išmaitinau 1metu ir 1 menuio,bučiau ir dar galėjusi maitinti bet galvoju pakakas
QUOTE(vygita @ 2009 09 03, 08:52)
išmaitinau 1metu ir 1 menuio,bučiau ir dar galėjusi maitinti bet galvoju pakakas
Tikrai pritariu, kad pakaks
man tai be ryšio, kai maitina vaikus virš 2 metų ar pan., manau geriausia maitinti iki kokių metų (žinoma jei ir tiek pieno turi)
Pirmą vaikelį maitinau pusę metų , antrą - vis dar maitinu. Manau, kad iki kol grįšiu į darbą maitinsiu (iki 2 metų).
O gal ir iki abitūros egzaminų Čia jau kaip pasiseks... Tikrinu ar mokate nusišypsoti
O gal ir iki abitūros egzaminų Čia jau kaip pasiseks... Tikrinu ar mokate nusišypsoti
pirma vaika iki 4 men, nes neturejau tiek info ir kas patars
antra vaika iki 1m2men, turejau jau patirties ir info
trecia vaika noriu maitinti iki ~1,5 metu
Papildyta:
jei labai nori tai viskas galima
antra vaika iki 1m2men, turejau jau patirties ir info
trecia vaika noriu maitinti iki ~1,5 metu
Papildyta:
QUOTE(Rasma @ 2009 09 10, 23:35)
Pirmą vaikelį maitinau pusę metų , antrą - vis dar maitinu. Manau, kad iki kol grįšiu į darbą maitinsiu (iki 2 metų). O gal ir iki abitūros egzaminų Čia jau kaip pasiseks... Tikrinu ar mokate nusišypsoti
jei labai nori tai viskas galima
As dar maitinu, bet jau noreciau baigti..tik mazius is mano planu juokiasi
as jau primaitinu misinuku, bet noreciau, kad bent kazkiek mano pienelio butu iki 6 men
Nezinau kaip cia su tais mano planais ir norais, bet auginant pametinukes, manau, istemsiu iki 6 men. Paskui papildomas maistelis. Nelabai tikiu mp stebuklingomis galiomis. Aisku, mazoji diktuos su kiekvienu menesiu savo norus pati.
Iki 1m ir 2 mėn. Buciau maitinusi toliau bet vaikas gulėjo ligoninej, buvo infekcija ir uzdraude...
As savo porele ismaitinau tik iki 8,5men.Planavau gerokai ilgiau maitinti,bet yra kaip yra
QUOTE(Paukšte @ 2009 09 11, 15:31)
Iki 1m ir 2 mėn. Buciau maitinusi toliau bet vaikas gulėjo ligoninej, buvo infekcija ir uzdraude...
Aš irgi abu tiek maitinau. Tik dukrytė pati atsisakė krūties, o sūnų nujunkiau, nes kėlėsi naktimis po keturis - šešis kartus O aš abu vaikus ir pagimdžiau ir auginausi mažiukus studijuodama, tai jaučiausi pervargus. Sūnui buvo metukai, pabaigiau universitetą. Po dviejų mėnesių vis dar tęsiantis nemigai, nusprendžiau pailsėti Nežinau, ar taip sutapo, bet nuo trečios dienos be krūties, sūnus išmiega iki šiol visą naktį. Ir atsisakė labai paprastai.
Abi po 18men