalasi nes jam labai skauda, tai ir sau bandau iteigti, kad dar reikia. sekmes visom mamom smile.gif
Atsakyti
Sunu maitinau iki 1,7 m,o dukryte iki 1,3 m,gal buciau ir ilgiau maitinusi,bet nestuke.gif
Pagranduka tikiuosi taip pat maitinti maziausiai iki metu,o jei netruks pienelio,tai ir ilgiau ax.gif

Dantukai mums netrukde,keleta kartu krimstelejo,tai pasakiau,jei kandziosis,pienelio nebegaus,tai padejo ax.gif
Atsakyti
Maitinau devynis mėnesius, mano įsitikinimu - pakankamai.
Atsakyti
smile.gif maitinu ir zadu, tai daryti iki 8men. as ir manau , kad pilnai uzteks smile.gif
Atsakyti
Deja mano dideliam nusivilimui maitinau kaip ir lygiai 6 men. apsirgom ir atsisake ji man krutines, bet problema ir misinuku nenori.
Atsakyti
Šiandien mums jau suėjo 6 mėnesiukas 4u.gif , maitinu ir planuoju maitinti iki metukų. Gaila, kad po metukų teks į darbą keliauti, bet ir tuomet nors kartą per dieną dar norėčiau maitinti kelis mėnesiukus.
Atsakyti
matinau lygiai iki metu, bet stai dar vargstu su (.)(.)... buvo tustuteliai, o po 1,5 paros pradejo plysti... ir iki siol... jau 10 dienu verysad.gif
Atsakyti
Mums dabar 6men,planuoju maitinti iki metuku smile.gif
Atsakyti
maitinau iki 10 men thumbup.gif
Atsakyti
Savo mergaitę maitinau iki 1 metų ir 9 mėnesių. Sūneliui dabar 3,5 mėn. Tai labai labai norėčiau maitinti bent iki metų, o paskui bus matyti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aurikyte: 27 balandžio 2010 - 12:17
sveikos smile.gif

kai manęs paklausė ligoninėje iki kiek norėtum maitinti,tai aš atsakiau, kad norėčiau iki pusės metų. išmaitinau iki 2 metų ir 1 mėnesio ax.gif (tiesa nuo 1 su puse metų, gaudavo tik naktimis ir ryte).taip gavosi ir tiek rolleyes.gif dabar jau kokios 4 dienos kaip nebegauna pienelio.
Atsakyti