! | Įspėjimas dalyviui nikola: Supermama.lt Forume draudžiama įžeidinėti žmones, žeminti jų garbę ir orumą; rašyti grubaus tono žinutes. |
Pieno bovo tik is vieno papo doh.gif
Kaip įdomu, o iš kito nei trupučio nebėgo??
Pirmąją maitinau iki 11 mėn., antrą dar maitinu (tuoj 10 mėn.), bet po ttruputį pereinam prie mišinuko (pirmiausia dieną).
pirmaja maitinau iki 4.5 o antra noreciau iki 6 men o gal ir ilgiau.
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2007 01 26, 11:11)
Mano pipiriukas pienelį gėrė iki 2 metų, 2 mėnesių ir 2 savaičių
gražus derinukas
QUOTE(shantal @ 2007 01 27, 15:40)
Pirmąjį vaikiuką iki 4 metų. Antrąją irgi maitinsiu tol kol norės.
ogo kaip ilgai o kaip dažnai vaikiukas žįsdavo? Jums nesunku būdavo jei tarkim užsimanydavo kur nors parduotuvėje?
Aš sūnelį dar maitinu ir maitinsiu net nežinau iki kada, kaip išeis ilgai taip Na bet iki kokių 1,5 manau jau būtų kaip ir gana
Vyresneli matinau iki 14 menesiu. Baigiau , nes baigesi ir nervai. Nakti prasydavo "nja nja" tiksliai,kas 2 h . Kadangi soskiuko per savo 1. gimtadieni atsisake, rado uztai gera pakatala. Tai yra mano krutine. Na, to jau per daug man pasirode. Taip uzsistresavus buvau...
Dabar maitinu ir mazaji. Kiek laiko, ziuresim. Tikesimes kad nebus tokiu pat problemu.
Dabar maitinu ir mazaji. Kiek laiko, ziuresim. Tikesimes kad nebus tokiu pat problemu.
QUOTE(Jusma @ 2007 01 18, 19:09)
Norėčiau maitinti iki šešių mėnesių, po to po truputuką atpratinti, nes nuo metukų teks mamytei į darbelį eiti
Bet juk su laiku, maitinimai būna tik ryte ir vakare, taigi darbui netrukdo
Aš tai maitinsiu, kol pats norės. Bet proto ribose.
QUOTE(Mikasiene @ 2007 03 21, 21:18)
Sutinku, nes as taip dariau
As dar men du ir mazinsiu. Savo plana pavyko igivendinti nors iki pues metu labai norejau.
Mielai buciau maitinus iki metu laiko,bet pienelis baigesi ypusejus metukams
jau dabar vyksta šiokia tokia kova dėl pienelio. Jau vakar taip nebuvo kad tko 1mą kartą mišinėlio paragaut. O šiandin jau kaip ir viskas tvarkoj. Tai jei pavyks, maitinsiu iki pusės metukų