Aš tai savo dukrą maitinau 1 metus ir 2mėnesius .Panašiai žadu ir sūnų išmaitinti,jeigu tik pienelio turėsiu
QUOTE(nikitaL @ 2006 10 23, 09:22)
Aš tai savo dukrą maitinau 1 metus ir 2mėnesius .Panašiai žadu ir sūnų išmaitinti,jeigu tik pienelio turėsiu
Labai jau pamnašiai mūsų vaikeliai gimė
Aš irgi pirmąjį maitinau 1m ir 2 mėn koks sutapimas ar ne?
O dabar maitinu antrąjį tiek kiek galėsiu ilgai ilgai
QUOTE(aistiushka_ @ 2006 10 14, 20:56)
Sako, jei nori prajuokinti Dieva, papasakok jam apie savo planus
Šiaip jau klausimas yra "kiek laiko norėtumėt maitinti", o ne planuojat.
Aš tai iš pradžių sakiau, kad tik užtektų pienuko iki 3 mėm. Kai suėjo tie 3 mėnesiukai, sakiau, kad gerai būtų iki 6 mėn išmaitint. Kai dabar jau ir 6 sulaukėm, tai dabar jau planuoju per artimiausius 2-3 mėn ir atpratint nuo papuko, nes noriu po Naujų kai kur išvažiuot.Tai priklausomai nuo kelionės datos gausis maždaug 8-9 mėn - kas manau, yra gan neblogai
Kadangi pirma maitinau vos du menesius, tai kai pagimdziau antraji, pirmas tikslas buvo - bent iki triju menesiu. Dabar jau keturi ir viskas tvarkoj. Noreciau maitinti iki kokiu 8, 9 men.
Sveikutes,
Pirmąją duktytę maitinau iki 1metų 8 mėnesių,labai norėčiau ir sūnelį tiek išmaitinti,kol kas viskas einasi kuo puikiausiai ,tikiuosi kad taip bus ir toliau
Pirmąją duktytę maitinau iki 1metų 8 mėnesių,labai norėčiau ir sūnelį tiek išmaitinti,kol kas viskas einasi kuo puikiausiai ,tikiuosi kad taip bus ir toliau
QUOTE(Ingushka @ 2006 10 24, 16:00)
Na, kadangi pas mane noretumet = planuojat, tai taip ir parasiau O siaip tai ilgai
QUOTE(Ingushka @ 2006 10 24, 16:00)
Aš tai iš pradžių sakiau, kad tik užtektų pienuko iki 3 mėm. Kai suėjo tie 3 mėnesiukai, sakiau, kad gerai būtų iki 6 mėn išmaitint. Kai dabar jau ir 6 sulaukėm, tai dabar jau planuoju per artimiausius 2-3 mėn ir atpratint nuo papuko, nes noriu po Naujų kai kur išvažiuot.Tai priklausomai nuo kelionės datos gausis maždaug 8-9 mėn - kas manau, yra gan neblogai
Tiesa, noret nieks nedraudzia, bet realybe tokia, kad vaikui misinukas patinka labiau nei mamos pienas.. Taip kad jau kiek vaikis dar valgys, tiek ir maitinsiu.
Noreciau iki pusanru metuku.
Dukryte maitinau iki 1metu ir 5menesiu.Kai jai suejo metukai , isejau i darba.
Diena dirbau ( mano pieno negerdavo),maitindavau vakare ir nakti
Dukryte maitinau iki 1metu ir 5menesiu.Kai jai suejo metukai , isejau i darba.
Diena dirbau ( mano pieno negerdavo),maitindavau vakare ir nakti
Pirmąjį sūnų maitinau iki 1m 1mėn, antrąjį - 10mėn. Žiūrėsim, kiek laiko dukrytei užteks pienuko
Noreciau zindyt jei iseis iki puses metu
QUOTE(babyte @ 2006 10 30, 23:32)
Tiesa, noret nieks nedraudzia, bet realybe tokia, kad vaikui misinukas patinka labiau nei mamos pienas.. Taip kad jau kiek vaikis dar valgys, tiek ir maitinsiu.
Kol dar valgo iš kruties, jieškok pagalbos, tavo dar visai mažiukas, jam pienuko labai reikia. Padietį dar galima pataisyti
Aš tikiuosi, kad pavyks iki 1,5 ar net 2 metų pramaitinti Suku planą kaip čia padarius, kad neiti į darbą