maitinau iki 5 su puse menesiu
As vis dar maitinu,mums 1metukai 4menesiai ir 24dienos.
kai tik pagimdziau svajojau ismaitinti iki 2 men, baisiai skaudejo, o dabar jau 3 menesiai ir neabejoju kad maitinsiu iki metuku, o gal ir ilgiau
QUOTE(AusraR @ 2010 01 26, 22:50)
as vis dar maitinu. Dabar mazyliams 1.8 m Svajoju maitinti iki kol patys atsisakys naturaliai, bet nezinau ar uzteks kantrybes
Aš jau nesvajoju, bo nė vienas iki 2,6 metų atsisakyt nesiteikė. Nežina, kiek norėsiu mažių maitint, o gal jis vienintelis bus išimtis, t.y. pats nebenorės.
Vis dar maitinu , maniškei 1m. 6 mėn. Maitinsiu, kol pati atsisakys...
As maitinau suneli beveik 1metus ir 3men, visalaik maniau kad maitinsiu tol ,kol nores. Paskutiniu metu maitinau tik nakti ir paryciais, bet tas naktinis maitinimas patapo visiems mums kancia, neissimiegodavau, mazius blogai miegodavo, diena vaiksciodavau kaip zombis, zodziu nusprendem atsisakyt naktinio maitinimo, o kartu ir viso, nes jei diena duodavau, tai nakti vel prisimindavi ir uzburtas ratas gaila, kad mazius nebegauna mano pienelio, bet uztat mamyte pailsejusi diena
Mums 1.5men su trupuciu ir vis dar maitinu pati savo pieneliu,norejau ismaitinti bent iki 6men,nes kiek man zinoma musu gimines moterys visos maitino tik po kelias savaites ,tai man jau cia nemazas pasiekimas ,O maitinimo zadame atsisakyti iki antrojo gimtadienio,kad einant i darzeli jau nebereiketu kruties,nes dabar pries kikviena mieguti ir po jo,butinai reikia atsigerti mamos pienelio .Nors nuo naktinio maitinimo jau atpratinome,su vargais,bet jau nebepraso kas kelias valandas atete,o to pasekme,kad ir miegoti savo loveleje nebenori,reikia salia teveliai kad butu
[FONT=Arial]
Papildyta:
[FONT=Arial]
QUOTE(amatiore @ 2010 02 02, 13:14)
Mums 1m 3men.Vis dar maitinu.Zadu maitinsti, kol pats atsisakys
Papildyta:
[FONT=Arial]
QUOTE(amatiore @ 2010 02 02, 13:14)
Mums 1m 3men.Vis dar maitinu.Zadu maitinsti, kol pats atsisakys
Maitinau dukryte iki 1m 1men
Kiek iš savo patirties žinau ir draugių, tai vaikeliai, kurie mamos pieneliu skanavo iki vienerių metų, patys jau neatsisako , galima būtų ir nežinia iki kada maitinti.
Aš maitinau iki 1 metų, devynių mėnesių. Dėl sveikatos savo, turėjau nutraukti. Būčiau iki dviejų maitinusi.
Aš maitinau iki 1 metų, devynių mėnesių. Dėl sveikatos savo, turėjau nutraukti. Būčiau iki dviejų maitinusi.