Jeigu viskasgerai, tai maitinsiu iki metukų
As savo sunuti ismaitinau iki 1metuku ir 2menesiu. Buciau dar turejusi pienuko, bet del darbo, mokslu teko nutraukti, nes nebespedavau nusitraukti ar gryzineti namo pamaitinti savo mazyli.
Pirmaji suneli maitinau iki puses metu, o antraji labai noreciau iki metuku. Tikiuosi, kad pavyks
Maniskiui jau metai ir du menesiai as vis dar maitinu ir tiesa pasakius net nebezinau iki kiek ir matinti prasidejo spaudimas is aplinkiniu, kad kiek cia galima, kad nesamone taip ilgai, tai va as visai pasimetus...
As irgi dar maitinu,noriu nutraukti sia vasara nes man paciai jau atsibodo
QUOTE(Wovere @ 2008 06 15, 10:27)
Maniskiui jau metai ir du menesiai as vis dar maitinu ir tiesa pasakius net nebezinau iki kiek ir matinti prasidejo spaudimas is aplinkiniu, kad kiek cia galima, kad nesamone taip ilgai, tai va as visai pasimetus...
Maitinkitės pienuku, jei pati nesijauti išsekus. Vaikučiui tik į sveikatą. I mus, dar net 10 mėnesių nepasiekusius, kai kurie aplinkiniai irgi kreivai žiūri, bet taip tik parodo savo neišmanymą. Kad dar saldžiau būtų pajuokaujam, kad maitinsimės kol į mokslus reiks vaiką leist, o tada jau sūrelį į kuprinę įdėsim Laikykitės!
Dukrytei 1metai ir 5 mėnesiai ir mes dar maitinamės MP (ryte ir vakare). Iš pradžių galvojau maitinti iki 1,5 metukų, bet dabar artėjant tai ribai suprantu, kad dar anksti baigti. Noriu sulaukti momento, kai dukrytė pati pradės atsisakinėti (jau kartais taip ir būna, kad vakare ar ryte nenori). Tad dabar esu nusprendusi maitinti iki 2 metukų ir man visiškai nesvarbi aplinkinių nuomonė
Baigiau maitinti 10,5 men tiksliau pati atsisake
Pirmaja maitinau tik iki 3 menesiu, nes dingo pienukas, antra savo mazyli, stengsiuosi maitinti ilgiau, iki kokiu metu:ax:
Dukrytei 2 metukai ir 10 mėn, matininasi MP ir maitinsis kol pati norės arba bus pienelio
Manoji pilnai maitinosi iki 10 men., bet tada nutraukem tik diena, o nakti dar valge . 11 menesiu nutraukiau ir nakti, bet del to, kad pradejo keltis kas pusantros valandos . Labai pavargdavom
Bet gan lengvai atprato
Bet gan lengvai atprato
QUOTE(Wovere @ 2008 06 15, 10:27)
O aš visus savo tris džiaugsmelius maitinau kaip ir jūs - iki 14 mėn. Nes su pirmąja taip gavosi, o su berniukais pagal gerą pavyzdį irgi nutraukiau 14 mėn. Buvo lanbai lengva juos atpratinti ir augo sveikučiai. Ar iš tiesų tas laikas labai tinkamas, ar mums taip sutapo - visi jautėmės puikiai