Įkraunama...
Įkraunama...

Iki kokio amžiaus maitinote krutimi?

Apklausa: Iki kokio amziaus maitinote krutimi? (710 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Maitinau iki 9,5 men, paskui pati nebenorejo verysad.gif buvo liudna, bet pagalvojau, kad va nebus nutraukimo rupesciu..
Atsakyti
dukra maitinau iki 6men. kaip viena jau mama minejo taip pat buvau jauna ir nepatyrus doh.gif dabar maitinsiu tiek kiek galesiu ir kiek mano vyrukas nores tik gal ne iki 3metu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renate: 20 kovo 2009 - 22:16
QUOTE(Baronienė @ 2009 03 20, 17:16)
Maitinau iki 9,5 men, paskui pati nebenorejo  verysad.gif buvo liudna, bet pagalvojau, kad va nebus nutraukimo rupesciu..

mano maziukas ir pats atsisake, o vat pienelio tai turiu ir siandien,nors jau virs dvieju metu nemaitinu ax.gif
Atsakyti
Aš saviškį maitinau iki 1,9 metų. Kai sužinojom kad laukiamės antro leliuko - nutraukiau 4u.gif
Atsakyti
Maitinau 2 metus 3 men.
Atsakyti
dar vis maitinu smile.gif
Atsakyti
Na, o mudvi dziaugemes viena kita 3 metus 9 menesius ir 9 dienas:) Gal butume ir 4 gimtadienio sulauke, bet mamai teko vaistus gert, deja... Man buvo liudna, o mazoji verke tik pora kartu.
Atsakyti
as taip pat planuoju maitinti iki metuku smile.gif manau tiek gana mirksiukas.gif
Atsakyti
1 metus ir 7 men 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(LinaKA @ 2009 03 22, 20:44)
Na, o mudvi dziaugemes viena kita 3 metus 9 menesius ir 9 dienassmile.gif Gal butume ir 4 gimtadienio sulauke, bet mamai teko vaistus gert, deja... Man buvo liudna, o mazoji verke tik pora kartu.

oje,saunuole mamyte thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Iki metu ir dvieju men.manau uztektinai 4u.gif
Atsakyti
sveikos as tai maitinsiu iki metu,ispradziu galvojau iki puses metu,o db galvoju iki metu.
Atsakyti
Maitinau abu vaikiukus iki 10 men.
Atsakyti