Įkraunama...
Įkraunama...

Iki kokio amžiaus maitinote krutimi?

Apklausa: Iki kokio amziaus maitinote krutimi? (710 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Sveikos 4u.gif

Vis dar maitinu wub.gif bet po truputi link pabaigos traukiam ax.gif ir ne as taip nusprendziau.... maziuke pati eme mazinti MP poreiki rolleyes.gif
Atsakyti
ismaitinau iki 1.5m ir teko nutraukti,turejau gerti antibijotikus,maziuke mielai dar butu pieneliu dziaugusis ilgiau smile.gif
Atsakyti
Na o mes pieneli gėrėm iki 13mėn.būčiau dar maitinus,bet išvykom į kitą šalį,prasidėjo blogos nuotaikos,visoki negalavimai, tai ir apsisprendžiau nebemaitinti,atpratome labai lengvai,be jokio vargo,gal dėl to kad pasikeitė aplinka.O antrajam bus 10mėn.,bet dar geria mano pieną ir neplanuojam jo dar atsisakyti
Atsakyti
as kolkas maitinu pati ir planuoju maitinti iki metu... bet dievas zino kaip su tais planais, kai laukiaus irgi saiau, kad maitinsiu ne daugiau aip 3 menesius doh.gif o va iek maitinu ir negalvoju apie pabaiga thumbup.gif
Atsakyti
laba diena,
mes dar valgom MP,ir niekaip be jo neapseinam smile.gif
musu planuose pieneliu megautis iki pavasario,bent taip noretusi.
Atsakyti
Suneli maitinau 5 men., dukryte bandysiu bent kokius 8 istempt. Tikiuosi nedings pienelis 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif ,
as dar vis maitinu suneli MP , blush2.gif nors noreciau jau nutraukti,nes jau visi metai,kai negaliu naktimis issimiegoti,nes valgo 3kartus arba daugiau 4u.gif .
Tik va sunelis nenori atsisakyti ax.gif .
Atsakyti
As maitinau iki 1 men schmoll.gif daugiau nebuturejau pienuko blink.gif
Atsakyti
Pirmaja maitinau 4 sav, antraja- dar vis maitinu 4.5 men, bet kad ji jau menesi laiko keliasi nakti kas 1.5h ir man jau paciai ne kas...Mastau, kad maitinsiu iki 6men...
Atsakyti
pirmąjį iki 1,5m maitinau, ir dabar mažiuką stengsiuos kuo ilgiau maitint smile.gif
Atsakyti
pirmaji maitinau iki 6men pats nustojo imt o antraja iki 1.3m ir nustojo imt,ir pati ilgiau nenoreciau nes man labai negrazu kai jau toki dideli ir dar zynda,mano sesuo maitino iki 2,5m mergaite vaizdas nekoks o toji jau ir nusikeikt mokedavo
Atsakyti
QUOTE(raskejan @ 2010 01 04, 16:11)
pirmaji maitinau iki 6men pats nustojo imt o antraja iki 1.3m ir nustojo imt,ir pati ilgiau nenoreciau nes man labai negrazu kai jau toki dideli ir dar zynda,mano sesuo maitino iki 2,5m mergaite vaizdas nekoks o toji jau ir nusikeikt mokedavo

Atleiskite, bet kažkoks iškreiptas požiūris čia. Kad tokio amžiaus vaikutis keikiasi - normalu (tai jūsų pasakyme nurodo žodelis 'jau'), o va kad žinda - tai čia jau baisu? doh.gif Keisti prioritetai..
Atsakyti