Įkraunama...
Įkraunama...

Iki kokio amžiaus maitinote krutimi?

Apklausa: Iki kokio amziaus maitinote krutimi? (710 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Elizabeht @ 2007 10 04, 22:27)
Sveiki,
Savo pagranduke maitinu jau 1,3men.  ax.gif  Jokiu planu nekuriau "kiek ilgai" maitinsiu, tiesiog taip iseina  blush2.gif  Aisku, lemia ir tai kad "sedziu" namie .
Vis galvoju, kad reiketu jau mums kazkaip ir atsisveikinti, bet niekaip neiseina  g.gif  Ji dar man n-kartu diena valgo, o ir nakti nerami  verysad.gif dar glaudziasi prie kruties
Ar jau verta sunerimti?  blush2.gif  g.gif

P.S. nu cia as truputi ne i tema  blush2.gif

Nerimaiti nėra ko. PSO rekomenduoja maitinti krūtimi iki 2 metų ir ilgiau, kol vaikas pats atsisakys. Jei daug prašo, tai dar daug ir reikia smile.gif
Atsakyti
Maitinau iki 1, 4mėn. Laisvai galėjau dar maitint, bet važiavom atostogaut, tai nutraukiau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AAM: 05 spalio 2007 - 21:26
Dar maitinsiu 4u.gif Mano pagrandukui 1m9men 4u.gif
Atsakyti
Mano vaikui greit 7 mėn., dar maitinu MP thumbup.gif . Ir dar maitinsiu. Gal iki metų, gal šiek tiek ilgiau (kaip išeis).
Beje, šitoj apklausoj pasigedau tarpinių variantų, pvz., jei maitinai pusę metų arba 9 mėn., arba metus, nėra kaip pažymėti - per didelis tarpas tarp "vos keletą mėn." ir 2 metų g.gif
Papildyta:
O gal aš ne taip supratau. Gal "iki 2 metų" čia reiškia "ne ilgiau kaip 2 metus", t.y. apima ir maitinimą iki metų, 1,5 metų ir pan.
Atsakyti
Papildyta:
O gal aš ne taip supratau. Gal "iki 2 metų" čia reiškia "ne ilgiau kaip 2 metus", t.y. apima ir maitinimą iki metų, 1,5 metų ir pan.

Taip teisingai supratai "iki 2 metų" reiškia ne ilgiau kaip du metus smile.gif
Atsakyti
Sveikos Mamytes 4u.gif
Mano mazajai jau metai ir penki men na o as vis dar maitinu.
Problema yra ta kad neaisku kaip reik atpratinti g.gif . Su pirmu buvo viskas legva ir neverksminga. Ir kazkodel manau kad mergaites atpratinti yra zymiai sunkiau.
Atsakyti
sveikos, šiaip jau tokia apklausa buvo temoje.galima buvo ir nedubliuoti antrą kartą.juolab panašūs punktai apklausos.

štai čia wink.gif
Atsakyti
mano lelei jau metukai uz savaites ir valgom MP vakarais, naktimis ir rytais, dienomis retai duodu nes jau atsibodo truputuka ax.gif noris atpratint po biskiuka, prastai sekas tik kiekius mazinam, bet pienuko tai yra.. bet uztai vaikui i sveikatele smile.gif
Atsakyti
Iki 1 metu ir 9 men. 4u.gif
Atsakyti
Mazyle maitinau iki 9.5 men.Po to ji pati atsisake MP.Tikriausiai nusprende,kad uztenka,nors pienuko buvo.
Atsakyti
planuoju maitint iki metų, bet nežinau kaip gausis, man labai patogu MP maitint. MB juokias, kad kai mažiukas gims, turbūt abu maitinsiu
Atsakyti
As maitinu ir labai noriu maitinti iki 1-1.5metu. Nezinau ka buciau darius, jei netureciau pieno, nes mazoji nenori imti buteliuko schmoll.gif
Atsakyti