Maitinau dukrytę iki 1,5 metukų,nutraukiau savo iniciatyva, nors pieno buvo dar laaaaabai daug
as maitinau iki 1,3 men, ir nereikejo man nutraukti maitinimo, pats vaikas atsisake, o as vis galvojau, kaip cia reiks nutraukti
Viena maitinau iki 3 men., kita iki 4 men.Mielu noru buciau toliau maitinusi,bet nebebuvo pieno.
aš maitinau iki 1,9 mėn.
iki 2 metu ir 3 men. vos atpratinau pries savaite ...o dabar pienas upeliais teka
As is karto nenutraukiau maitinimo krutimi. 10 men. nustojau maitinti dienomis, pakeiciau misineliu. O kai suejo 11 men, tai nedaviau ir nakti, padariau misineli. Tai pupa gan lengvai ir atsisake , nebuvo soko, kad jau nebegauna visai. Nors dar kuri laika ieskojo
O ir pas mane pamazu mazejo, mazejo, ir kai nustojau visai maitinti - dingo
O ir pas mane pamazu mazejo, mazejo, ir kai nustojau visai maitinti - dingo
Iki 1,9 metuku.
QUOTE(Sadovile @ 2007 09 06, 14:00)
Iki 1,9 metuku.
ooooooooo kaip ilgai.,aš maitinau savo mažiuka iki 11mėn.2savaičiu.,ir taip labai sunkiai atpratinau.,o atpratinau todėl.,kad save kaltindavau.,nes mano mažiukas elergiškas ir buvo jeigu išbere atrodydavo,kad gal ka nors suvalgiau ko negalima.
maitinau tik kelias savaites,neturėjau daug pienuko, o ir neprivalgidavo, vis norėjo ir norėjo, o duoti neturėjau ką.taip vat ir perėjom prie mišinėlių.
Maitinau iki 5,5 men. Turejau nutraukti maitinima MP, nes jis buvo nesotus ir maziuke nepavalgydavo...