Įkraunama...
Įkraunama...

Iki kokio amžiaus maitinote krutimi?

Apklausa: Iki kokio amziaus maitinote krutimi? (710 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Cis dar maitinu - maziukui kiek daugiau nei 10 men. Planuoju duoti savo pienuko iki metuku smile.gif
Atsakyti
Aš vyresnėlę maitinau iki 1,7 metukų, o mažylę iki 1,9 metukų.
Sėkmės visoms maitinančioms mamytėms ir sveikatytės jų vaikeliams smile.gif
Atsakyti
Savo dukryte maitinau iki 1metuku ir 3 menesiu. Nutraukiau zindyma, nes jau buvau nescia 3 menesius. Veliau suzinojau, kad galima zindyti ir nescioms, bet mano gydytoja liepe nutraukti zindyma. Suneliui dabar 1 metukai ir 2 menesiai. Dar maitinu Kokius 8 kartus per para. Kolkas nesiruosiu nutraukti maitinimo. smile.gif . Sekmes kitoms mamytems.
Atsakyti
Maitinau iki 1m 10 men., nors planavau iki metu tik maitint smile.gif
Atsakyti
Dukrą maitinau iki 2m.1mėn., sūnui dabar 1metukai, dar maitinu, nors planavau iki metukų maitinti 4u.gif
Atsakyti
Didiji tik 6men,mazaja 2.3meto thumbup.gif
Atsakyti
Mano mazoji 2m ir 1men. Butent siomis dienomis nutraukiam maitinima. Nesitikejau, kad taip lengvai mane paleis smile.gif , nes po begale kartu reikejo kruties ir diena, ir nakti ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diannute: 17 sausio 2009 - 13:56
sunu beveik iki 2,5 metu. dukra zadu maitinti kiek ji pati nores, aisku, proto ribose. manau, kad su sunum siek tiek padauginau. bet nieko, uztat koks tvirtas auga.
Atsakyti
Sunu maitinau beveik iki 1 metu, antraji planuoju maitinti tiek pat.
Atsakyti
Sunu maitinau iki 6 men., nes buvau jauna ir nepatyrusi, vis bijojau, kad vaikui truksta maisto, nors svoris augo gerai. Pradejau kartais nutraukt (tikrinti). Mazylis paragavo is buteliuko ir kruties daugiau nenorejo....Dukryte maitinau iki pusantru metu. Abieju vaiku imunitetas skiriasi laaabai.....Mamytes, maitinkit savo pienuku!
Atsakyti
Vaje, kaip ilgai galima ismaitinti vaikuti... Bet turbut nepatogu maitint kai vaikas jau toks didelis (2.5 metu) Mums dar tik 3.5 menesio, maitinsim kol bus pienuko...
Atsakyti
iki 1 metukų smile.gif
Atsakyti