Sveikutės
Štai mes pas jus svečiuose.Labai dailios abi mergytės,o jau kaip perskaičiau,kad vyresnioji su mano Leta gimusi ir metais tais pačiais ir dieną tą pačią išvis labai smalsu pasidarė ir norėjosi kuo greičiau jus pamatyti.Labai gražiai augate,sėkmės ir manau apsilankysime pas jus Silvijai Leta siunčia linkėjimus pasakiau jai,kad mergaitė gimusi kaip ir ji vieną dieną tai jai baisiai įdomu pasidarė na sėkmės ir iki
QUOTE(Agile @ 2005 05 02, 11:32)
QUOTE(Nata )
Na jau Sigute tai visad su sypsena grazuoliuke
O kiek visko turi ir supynes ir sokliuka
O kiek visko turi ir supynes ir sokliuka
Sigitutė turi visko daug - tai sesės ir puseserės palikimas
QUOTE(Daivytė @ 2005 05 02, 15:31)
Sveikutės
Štai mes pas jus svečiuose.Labai dailios abi mergytės,o jau kaip perskaičiau,kad vyresnioji su mano Leta gimusi ir metais tais pačiais ir dieną tą pačią išvis labai smalsu pasidarė ir norėjosi kuo greičiau jus pamatyti.Labai gražiai augate,sėkmės ir manau apsilankysime pas jus Silvijai Leta siunčia linkėjimus pasakiau jai,kad mergaitė gimusi kaip ir ji vieną dieną tai jai baisiai įdomu pasidarė na sėkmės ir iki
Smagu kad užsukote . Silvija ir siunčia Letai linkėjimus ir liepė greit parodyti Letos nuotraukytę. Silvija sakė, kad labai graži ir turbūt labai gera mergaitė
Lauksim naujų vaikučių nuotraukyčių (ir mergytės ir berniuko )
Iki
Nu jau vaiko grožis tai neišpasakytas O jau akių dydis tai ...
uoj kokios grazios ir linksmos .linkim ir toliau taip testi graziai
QUOTE(nneringa @ 2005 05 01, 18:43)
P.S. su pirmuoju 1/2tortadieniu ; ir su pirmuoju puodadieniu
labai grazios dukrytes ir as noriu dukrytes
QUOTE(babuska @ 2005 05 03, 23:56)
labai grazios dukrytes ir as noriu dukrytes
Gal ir turėsi dukrytę reik pasistengti
įdėsiu keletą naujų nuotraukyčių
Murzė
Murzė
naujoj karietoj