Maitinau ti iki 3 ju menesiu, nes mazoji atsisake valgyti ir be to jai nepakakdavo, pradedavo verkt, buvo nesotus
Mano dukrytei 6,5mėnesio. Kietą maistą pradėjau uoti nuo 4mėn. Ir ne todėl kad pienuko trūko, o todėl, kad priprastų prie kitokio maisto. Dabar vago ir kietą maistą ir vaisius vakarienei, tačiau MP vis tiek lieka pagrindinis maistas. JEi pietum dar iš bėdos galima apseiti be papo, bet ryte, vakare niekaip.
Maitinti noriu bent iki 1,5metų, taip ir atsakiau: 1,5 ir daugiau. Aš studentė- tai kaip realiai išeis dar neaišku: juk egzaminai, diplominis, jo gynimas. Žiūrėsim- kiek turėsiu pienuko tiek maitinsiu.
Dėl varginimo: manęs pakolkas tai nevargina: tiesa šiek tiek apmaudu kai nori pasižiūrėti filmą, ar ilgiau pabendrauti o tenka eiti migdyti mažosios, bet kažkaip susitaikau su tuo. Ne taip ilgai tokia maža bus. Vėliau gal su ilgesiu prisiminsiu kokia reikalinga ir mylima buvau
Maitinti noriu bent iki 1,5metų, taip ir atsakiau: 1,5 ir daugiau. Aš studentė- tai kaip realiai išeis dar neaišku: juk egzaminai, diplominis, jo gynimas. Žiūrėsim- kiek turėsiu pienuko tiek maitinsiu.
Dėl varginimo: manęs pakolkas tai nevargina: tiesa šiek tiek apmaudu kai nori pasižiūrėti filmą, ar ilgiau pabendrauti o tenka eiti migdyti mažosios, bet kažkaip susitaikau su tuo. Ne taip ilgai tokia maža bus. Vėliau gal su ilgesiu prisiminsiu kokia reikalinga ir mylima buvau
as labai noreciau iki metuku maitint, bet negi taip imanoma, kad tik ryte ir vakare? nesibaigia taip pienukas? arna gal prisikaupia labai daug....?
QUOTE(Sar_a @ 2007 09 24, 13:53)
as labai noreciau iki metuku maitint, bet negi taip imanoma, kad tik ryte ir vakare? nesibaigia taip pienukas? arna gal prisikaupia labai daug....?
Labai imanoma. Mano dukrytei po poros savaiciu metukai ir mes jau pora menesiu kaip mamos pienuka valgome tik ryte(apie 8 val) ir vakare (apie 21.30). Ir neprisikaupia jo, o tik artejant maitinimui mazumele pasunkeja krutine. As jau ir iklotu i liemenele seniausiai nenaudoju. O pienukas prie vaikucio prisitaiko.
dziaugiuosi tikiuosi ir man taip pavyks. O paciai maitintis sociai vis reikia?.. As dabar taip noreciau, t.y. man taip reiketu prisilaikyt... bet bijau del pienelio.. keleta dienu maziau valgau ir arba man paranoja, arba tkrai mazeja reikes rytoj vel daugiau uzkast
QUOTE(Sar_a @ 2007 09 24, 22:48)
dziaugiuosi tikiuosi ir man taip pavyks. O paciai maitintis sociai vis reikia?.. As dabar taip noreciau, t.y. man taip reiketu prisilaikyt... bet bijau del pienelio.. keleta dienu maziau valgau ir arba man paranoja, arba tkrai mazeja reikes rytoj vel daugiau uzkast
As niekada nevalgiau labai daug, bet stengiausi, kad suvalgomas maistas butu kokybiskas. Mesyte - naturali, na tik nepersistengti su prieskoniais, darzoves lietuviskos ir sviezios. Megstu koses (cia ne del maitinimo ), beje, kruopsciai priziurejau geriamu skysciu kieki. Ju reikia daug. Geriau mineralini, paprasta virinta vandeni. Kai atrodydavo, kad mazeja pienuko isgerdavau kmynu arbatos su pienu (tik sako nepadauginti - viduriai kieteja), dar yra maitinanciom HIPP arbatele (kaip as jos nemegau - pripratau). Visa tai - iki kol dukrytei 6 men suejo, o dabar jau ir kinieciu restorane leidziu sau astru patiekala uzsisakyti ir nieko . Sekmes.
Aciu, Adatuke, uz patarimus
Aš norėčiau kiek galima ilgiau, tik pienelio pasmane lanbai nedaug, tai tenka vis mišinuku primaitinti
Aš maitinu savo MP .
aš maitinau pusantro mėnesio ir pienas pradėjo dinginėt
maitinu savo pienu ir džiaugiuosi, kad jo yra.
Sveiki,
Savo pagranduke maitinu jau 1,3men. Jokiu planu nekuriau "kiek ilgai" maitinsiu, tiesiog taip iseina Aisku, lemia ir tai kad "sedziu" namie .
Vis galvoju, kad reiketu jau mums kazkaip ir atsisveikinti, bet niekaip neiseina Ji dar man n-kartu diena valgo, o ir nakti nerami dar glaudziasi prie kruties
Ar jau verta sunerimti?
P.S. nu cia as truputi ne i tema
Savo pagranduke maitinu jau 1,3men. Jokiu planu nekuriau "kiek ilgai" maitinsiu, tiesiog taip iseina Aisku, lemia ir tai kad "sedziu" namie .
Vis galvoju, kad reiketu jau mums kazkaip ir atsisveikinti, bet niekaip neiseina Ji dar man n-kartu diena valgo, o ir nakti nerami dar glaudziasi prie kruties
Ar jau verta sunerimti?
P.S. nu cia as truputi ne i tema