Įkraunama...
Įkraunama...

Imbieriniai sausainukai

QUOTE(pupute @ 2011 12 01, 15:40)
man tos nuorodos is manovirtuve neatidaro  verysad.gif

http://www.manovirtu...niai-sausainiai
Atsakyti
Laba diena merginos,

Norejau paklausti, tos kurios kepete sausainiukus pagal mano virtuves recepta - kokie tie sausai niukai??? Purus? Minksti ar trapus?

Noreciau issikepti tokiu traskiu plonu.....
Gal kazka panasaus kaip cia:


http://www.sonatinos...sausainiai.html

Bet kadangi visos giriate manovirtuves recepteli, tai sudvejojau kuri cia pasirinkus.....

Aciukas uz patarimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2009 12 21, 18:59)
Mano receptukas. Gal kam patiks. 4u.gif

user posted image


katik iskepiau viena skarda, antra jau pasauta, skonis - nepakartojamas, to ko ir norejau, aciu Irunia bigsmile.gif wub.gif

stai maniskiai bigsmile.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lilget: 12 gruodžio 2011 - 14:51
QUOTE(aistuliaa @ 2010 01 03, 00:28)
Kepiau pagal šį receptuką:
imbieriniai sausainiai



QUOTE(etoile @ 2011 12 10, 17:03)
Laba diena merginos,

Norejau paklausti, tos kurios kepete sausainiukus pagal mano virtuves recepta - kokie tie sausai niukai??? Purus? Minksti ar trapus?

Noreciau issikepti tokiu traskiu plonu.....
Gal kazka panasaus kaip cia:
http://www.sonatinos...sausainiai.html

Bet kadangi visos giriate manovirtuves recepteli, tai sudvejojau kuri cia pasirinkus.....

Aciukas uz patarimus  4u.gif  4u.gif  4u.gif


Apie šį receptą klausiat manovirtuvės? g.gif kepiau anais metais, ne purūs buvo tikrai, traškūs, ploni smile.gif

O matau nerodo to recepto doh.gif

Bandysiu ir šiais metais, bet noriu ir papuošti šį kartą juos bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 13 gruodžio 2011 - 18:02
http://www.kuharka.r...yanik/7462.html Cia daug kalediniu nameliu.
http://www.kuharka.r.../cookie/953.htm Sausainiai ant eglutes su karamele. http://www.kuharka.r...2/12/b_5749.gif
http://www.kuharka.r...2/12/b_5755.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EIVA: 13 gruodžio 2011 - 21:30
radau pagooglinus Beatos receptą:
imbieriniai sausainiai

pastebėjau, kad nededa kiaušinių į tešlą, kažin be jų sukibs tešla normaliai g.gif
Atsakyti
pagal Beatos recepta ir pernai nesigavo.. ir siemet. sad.gif nepagaunu ka blogai darau
va vaikai valgo skanius keptus trupinius..

siaip tesla liuks greitai pasidaro ir labai skani, tik palaikius saldytuve tampa kieta ir trapi, apie kociojima tai net negalvojau..

uzsimaisiau pagal sonatinos recepta, pernai pagal ji liuks gavosi.. tik sudedamuju daliu padauginau visu isskyrus miltu....
tai kepsiu kelias dienas..
Atsakyti
tai gal rimtai kiaušinio trūksta ir trupa tešla? einu Sonatinos recepto ieškoti...
Atsakyti
Imbieriniai sausainiai

100g.sviesto,
100g,rudojo cukraus,
150g.medaus,
1kiau6inis.
400g. sausainiu,
žiupsnelis druskos,
1a.s. kepimo milteliu,
2a.s.malto imbiero,
1a.s. cinamono,
1a.s. gvaizdikelu

Glajui

cukraus pudros,
citrinos suciu.

Ikaitinkite orkaite iki180C.

issukite cukrų,sviesta įmuškite kiaušinį,supilkite medų išmaišykite

Persijotus miltus ,suberkite druską ,kepimo milteliu į sviesto masę ir gerai išmaišyti.

Tešlą suvyniokite į maistinę plevelę ir šaldyti 45min.

Išklokite kepimo formą kepimo popieriumi .

Šaldytą tešlą iškočioti ant miltuoto paviršiaus mazdaug 0,5cm storumo lalkštą ir formele išspauskite sausainius

Sudėkite sausainius palikdamos tarpus
Kepkite ,jeigu mėgstate minkštesnius kepkite 10min.jeigu kietesnius 12min.

pagal šį receptą esu daug kartų,gaunasi labai skanūs biggrin.gif
Papildyta:
Aš,rašiau paprastai nes viską darau su virtuviniu kombainu.

Paruošiame glajų ir aptepame sausainius.

Tik nereikia perkepti,kas mėgsta minkštus biggrin.gif
Papildyta:
400g persijotų miltų rolleyes.gif
Atsakyti
http://www.manovirtu...niai-sausainiai
As tai praetais metais pagal sita recepta dariaul.Niam niam kokie gavosi tongue.gif
Atsakyti
Merginos , o kaip padaryti spalvotą glajų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2011 12 06, 23:47)
Mergaites, sakykit ko reikia ideti, kad sausainiukai butu tamsiai rudi?
Siuo dariau labai paprastai
400gr miltu, 100gr sviesto, 100 gr cukraus, vainilinio cukraus iberiau, 2 kiausiniai, kardamono saukstelis, imbiero saukstelis, muskato saukstelis ir cinamono sauktelis, Skonis tai geras, saldus jauciasi prieskoniai, bet noretusi astresniu, kita karta kepant ne problema ir daugiau prieskoniu ideti, bet kaip del spalvos? maciau receptu, kad medu deda ar jis graziai parudina sausainiukus?

Vietoj paprasto, balto cukraus, dekit rudojo cukraus, dar gvazdikeliai tinka. Arba gal kelias minutes dar ilgiau palaikykite sausainiukus orkaiteje.
Kazkas minejo kakava. Kazkaip neteko girdeti, kad i imbierinius sausainius detu kas kakava g.gif Vanilinio cukraus irgi nededu..
Atsakyti