Įkraunama...
Įkraunama...

Iki kokio amžiaus maitinote krutimi?

Apklausa: Iki kokio amziaus maitinote krutimi? (710 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Sveikos, maitinau iki 1 metu, pati buvau nusprendusi taip ir tiek, o be to labai lengvai atsisake pienuko, siaip kai artejant metams, mazinau kartus maitinimu, diena nebeduodavau, paskui pasilikau buvau tik prie miega, nakti ir ryte anksti, veliau ryte nebeduodavau, bet begdavau is karto kose daryti, nes vaikas isalkes budavo, kol galiausiai pats naktimis visai nebesikele valgyti, o tik pries miega gere pienuka...Na pasitaike, kad draugu vestuves buvo, su anyta pasiliko mano sunus ir ji be problemu ji uzmigde, kita diena, jam net nereikejo..tai va...
O siaip manau kiekviena mama turi nuspresti, iki kiek turi vaika maitinti, kiekviena mama geriausiai jaucia savo vaika g.gif
Atsakyti
Mano maziui metai ir beveik menuo, pienuko dar turiu, ir dar noreciau maitinti, bet nusprendziau nutraukti (nors to dar nepadariau), nes pavargau nuo tu naktiniu maitinimu karsta.gif nei as nei vyras negalim normaliai issimiegoti unsure.gif Manau jau pakankamai atidaviau savo mazyliui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(krisstele @ 2010 01 14, 20:47)
Mano maziui metai ir beveik menuo, pienuko dar turiu, ir dar noreciau maitinti, bet nusprendziau nutraukti (nors to dar nepadariau), nes pavargau nuo tu naktiniu maitinimu karsta.gif nei as nei vyras negalim normaliai issimiegoti unsure.gif Manau jau pakankamai atidaviau savo mazyliui ax.gif

pas muslygiai tokia pati situacija, bet man dar ir sumažėjo pienelio tai ir nebedariau nieko tiesiog baigėm ir viskas smile.gif manau kad irgi pakankamai ilgai jau išmaitinau mirksiukas.gif
Atsakyti
Pirmagimį maitinau iki trijų mėn. Paskui nebeturėjau pieno verysad.gif Dukrytę norėčiau bent pusę metų maitint, tikiuosi, kad pavyks ax.gif
Atsakyti
Visai suprantu mamas kurios nenori zindyti, nors viesoji nuomone jas dabar smerkia... Manau zindyti privaloma iki 6 men. o po to jau galima pradeti atjunkyti. Savo panele zindysiu iki metu, tikiuosi ne ilgiau. Jai jau 9 men. ir man jau labai norisi nutraukti zindyma, nes sunku pana zindyti, ji draskosi, znaibosi, nubudineja naktimis, nesimigdo... manau daugeliui mamu pazistama situacija, tik ivairiu mamu ivairus atsparumo lygis. Maniske tik pries pora savaiciu pradejo atsisakineti bent poros dieniniu zindymu, nes pieniukas iki to jai buvo sventas reikalas, nors primaitinu nuo 5 men... laukiu nesiulaukiu zindymo pabaigos. Zinoma ne visu mamu tokia paprasta situacija kaip pas mane, ir pieno yra tik kiek reikia, ir vaikas sveikas, jeigu panele butu silpnute tai jau zindyciau kiek panele noretu.
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 09 10, 23:35)
Pirmą vaikelį maitinau pusę metų  verysad.gif , antrą - vis dar maitinu. Manau, kad iki kol grįšiu į darbą maitinsiu (iki 2 metų).
O gal ir iki abitūros egzaminų tongue.gif Čia jau kaip pasiseks... biggrin.gif Tikrinu ar mokate nusišypsoti cool.gif

Mano planai tokie patys lotuliukas.gif Iki pilnametystės lotuliukas.gif Mums jau po poros dienelių 2 metai, bet vakare prieš miegą, kokį kartą naktį ir iš ryto dar reikia...Dieninio maitinimo atsisakėme beveik prieš metus. Mėtykit akmenukus į mano daržą lotuliukas.gif 2.gif
Atsakyti
Mano dukrytei 2 m. 2 men. valgo mano piena su didziausiu dziaugsmu smile.gif Kartais uzeina noras nebeduoti kruties, bet, kai dukryte pabuciuoja ir graziai sako mamule duok papulio, tai sirdis atlegsta...
Atsakyti
QUOTE(laurek @ 2010 01 20, 00:08)
Mano dukrytei 2 m. 2 men. valgo mano piena su didziausiu dziaugsmu  smile.gif Kartais uzeina noras nebeduoti kruties, bet, kai dukryte pabuciuoja ir graziai sako mamule duok papulio, tai sirdis atlegsta...

Tiek daug jau šneka? Mano tai tik naktį piktai rėkia papaaa biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sraigiuss: 20 sausio 2010 - 10:42
QUOTE(sraigiuss @ 2010 01 20, 08:41)
Tiek daug jau šneka? Mano tai tik naktį piktai rėkia papaaa  biggrin.gif

lotuliukas.gif

as buvau nusiteikusi ne ilgiau kaip iki 6-7 men maitinti, bet nezinau kaip cia gausis pakeisti misinuku, nes kai pasiuliau tai tik paziurejo i mane tokiu zvilgsniu blink.gif tipo koki tu man cia bruda kisi lotuliukas.gif ir ne pro kur schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sexyMama: 25 sausio 2010 - 00:17
Pirmagimę maitinau 4 mėnesius, o penktąjį jau tik naktimis. Esu įsitikinusi, kad dėl patirties ir žinių trūkumo taip nutiko, gal būčiau ir ilgiau maitinusi, bet kai pienelio šiek tiek sumažėjo, puoliau į paniką ir turbūt tiek dėl nervų, tiek dėl kitų priežasčių pienukas dingo. Dabar turime sūnelį ir vis dar maitinu, planuoju maitinti iki metų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sexyMama @ 2010 01 25, 00:09)
lotuliukas.gif

as buvau nusiteikusi ne ilgiau kaip iki 6-7 men maitinti, bet nezinau kaip cia gausis pakeisti misinuku, nes kai pasiuliau tai tik paziurejo i mane tokiu zvilgsniu  blink.gif  tipo koki tu man cia bruda kisi  lotuliukas.gif ir ne pro kur  schmoll.gif

Maniskiui irgi niekaip nebutum ikisusi misinuko, nezino koks jo skonis... unsure.gif
Atsakyti
Maitinau iki 1 m 9 men. (nuo metu tik naktimis) smile.gif
Atsakyti