Įkraunama...
Įkraunama...

Iki kokio amžiaus maitinote krutimi?

Apklausa: Iki kokio amziaus maitinote krutimi? (710 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Maitinsiu kol abiems tai patiks - iki metų, dviejų, trijų
Atsakyti
QUOTE(xena @ 2007 12 01, 00:24)
Maitinsiu kol abiems tai patiks - iki metų, dviejų, trijų

thumbup.gif na mes pirmus du etapus iveikem, keliaujam i trecia wub.gif
Atsakyti
pirma maitinau iki 1metai 2men ir 17 dienu smile.gif
antra dar maitinu smile.gif bet jau pavargus jauciuos,negaliu atsisakyt nes kai pagalvoju kad pirma tiek ismaitinau ir reik antra maitint smile.gif
Atsakyti
Iki 11,5 mėn. biggrin.gif , nors net neįsivaizdavau, kad tiek ištempsiu ( pieno turėsiu) thumbup.gif ., nes pirmąją auginau prieš 14 metų, kai rekomendavo žindyt pagal valandas, MP užteko tik mėnėsiu verysad.gif Augindama antrą, turėjau galimybę pasinaudoti SM patarimais 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gvineja: 03 gruodžio 2007 - 17:59
Pirmaji pusmeti,o antra musu rekordus va jau 1.8 meto o dar pienuka mano geriam,jau kaip ir pati nebenoreciau gana,bet kad pienuko sociai,o ir toooks skanus jis jai
Atsakyti
Aš dukrytę maitinau iki 1m. ir 1 mėnesį, paskui jau pačiai nusibodo, nes mažoji pradėjo 5 kartus per naktį keltis ir ne kiek valgyti, bet prisiglausti ir nusiraminti, nes nuo gimimo neturėjom čiulptuko. O atprato labai lengvai, nebuvo jokių ašarų thumbup.gif
Atsakyti
Maitinau iki 7,5 men. siaip norejau maitint iki 9 men. ir po to pamazu iki metuku nutraukt... bet taip isejo, kad reikejo menesiui isvaziuot i sesija , mazuli teko palikt mamai.. oi, kiek buvo vargo, kai pradejom atjunkyt nuo kruties, nes jis neeme buteliuko visai-pamato ir zviegia, taip kankinom vaika kelias savaites , kol priprato, o as su pieno pilnom krutim isvaziavau.. kai pamatydavau mazus vaikucius-pienas savaime tekedavo.. buvo sunku ir fiziskai ir moraliskai.. o ypac atvaziavus, nes nebebuvo toio rysio kaip anksciau.. o ir vaikelis mociute buvo pamiles labiau nei mane.. ax.gif
Atsakyti
Maitinau 1 metus ir 1 mėn. Baigiau, nes grįžau į darbą, o ir atsisakė be problemų. Padaviau puoduką su karvės pienu - tiko puikiai smile.gif . Tik pieno buvo labai daug, tai teko pamažu mažinti maitinimus.
Antrą maitinsiu, kiek norėsiu, bet metus tai tikrai manau sveika, o ir labai patogu 4u.gif i
Atsakyti
Pirmąjį maitinau iki pusės metų, antrąją iki 4,5 mėn.
Atsakyti
O aš maitinau iki 1 m. 3 mėn.
Atsakyti
Dukrytei 1,7 metuku. Dar maitinu, bet jau noreciau baigti, tik va beda - mano ir mazutes norai nesutampa!
Atsakyti
Mano maziukui-didukui 2 m. ir 5 men. Siuo metu matinu tik nakties metu - jeigu issibudina is miegu. Pries menesi dar maitinau intencyviau - pries miegeli, bedai nutikus, parejusi is kur nors - nuo duru rekdavo "maaam maaam". Suveike metodas "turi tai nuspresti savyje" - pastebejau, kad ispuole pries pietu miegeli iseit su reikalais - darbas, paskaitos, paskui jau ir su tete tapo nesunku vakare uzmigti - ir tada nusprendziau pati sau, kad uzmigt galima ir be to - labai tvirtai pasiryzau ir vaikas nesipriesino. Tiesiog viskas atejo su laiku - neskausmingai ir naturaliai. Dabar belieka laukti kada taip nuspresim su naktiniais maitinimais - kol vel nesudirbs smegenys. smile.gif

Tiktai kai pamato koki vaikuti gerianti pas mama, tai irgi labai praso, tada sakom, kad didelis, kad jau nebereikia diena, tada pats rekia, kad mazas. O kai pasiekia name lifto iskvietimo mygtuka, tai pats labai dziaugiasi ir rodo, kad didelis didelis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zvejo_dukra: 12 birželio 2008 - 15:24