As jau maitinu 1 ir 5 menesiai.Dukryte kito maisto nelabai ir pripazista. Kai klausi ka valgysi sako "papa" . Net nezinau kaip atpratint. Valgo ir diena ir nakti.
Nors as einu i darba, bet suderinu maitinimus
As ismaitinau 4 men. Po mastito dingo pienelis
Pirma dukryte maitinau iki metu,tai noreciau ir suneli nors tiek ismaitint,jei viskas bus gerai,o gal net ilgiau,
mums jau tuoj 6 men, pradejom valgyti kita maista, bet jis nesupranta, kad tai yra maistas, jis tik pazaidzia, o kai jau nori valgyti, tai rekia, kol neduodi papo, kitas niekas netinka ...
Iki 2m.3men.Buciau gal ir ilgiau maitinusi,bet pastojau antrasyk ir skubejau nutraukt maitinima.Nusilpus tikrai nesijauciau,nes paskutiniais metais vaikas daugiau zisdavo del nusiraminimo,pieno jau buvo nedaug.Bet va antras lelius nesivyste
Iki 1 metų ir 2 mėn,būčiau ir ilgiau,bet į darbą taip užsimaniau,tai ėmiau ir atpratinau
Labai keistai surašyti atsakymai gal reikėjo tarpais: pvz 6-8 mėn 8-10 mėn šiaip aš maitinau iki 8 mėn, o prabalsavai už 6 mėn nes artimiausias pagal laiką. Nors šiaip 6 mėn ir 8 mėn tai man nemažas skirtumas
iki 2 metų pritrūko 1 mėn
Vainas buvo 11 men, kai nusprende, kad mamos pienas jam nebeskanus . Viena vakara nustume krutine, antra vakara is viso net nepaziurejo, o tik nusisuko ir uzmigo. net netikejau, kad taip greitai atpratinsiu, nors to dar ir nesiruosiau daryti
Nebalsavau nes maitinu. maniškei dar tik 5mėnesiukai. Pagrindinis maistas pienukas, bet pamažu jau ir ragauja kitokio- hipp tyrelių, arba mamos ruoštų tyrelių, taip pat šviežių daržovyčių, jau skaičiuoja kąsnius tiek mamos, tiek kitų , matyt supranta, kad kažką valgome. labai nori kažko sūrstelėjusio , kai suprakaituoja iš karto čiumpa savo kojas laižyti- nespėju prausti- ir kitus laižo vos tik spėjam traukti nuo savęs. Daviau palaižyti duonytės tai sukėlė skandalą kai atėmiau
Šiandien mums pusė metukų ir dar maitinu, aišku jau 3 savaites duodu papildomo maistelio - daržovienės, vaisių tyreles. Bet labai nenoriai valgome, gal po kokią 60 ml. O naktį keliasi kas 2 val. Esu pavargusi, bet malonus tas vargelis. Ir maitinsiu iki metų tai tikrai, aišku, jeigu užteks pienelio