Įkraunama...
Įkraunama...

Iki kokio amžiaus maitinote krutimi?

Apklausa: Iki kokio amziaus maitinote krutimi? (710 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Lygiai tokia tema yra http://www.supermama...showtopic=13233
Atsakyti
blink.gif as tai iki men., pienas baigesi. Jus man atleiskit, bet man kazkaip nelabai kaip atrodo kai maitinama iki 2 metu...ar daugiau blink.gif man atrodo is to pieno jau jokios naudos. o vaikas toks didelis....gal klystu. biggrin.gif
Atsakyti
Maitinau savo sūnų iki 1m.10mėn. Pati nutraukiau maitinimą, nes grįžau į darbą, o vaikas dažnai keldavosi naktimis pavalgyti, be to manau, kad tam buvome pasiruošę mes abu.
Atsakyti
Savo burbulą maitinau iki 1,1metų.Nutraukiau pati,bet ,manau,būtų dar žindęs ir žindęs.Labai buvo pačiai sunku psichologiškai.Maždaug po poros savaičių pabandžiau vėl duoti,bet vaikinas nemokėjo jau traukti,nes su buteliuku atsisveikino nuo pusės metų
Atsakyti
Aciu! Nemaciau blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Maitinau iki 9 men
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilonuska: 05 sausio 2005 - 11:30
maitinau iki metu.
Atsakyti
Aš maitinau iki 1 m. ir 2 mėn. Į darba išėjau kai vaikui suėjo 1m. Dar pora mėn. dirbdama maitinau ryte ir vakare, o po to nutraukiau, nes isvaziavau i komandiruote.
Atsakyti
Pora svaiciu iki pirmojo gimtadienio pradejau nebeduoti pienuko diena..tik ryte atsibudus ir nuo kokia 6 vakaro...Ruosiausi i darba...Deja (o gal laime) panelyte manes neisledo i darbuka...pries aukle buvo nusiteikusi kategoriskai...
Po to kazkada bandziau nemaitinti nakti, atseit duociau tik vakare ir is ryto...Tris naktis buvau be miego...ir maze gavo savo...tiesiog fiziskai pavargau...
Taigi metuku mergina vis dar smaguriavosi MP. Nakti po kokius 4 kartus, ryte ir vakare...Diena budavo sunku uzmigdyti, nes taip pat reikalavo MP...keldavo mano palaidine...
Pastaruoju metu jauciausiu tokia pavargus, issekus, imunitetas taip nusilpo (metus be normalaus miego sad.gif )...Mergina mano taip pat gerai neiisimiegodavo...nes vis ieskodavo kruties, pabudus, jau po 2 val. luzinedavo...Pagalvojau, kad palaipsniui atpratinti nuo MP nepavyks...nes maze tik susierzindavo...viebna kart duodi, kita ne...Paciai psichologiskai ryztis nujunkyti irgi buvo labai sunku...Pienuko buvo daug...
Bet...pamirsau paminet labai svarbu dalyka...Mano mazoji pripazindavo tik MP, dar grudu kose...daugiau nieko neisiulydavau...Nuo 7 men. toks pats svoris (9,5 kg)...taigi Naujuju metu nakti pasiryzau pienuko nebeduoti visai...Dukrai buvo be keliu dienu 13 men. Zinoma visa nakti verke mane apsikabinus...Antra nakti prabudo tik kelis kartus...Dabar jau mergina ismiega visa nakti, puikiai valgo viska ir su tokiu apetitu, kad man rodos ir zandai pradeda atsirast...
As jokiu budu ne pries ilgesni kudikiu maitinima...Tiesiog matyt pas mus kitos iseities nebuvo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulytuke: 05 sausio 2005 - 14:57
Pas mus tokia pati situacija, kaip ir pas tave, saulytuke. Labai vargina tie naktiniai kelinejimaisi. Bet kadangi maniskiui tik 10,5 men. dar nesiryztu nutraukti. Manau palauksiu bent iki metu. Taciau jau dabar jauciu, kad bus sunku.

Labai jau bijau, kad jei palauksiu kol maziui sukaks 1,5 metu, bus dar sunkiau atpratinti. O juk pavasaris, vasara...gal vitaminu gaus ir be motinos pieno.
Atsakyti
maitinau iki 5,1men.pradejau duoti kieta maista ir 2.gif nelabai griebesi krutias sad.gif
Atsakyti
maitinau 6men., dabar jau pereinam prie kosiu, vaisiu ir misinuko. buvau nusistacius tiksla - maitint puse metu vien savo pienu 2.gif
Atsakyti