Įkraunama...
Įkraunama...

Iki kokio amžiaus maitinote krutimi?

Apklausa: Iki kokio amziaus maitinote krutimi? (710 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Kai sūneliui buvo 1m ir 2mėn. išėjau į darbą, dabar maitinu tik anksti rytą, vakare ir prieš miegelį. Gaila buvo nutraukti maitinimą - nei mamos nebus, nei pienuko. Planuoju maitinti bent iki 1,5m.
Atsakyti
as tai planuoju ir manau kad man pavyks savo klecka ismaitinti iki 1 metu, ne galvoju, kad to pakanka ir todel kad ilgiau maitinti tokios galimybes nebeturesiu
Atsakyti
norėjau ir tebenoriu maitinti iki metų. bet... vaikui jau metai aštuoni mėnesiai, o aš tebemaitinu. na, gal su antru pavyks kada nors įgyvendinti programą "maitinti iki metų" biggrin.gif

šiaip namie nesėdžiu, dirbu, bet per dieną nusitraukinėti nereikia ir pienas nebėga prisikaupęs, tik vakare.
Atsakyti
maitinau 13 mėnesių thumbup.gif , būčiau gal ir ilgiau, bet reikia operacijai ruoštis...
Atsakyti
prabalsavau uz maitima iki 1 metu ax.gif bet kaip bus taip smile.gif
Atsakyti
Keistoka apklausa ax.gif Man atrodo, nelabai nuo norų priklauso, kiek matinsi, nors būna visokių atvejų.. Vienos, kad ir labai nori, neturi pienelio, o kitos stengias vsiką daryt, kad tik jis gamintųsi.. Taip pat ir nuo mažulio priklauso, na, būna, kad lelka tiesiog neima papuko, kiek tu benorėtum.. Či būtų galima daug filosofuot mirksiukas.gif
Aš maitinu jau 10,5mėn. Galvoju iki metų, o tada bandyt ntraukt po truputį ax.gif
Atsakyti
Aš norėjau maitint iki 1 metų ar ilgiau, bet deja deja...norai dažnai nesutampa su realybe doh.gif
Vaiką iš krūties maitinau 2 savaites. Teko gulėt ligoninėj, tad grįžus krūties jau nebegalėjau įsiųlyt. Tad maitinau iki 8 mėnesių savo pienu, bet ne iš krūties, o iš buteliuko. Iki metų jau negalėjau ištempt - neturėjau nei noro nei sveikatos dar daugiau kankintis doh.gif
Tad norai dar ne viskas - gali norėt daug, o gausis šnipštas blush2.gif
Atsakyti
Labai noreciau maitinti iki metu ar ilgeliau. Bet negali zinoti kaip ten toliau bus.
Atsakyti
Dukryte maitinau iki 1m 8 men , dukra jau snekedavo ,ateina didesne paima uz rankytes vedasi i miegama ,liepia gult ir duot kruti, dabar sunui 8 men vis dar maitinu,noreciau ir taip pat thumbup.gif
Atsakyti
Va va ir as galvojau, kad maitinsiu iki metu, bet taip isejo, kad dukryte maitinau iki 2 metu, vos baigiau, kai pradejau lauktis antro, ir siam uz menesio jau bus 2 metai, o niekaip negaliu nutraukti. Bet cia jau psichologiniai dalykai. Kadangi dirbu pilna diena, anksti isejau i darba, tai man tas maitinimas - kaip kompensacija maziui. Laukia vakare net trepsedamas ir vedasi i lova, net juokinga. Kadangi jau puikiai kalba, tai visuomet pasipraso, kai reikia. Aisku, sunku viska suderinti, bet kas tie 2 metai musu gyvenime? Ir vargelis ne toks jau didelis tuomet atrodo. Bet 2 metai man jau riba, ir pabaigsim si malonu bendravima.
Atsakyti
maitinsiu iki metu............jau 6men.maitinu savo lialiuka 4u.gif ojeigu nores ir ilgiau!!!!!!!!!!!! 4u.gif
Atsakyti
Aš esu didelė žindymo šalininkė ir planuoju maitinti iki kokių dviejų metų. Į darbą neskubu, o įprastam gyvenimui tai netrukdo.
Atsakyti