maitinau iki 1m ir 1sav
aišku galėjau maitinti ir toliau, nes pieno turėjau pakankamai, bet jau buvau pavargusi ir išsekusi, tas amžinas miego trūkumas pribaigė
Mano mylimukui jau beveik 1,3 m dar vis maitinu, bet jau nusibodo Kaip ten bebūtų jaučiuosi pririšta, todėl norėčiau kuo greičiau baigti
Pirmąjį maitinau 10.5 mėn. Planavau iki metų, bet pats atsisakė. Buvo likę tik rytinis ir vakarinis maitinimai, nes kitus kartus valgydavo košytes. Vaikas apsižiodavo krūtį ir gulėdavo. Net nebandydavo žįsti. Nutariau visai nebeduoti. Jis nė kiek neprotestavo. Taip lengvai ir sėkmingai baigiau žindyti. Antrąjį planuoju maitinti iki metų. Ilgiau to nedarysiu, nes žindymas mane alina- labai krenta svoris, kankina įvairūs negalavimai.
pirmaja maitinau 3savaites, nes ligoninej ji gulrjo "soliariume" ir man jos neatnesdavo taip daznai kaip reikedavo o primaitindavo ir kai grizom namo ji nebeistraukdavo gerai pienuko is kruties ir jis baigesi.
antraja vis dar maitinu. jai 5 men. noreciau maitinti iki 6men., o po to atpratinti bet jauciu, kad gausis maitinti ilgaiau. nes nepripazista buteliuko.
o matinimo iki 2m ir daugiau as nesuprantu. koks tikslas/ juk tas pienas jau nbebuna toks naudingas kaip pradzioje. tai bebuna iprotis ir prisirisimas prie mamos.
izeisti nieko nenorejau, tik issakiau savo nuomone
antraja vis dar maitinu. jai 5 men. noreciau maitinti iki 6men., o po to atpratinti bet jauciu, kad gausis maitinti ilgaiau. nes nepripazista buteliuko.
o matinimo iki 2m ir daugiau as nesuprantu. koks tikslas/ juk tas pienas jau nbebuna toks naudingas kaip pradzioje. tai bebuna iprotis ir prisirisimas prie mamos.
izeisti nieko nenorejau, tik issakiau savo nuomone
Mano giminaitė maitino iki 3m beveik, mano manymu per ilgai, nes vaizdas tikrai keistas, kai vaikas prie svečiu atbėga, sukiša po drabužiais ranka ir traukia papuli o ji jam leidžia čia pat prie stalo... Kai tai yra kūdikis - viskas liuks - netgi LABAI mielas man tas vaizdas, bet kai vaikui 3m
Čia tik mano nuomonė - kiekviena mama tegu daro tai, kas jos nuomone geriausia
Čia tik mano nuomonė - kiekviena mama tegu daro tai, kas jos nuomone geriausia
Aš pagaliau užbaigiau didžiąją epopėją - baigiau maitinti, kai buvo 2,6 m. Atpratinimas truko ilgai ir sunkiai Pradėjau atpratinėti nuo kažkur 2 metų. Kartais neatsilaikydavau prieš savo drakoniukę , kai puldavo mane naktimis. Būdavo grįžti namo po labai sunkios dienos ir taip norisi ramybės, kad leidi viską
Bet užtat dabar jau galiu padoriai išsimiegoti ir apetitas dukrytės žymiai geresnis tapo, kai nebegeria MP .
Aš maitinau 18 mėn. Pabaigoj jau buvo likęs tik vienas maitinimas vakare, nes kai buvo metai, palikau savo vaiką su aukle.
Labai smagu buvo maitinti mažiukę. Bet kai baigiau... kaip tada gera buvo...
Labai smagu buvo maitinti mažiukę. Bet kai baigiau... kaip tada gera buvo...
Pirmo vaikucio maitinti negalejau del leidziamu stipriu antibiotiku .Antra vaikuti maitinau 2m.ir3 men.-kol pastojau treciu vaikeliu .Treciam vaikuciui katik suejo du metukai-vis dar maitinu
Aš maitinau iki pusantrų metų, matyt maitinčiau ir ilgiau, bet tiesiog mane jau nuvargino tas žindymas. Bet dabar džiaugiuosiu labai kad ilgiau matinau, tai mano vaikui nei čiulptukų reikėjo,nei prie buteliuko su guminiu čiulptuku buvo pripratus, nei pirštus čiulpė.Žodžiu buvo viskas labai sklandžiai, net nuo krūties be dideliu problemų atjunkiau. Nes pvz mano draugė vaiką maitino tik mėnesi ar du(turėjo tam tikrų rūpesčiu), tai net iki dabar vaikas naktį be buteliuko nemiega(vaikui beveik trys metai)
iki 4 men maitinau mano mergyte kazkodel pati atsisake mano pienuko nusukdavo galvyte ir verk pradedavo net nesuprantu iki siol kodel ji nebenorejo buvau sau nutarusi ,kad maitinsiu tiek kiek ji nores bet va pati atsisake mamos pienuko tai nutariau nebekankint savo vaikucio ir perejau i misinukus
Buvau baisiai pieninga,gal būčiau ir dar maitinus,jei nebūčiau susirgus,nebuvo kitos išeities kaip gerti antibiotikus..Kursas buvo ilgas,tad nutraukiau maitinimą,lelytei buvo 11mėnesių