Įkraunama...
Įkraunama...

Iki kokio amžiaus maitinote krutimi?

Apklausa: Iki kokio amziaus maitinote krutimi? (710 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Kazkaip labai toli i ateiti neziuriu. Maza kas gali atsitikti - liga, stresas, pervargimas, gali prireikti netiketai isvaziuoti kelioms dienoms. Pienas per savaite gali baigtis. Maciau ispardavime iklotus i liemenele, bet pasiemiau tik viena dezute. Na bet galiu sau per peti papleksnoti - ismaitinau iki triju menesiu. O toliau ziuresim, palengvele, palengvele
Atsakyti
QUOTE(Sar_a @ 2007 09 24, 22:48)
dziaugiuosi  4u.gif tikiuosi ir man taip pavyks. O paciai maitintis sociai vis reikia?.. As dabar taip noreciau, t.y. man taip reiketu prisilaikyt... bet bijau del pienelio.. keleta dienu maziau valgau ir arba man paranoja, arba tkrai mazeja  verysad.gif reikes rytoj vel daugiau uzkast  smile.gif

Kai buvau kursuose apie maitinima gydytoja sake, kad nereikia paciai kimsti, pieno kiekis priklauso ne nuo suvalgyto maisto kiekio, o nuo kokybes. Tai as ir stengiausi valgyti saikingai bet ir mesytes ir darzoviu ir daug skysciu geriau. Mano vakiukas buvo visada privalges ir man labai greitai nukrito 10kg, kurie buvo priaugte per nestuma. Sekmes tau 4u.gif
Atsakyti
Planavau maitinti iki 6 men. dabar jau 9 men, bet vis dar maitinu. Lyg jau ir noreciau nutraukti, nes pavargau nuo bemiegiu naktu, bet matau, kad jam vis dar to labai reikia..taigi turbut tempsiu iki 1 metu, o paskui..bus matyt
Atsakyti
Na aišku, nežinai kas gyvenime laukia, tačiau labai norėčiau maitinti iki 1 metų ar dar ilgiau, kad kuo daugiau to gerumo vaikiukas gautų biggrin.gif
Atsakyti
Maitinau 15 mėn. 10 dienų biggrin.gif .
Nereikėjo imtis jokių drastiškų atjunkymo priemonių, užteko paaiškinti, kad pieniuką išgėrė ir viskas thumbup.gif .
Atsakyti
dabar mažajai virš 7mėn. Dar valgo puienuką: vakarais, kartais naktimis, rytais, dieną keletą kartų. man nesunku... Tik bėgioti iš paskaitų atsibosta lotuliukas.gif
Atsakyti
Dukryte maitinau iki menesiu ir nutraukiau maitinima ne savo noru, bet del ligos... Antraji esu pasiruosusi maitinti tiek, kiek jam reikes........ bigsmile.gif
Atsakyti
maitinti tiek, kiek Vaikeliui to reikes...
Juk tai priklauso tik nuo musu. smile.gif
Atsakyti
maitinau 8 men rolleyes.gif
Atsakyti
Maitinau iki 6 mėn.
Atsakyti
Labai noreciau iki kokiu 9 menesiu... nors, manau, pilnai pakanka ir kokiu 6 menesiuku smile.gif
Atsakyti
Mūsų pienelio valgymo patirtis jau 11 mėn. ir 1 sav. Labai norėjau išmaitinti pati bernt iki 6 mėn. Pavyko thumbup.gif Paskui norėjau iki metukų. Irgi jaučiu pavyks rolleyes.gif O dabar norėčiau nors žiemą, pilną visokių virusų, pragyventi rolleyes.gif Pasistengsime...turėtų pavykti... smile.gif
Atsakyti