Įkraunama...
Įkraunama...

Iki kokio amžiaus maitinote krutimi?

Apklausa: Iki kokio amziaus maitinote krutimi? (710 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
pirma vaika iki 11.5 men, nes nieko kito nenorejo valgyt - tik papuli biggrin.gif

antra - iki 7 men, nes kai suzinojo, kad pasaulyje yra kitokio maisto, ne tik pienukas, papuli tik is pareigos eme kramsnoti, ir kuo toliau, tuo dazniau atstumti lotuliukas.gif
Atsakyti
Dukrytę maitinau iki 1 m. ir 9 mėn. smile.gif Būčiau maitinusi ilgiau, bet jau buvo 20 sav. antrojo nėštumo, tad privalėjom baigti, nes nėštumas rizikos grupėje. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mažulėlė: 04 rugsėjo 2008 - 16:58
Sunu maitinau iki 1,9 men, po to pats atsisake, o dukriuka iki 2,3 men .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katinytis: 04 rugsėjo 2008 - 16:58
pirmą dukrą maitinau iki 1,3 mėn, nes tik su papu užmigdavo, ir šiaip papine buvo. dabar maitinsiu kiek maže norės - neapsakomas jausmas MAITINTI smile.gif
Atsakyti
pirmaji maitinau iki 1, 8 men,
o dama iki 2.9 smile.gif viena krutim
Atsakyti
as maitinau iki 13 men (bet tas paskutinis menuo tai jau budavo po 1 karta kasdien, o paskui ir kas antra diena). Kartais taip supavydziu maitinanciom mamom tongue.gif galvoju, galejau dar pamaitinti rolleyes.gif nes jausmas tai tikrai neralus, ypac jau kai moka emocijomis parodyti koks malonumas jam ta kruti zisti wub.gif
Atsakyti
Pirma maitinau iki 2metu 8 menesiu,buciau turbut dar ilgiau,bet vaikinas i darzeli pradejo keliaut ir po truputeli baigem ... antra maitinsiu maitinsiu maitinsiu smile.gif
Atsakyti
sūnų maitinau iki 7 mėn., nes kai atsirado 2 dantukai, jam pasirodė, kad kramsnot daug įdomiau nei žįsti, o dukrytę - dar maitinsiu ir maitinsiu 4u.gif
Atsakyti
Sunu maitinau iki 9 menesiu, poto jau tie dantukai taip apkandziodavo, kad ohoho doh.gif o dukrytei pienuko buvo tik iki 4 mensiu verysad.gif laai labai gaila verysad.gif
Atsakyti
mums 2m ir 3men ir vis dar maitinu ax.gif jis geras vaikutis niekada nesikandzioja thumbup.gif nors kuo tolyn tuo dazniau jam norisi,net nakti daznokai tenka keltis verysad.gif zodziu truputuka vargina. Na bet gal pradesime lankyti darzeli ir atprasime g.gif man drauges sako,kad kuo toliau tuo bus sunkiau atpratinti idomu ir man kaip cia reikes nutraukti visa tai g.gif jau ir gyd man sake,kad jau butu tikrai gana.
Atsakyti
na mano sūnui jau 13men manau kad reikia baigt maitinti bet taip nesiryžtu nes naktim prabudinėja kokius 8 kartus bijau kad visai teks nemiegot schmoll.gif
Atsakyti
as vis tebemaitinu, pries menesi pradejau duot karves pieno, pries uzmiegant, tai maitindavau tik pora kart nakti, bet poto mus labai isbere nuio to karves pieno(gal del to, kad neparduotuvinis buvo, labai baltymingas), tai vel pradejom mama valgyt ir pries uzmiegant. Naktinis valgymas paumeja dygstant dantims, ju turim 12, ir dar laukiam, tai stengiauos daugiau nei du kart per nakti nemaitint, bo neistveriu.
Atsakyti