maniskiui 1metai 2 men. be papuko negalim uzmigt .jau noreciau neduot bet kol kas dar nepavyksta nutraukt
maniskiui jau metai ir 9 men. jau noreciau nutaukti, nes pati pavargau, ziauriai sukudau, visiskai nepriaugu svorio, o dar pilvo skausmai prasideda kai tik pradeda valgyt... bet matau kaip jam gera prisiglaust prie mamytes, jam dar to labai reikia, tai gal iki 2 metuku kaip nors pratempsim, o tada bandysim susitart
Dukrą 4 mėn (patirties stoka), o sūnų iki 1,4 m, gal būčiau ir ilgiau, bet pats atsisakė
mano zuikiui tuoj pusantru metu, dar maitinu... nezinau ar temsim iki 2 metu... tik vakarinis ir naktiniai matinimai belike, bet jam reikia bet diena lengvai uzmiega be MP
Nerandu tinkancio atsakymo varianto , tai balsuoju uz paskutini
Mano mažiai labai skirtingi - vienas vis pribėga ir pribėga pienuko, o kitas prisimena tik tada, kai pavargęs ar pamato brolį ilgokai užsibuvus. Tada jau abu kartu maitinasi. Kažkaip šituos du buvau nusiteikusi iki 2 metų maitinti, bet sunkiai tikėtina, kad tiek pakaks...
QUOTE(Rico @ 2008 08 08, 12:02)
mano zuikiui tuoj pusantru metu, dar maitinu... nezinau ar temsim iki 2 metu... tik vakarinis ir naktiniai matinimai belike, bet jam reikia bet diena lengvai uzmiega be MP
pas mus irgi tokia pat situacija tik manoji truputi jaunesne dviem menesiukais
Pirmaji tik 6men,o dukriuka neseniai baigem 2m3men pienukas daug dave ji visai nera sirgusi,aisku man vargelio buvo ypac paskutinai menesiai,likau sakaliukas visus lasinukus issiurbe ,cia gerai gal ,bet issekau
Aš ir dabar maitinu pilnu tempu, džiaugiuosi kad jo turiu, nes bet kada ir kur turi šviežio šilto pienuko, o ypač kelionėj tai
Maitinau iki 9men, MP emem mazeti tuo pasinaudojau ir nutraukinejau maitinima. Moraliskai labai isekino, vienas nuo kito buvom priklausomi,jeigu vaika turi kur palikti piena vistiek turi kazkaip nusitraukti Beto ir issiurbe is manes daug sveikatos,svaigdavo galva lipant laiptais, vezimuka vos i masina ikeldavau, koju sanariai silpni buvo,atsitupus neatsistodavau.
Pirma karta susirgom 8men, taigi MP visiskai neapsaugojo nuo ligu, taciau net ir nutraukus maitinima daugiau rimtu ligu neturejom, net pavasarines slogos nepuole. Manau kad ar vaikas serga ar ne nulemia ne MP, o jo genai, imunine sistema Mes abusu vyru nesam sirgaliai, retai mus (tfu tfu tfu ) gripau ar slogos puola ir zuikis i mus
Pirma karta susirgom 8men, taigi MP visiskai neapsaugojo nuo ligu, taciau net ir nutraukus maitinima daugiau rimtu ligu neturejom, net pavasarines slogos nepuole. Manau kad ar vaikas serga ar ne nulemia ne MP, o jo genai, imunine sistema Mes abusu vyru nesam sirgaliai, retai mus (tfu tfu tfu ) gripau ar slogos puola ir zuikis i mus
Mums beveik 10 men. ir vis dar valgom MP, bet maitinti zadu tik iki 1 metu.Nes kazkodel esu isitikinus, kad tai pakankamai ilgas laiko tarpas ir mamytei jau laikas pailseti!!!
kol dantys išdygsta . jei rimtai, tai manau maitinti reikia tol, kol mamai priimtina, nes kai kurie vaikai, atrodo, ir iš pamokų grįžę MP gurkšteltų. man užteko maitinti iki metukų.