Mano mazajai 1m ir 3men beveik, dar maitinu, nes ji laaabai nori ir plesia stanika, na tik namie, lauke aciu Dievui ne ir visa nakti miegam su mama ir papiuku ir maitinsiu, kol pati neatsisakys
QUOTE(ramuniuks @ 2008 06 28, 09:01)
Dukrytei 2 metukai ir 10 mėn, matininasi MP ir maitinsis kol pati norės arba bus pienelio
Įsivaizduoju 15 metu vis dar žindantį papą
QUOTE(fainulkina @ 2008 07 20, 10:15)
įsivaizduoju 6 mėn leliuką geriantį iš guminio papo pakaitalo sintetinį kombikormą užpiltą vandeniu
QUOTE(ingalp @ 2008 07 20, 11:40)
įsivaizduoju 6 mėn leliuką geriantį iš guminio papo pakaitalo sintetinį kombikormą užpiltą vandeniu
Matau labai laki tavo vaizduotė.. Vien vaikų vardai apie ją viską pasako...
QUOTE(fainulkina @ 2008 07 20, 10:56)
Matau labai laki tavo vaizduotė..
matai aš įsivaizduoju absoliučiai realų daug kartų matytą vaizdelį (t.y tokį veiksmą, kurį tu atlieki bent 6-8 kartus per parą). tuo tarpu tu įsivaizduoji visišką nesąmonę, kurios niekada realybėj nematei ir nepamatysi. taip kad tavo vaizduotįė žyyyymiai lakesnė:
QUOTE(fainulkina @ 2008 07 20, 10:15)
QUOTE(ingalp @ 2008 07 20, 12:18)
matai aš įsivaizduoju absoliučiai realų daug kartų matytą vaizdelį (t.y tokį veiksmą, kurį tu atlieki bent 6-8 kartus per parą). tuo tarpu tu įsivaizduoji visišką nesąmonę, kurios niekada realybėj nematei ir nepamatysi. taip kad tavo vaizduotįė žyyyymiai lakesnė:
Jau ir mūkti pradėjai
QUOTE(fainulkina @ 2008 07 20, 10:56)
Matau labai laki tavo vaizduotė.. Vien vaikų vardai apie ją viską pasako...
na čia jau tikrai chuliganizmas ir oftopikas
o iki kiek tu planuoji maitinti?
Fainulkina, jei ne turi ka parasyt, geriau is vis patylek. Pastebejau, kad tau patinka izeidineti mamas...
QUOTE(ingalp @ 2008 07 20, 11:18)
nu žinai niekada nesakyk niekad,, nenustebčiau sužinojusį kad yra tokių kur iki paauglystės maitina... net iš savo patirties žinau tokį atvejį kai mama 11 dukrą vis dar žindė man tai tas tikrai nepriimtina
Bet kitos mamos galėtų irgi taisyklingiau rašyti, kad nebūtų tokių pasisakymu, kaip: įsivaizduoju 15 metų vis dar žintantį papą... nes pasisakymai, kad maitinsiu iki tada kada norės galėtų tai ir reikšti.
O aš, kad būčiau į temą pasisakysiu žindžiau 10mėnesiu ir 2savaites.
Sveikutės mamytės. Savo vyresnėlį maitinau iki 1 m. 3 mėn. Man tai buvo labai malonus poilsis, o jam ramus pasibuvimas su mama. Nustojau dėl to, kad teko gerti stiprius vaistus. Gal dar būčiau ir ilgiau pamaitinusi. Vėliau labai ilgėjausi to jausmo. Vaikas atprato labai lengvai. Vakare jau ir norėdama papo neįsiūliau.
Dabar maitinu dukrytę, kuriai jau eina ketvirtas mėnuo. Tikiuosdi, kad ir ją maitinsiu panašiai. Ateitis parodys.
Dabar maitinu dukrytę, kuriai jau eina ketvirtas mėnuo. Tikiuosdi, kad ir ją maitinsiu panašiai. Ateitis parodys.
maniškei už poros dienų 1 metai ir 10 mėn. šiandien nuo pietų susitarėm, kad "sugedo" papulis ir yra neskanus (truputį pipiriukų padėjo tam reikalui), lyg šiandien žindė tiek dieną, tiek naktį, naktį keldavosi kokius 3 kartus, o dieną tai čiut ne kas pusvalandį, ne pieno o kaip čiulptuką dažniausiai, kadangi ji jau pilnai kalba, tai tik ir girdžiu :"mama papu". Šiaip man tikrai patiko maitinti, bet paskutiniu metu tiesiog pradėjo erzinti, nes bet kur išėjus plėšia rūbus (pati išsitraukia krūtį), porą kartų patraukia ir meta, maždaug pasičekina, kad yra ir gerai. Kaip vyras sako"parūko". Šiandien sekėsi gerai, vakare irgi visai neblogai sekėsi užmigdyt, priglaudžiau prie savęs, pasūpavau, matomai maniškei daugiau artumo, nei to papulio reikėjo . Žiūrėsiu kaip praeis naktis. Jei labai reiks naktį dar duosiu, bet jau dieną bandysim be pauko išsiverst.
p.s. žinduko nepripažįsta, buteliuko taip pat.
Pirmą dukrą maitinau iki 1 metų 5 mėn. Atprato labai lengvai.
p.s. žinduko nepripažįsta, buteliuko taip pat.
Pirmą dukrą maitinau iki 1 metų 5 mėn. Atprato labai lengvai.