Pirmą vaiką nemokėjau maitinti, o ir gerų patarėjų neturėjau, tai maitinau tik 3.5 mėn (spenelius nugraužė iki kraujo), antrą- 10 mėn (būčiau ilgiau maitinus, bet medikai uždraudė), trečią maitinau 1m 7 mėn.
noreciau iki metu
Maitinu jau metukus, dar keleta menesiuku manau ismaitinsiu
Pirmąjį maitinau tik pusantro mėnesio. Paskui staiga dingo pienas, vakare vaikas klykia, pieno nėra. Gerai, kad naktinė parduotuvė dirbo, parnešė MB mišinuko. Nepadėjo paskui niekas,pieno neatsirado. Taigi su antruoju buvau viskam pasiruošusi, mišinuko tuėjau atsargai. Bet jo neprireikė, maitinau iki metų be kelių dienų. Gaėjau ir ilgiau, bet, reikėjo į darbą ruoštis, o ir man kažkaip kai akstantis vaikas MP prašo O dėl imuniteto ir ligų- mažius serga dažniau, o dičkis iki šiol nesirgo nė karto. Na neskaitant sogos. Taip kad mano atveju nepasitvirtino, kad MP maitinant vaikas mažiau serga.
maitinu jau 9 menesius, iki 2 metu noreciau ismaitint. nors studijuoju, nakti zinda apie 4k, bet nesijauciu pavargusi, man tai, ir suneliui aisku, - didelis malonumas. o dar matant, koks sveikas ir stiprus auga sunelis ( sirgom keleta kartu sloga, vaiksto nuo 8 menesiu), tai isvis stiprus stimulas zindyti. maitinancios mamytes, butinai pacios gerkit vitaminus. as buvau menesio pertrauka padariusi, tai po to kad susirgau, ojoj... iskart imunitetas paslijo...
Jau 2,5 metu is mes dar su papuliu draugai neiskiriami. Be papo nei vineo vakaro ir ryto. Arba bliuska lupama per jega Na bet sirgti nesirgome dar visai. 1 karteli buvo 3 dienu karstine, bet cia jau priklauso ir siek tiek sogavome. Tik tiek.
Žadu maitint iki 7 mėnesių, tiek kiek pusantrų metukų vyresnį brolį maitinau. Brolybė ir lygybė
Pirma sunu maitinau iki 1,4 metu. Buciau maitinus dar, bet nusimate draugu vestuves, diplomu laistymai ir pan, kazkaip pagalvojau, kad gal uzteks. Antra dar maitinu (dabar jam 1,3 men). Kadangi baliuku nenusimato, tai negi is vaiko malonuma atimsi
Pirmą išmaitinau iki 1,5 metukų, antrają stengsiuosi ir gi taip pat.
Suneli savo pienuku maitinau iki 2,3m. Nuo 2m kai pradejo lankyti darzeli pienuko gaudavo tik naktimis. Taip niekad ir neeme i burna nei pieno misinio, nei karves pieno iki siol ir negerai, jam skaniausias mamos pienukas buvo Nustojau maitinti ne todel, kad pienelis baigesi,o todel, kad budavo sunku naktim isimiegot, nes mego vyrutis mamyte kaip soske naudotis, pastoviai zysdavo, beto jautesi, k ad jis jau pribrendo atsisakyt papunes nes iki tol visi bandymai atjunkyti, baigdavosi krokodilo asaromis, tasyk pabandzius jis visai nesunkai atprato, matyt tam jau laikas buvo, nors man kuri laika buvo sunku, truko to musu artumo ir placios sypsenos isikandus papuka kai gedydavom ji, kad toks didelis,o papa capsi
Savo pirmąjį maitinau iki aštuonių mėn. O šį kartą žiūrėsim kaip seksis. Aišku, norėtųsi bent jau šešis mėn. tikrai išmaitinti.
As taip pat labai noreciau bent jau iki 6 men maitinti MP...jei viskas bus okei tai ir iki metuku visai noreciau