sveiki, esu naujoke ir labai nedrasiai jauciuosi, o noriu pasidalinti patirtimi. savo pirmagime maitinau iki 2 metu, o mazyle planuoju iki 1,5 metu. savo visas drauges taip pat raginu ilgai maitinti ir jos sekmingai tai daro, aisku kurios turi noro. noriu paklausti mamu gal zino ka as negerai darau ar valgau kad abiem mano mergaitem tos pacios ligos kartojasi; atopinis dermatitas, ir dilgeline/
QUOTE(Gitanauoga @ 2006 01 08, 20:38)
sveiki, esu naujoke ir labai nedrasiai jauciuosi, o noriu pasidalinti patirtimi. savo pirmagime maitinau iki 2 metu, o mazyle planuoju iki 1,5 metu. savo visas drauges taip pat raginu ilgai maitinti ir jos sekmingai tai daro, aisku kurios turi noro. noriu paklausti mamu gal zino ka as negerai darau ar valgau kad abiem mano mergaitem tos pacios ligos kartojasi; atopinis dermatitas, ir dilgeline/
Atopinis dermatitas gali buti sukeltas alergijos, jei jusu atveju taip ir yra tai turetum laikytis hipoalergines dietos o rimciau pakonsultuoti turetu alergologas, sekmes
QUOTE(Veite @ 2006 01 09, 16:47)
Atopinis dermatitas gali buti sukeltas alergijos, jei jusu atveju taip ir yra tai turetum laikytis hipoalergines dietos o rimciau pakonsultuoti turetu alergologas, sekmes
Maitinau abu vaikus iki pusantru metu.
Sutinku, kad del minetu priblemu reikia butinai pasitarti su pediatre ir alergologe. Daktare-alergologe N.Vaiciulioniene, dirbanti Alergologiniame centre Antakalnyje - puiki patareja siais klausimais. Sekmes!
Maitinau iki 22men.,nes maziuke alergiska pieno baltymui,o misinukus valgyti atsisake
mano mažajai greit bus 14 mėn, vis dar maitinu, bet labai greitu laiku žadu nutraukti
QUOTE(Saulytes mamyte @ 2005 01 27, 19:10)
Mano mazei 2m8men, dar gardziuojasi MP
nu zinai taip ir isivaizduoju tokio amziaus vaika apsiziojusi papa ,nu kas per daug ir per ilgai tikrai nesveika,o ir naudos is to papo 0.O kam tu ja dar maitini ,negi dantu neturi ir nemoka pati valgyt .Pieno paka i rankas ir vsio .Atsiprasau kad as taip ,bet juk jau didelis vaikas
Iki 17 mėn
aš maitinau metus ir 2 mėn, manau, kad ir tiek gana, nors dar būčiau maitinus ir ilgiau, nes pieno buvo į valias, bet mažoji beveik nevalgė rimto maisto, tai teko atimt skanėstą Dabar jos apetitas puikus
QUOTE(dzinn @ 2006 01 16, 17:59)
nu zinai taip ir isivaizduoju tokio amziaus vaika apsiziojusi papa ,nu kas per daug ir per ilgai tikrai nesveika,o ir naudos is to papo 0.O kam tu ja dar maitini ,negi dantu neturi ir nemoka pati valgyt .Pieno paka i rankas ir vsio .Atsiprasau kad as taip ,bet juk jau didelis vaikas
Na kam čia kiši savo trigrašį? Tema ne apie. Bet va, vistiek rūpi kitaip nei tu darantį žmogų išdergt
Pirmaja maitinau iki1,5m ir antra panasiai manau maitinsiu , nes jau manau pakankamai gavo viso to gero , kad vasarai jau galetu ir be papulio apsieiti , nes toks mazumele psichologinis prisirisimas prie to gaunasi , o kai del to su vaiku niekur iseit negali - pradeda pats ,,maisteli pasiimti ,, visose vietose arba maistauti , tai man nelabai patinka . Be to pacios organizmas labai greitai ,,zemyn,, vaziuoja
iki dabar dar maitinu,maniskiam 1m ir beveik 3men.
Papildyta:
na ir as manau,kad gana,bet neisivaizduoju kaip nutrauk ta maitinima, jei jis be papo neuzmiega, kaip kitaip ji uzmygdyt ir naktimis dar vis keliasi jo.gal jus patartumet?
Papildyta:
QUOTE(Veitė @ 2006 02 21, 15:36)
aš maitinau metus ir 2 mėn, manau, kad ir tiek gana, nors dar būčiau maitinus ir ilgiau, nes pieno buvo į valias, bet mažoji beveik nevalgė rimto maisto, tai teko atimt skanėstą Dabar jos apetitas puikus
na ir as manau,kad gana,bet neisivaizduoju kaip nutrauk ta maitinima, jei jis be papo neuzmiega, kaip kitaip ji uzmygdyt ir naktimis dar vis keliasi jo.gal jus patartumet?