Įkraunama...
Įkraunama...

Imbieriniai sausainukai

QUOTE(Cinside @ 2008 03 24, 18:44)
Šį kartą prieš gamindama rinkausi tarp Sonatinos ir manovirtuve.com receptų, nes labai panašūs, bet visgi kepiau pagal virtuvę, nes ten mažiau sviesto  smile.gif
http://www.manovirtu...sausainiai.html
Namai kvepėjo dieviškai, skonis tobulas  thumbup.gif  Žodžiu superiniai imbieriniai sausainukai, netgi "perspjaunantys" mano dievinamus Alkavos imbierinius  smile.gif

Šie tikrai labai skanūs ir gan lengvai gaminami. Jei kas žadate kepti - patariu pasinaudoti šiuo receptu smile.gif
Atsakyti
http://www.manovirtu...sausainiai.html

man taip pat šitie patys pačiausi, tik aš dar dedu muskato malto smile.gif
Atsakyti
Aga žiūriu tikria tas receptas paplitęs smile.gif
http://pakopa.wordpr...i-sausainiukai/
Reiks ir man šiemet pabandyt kept, nes man niekad nesigaudavo g.gif
Atsakyti
QUOTE(leone @ 2010 12 19, 23:28)
http://www.manovirtu...sausainiai.html

man taip pat šitie patys pačiausi, tik aš dar dedu muskato malto smile.gif


Isbandziau ir as si receptuka. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Sausainukai tirpsta akyse biggrin.gif
Atsakyti
man tos nuorodos is manovirtuve neatidaro verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pupute @ 2011 12 01, 16:40)
man tos nuorodos is manovirtuve neatidaro  verysad.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif verysad.gif
Atsakyti
Mergaites, sakykit ko reikia ideti, kad sausainiukai butu tamsiai rudi?
Siuo dariau labai paprastai
400gr miltu, 100gr sviesto, 100 gr cukraus, vainilinio cukraus iberiau, 2 kiausiniai, kardamono saukstelis, imbiero saukstelis, muskato saukstelis ir cinamono sauktelis, Skonis tai geras, saldus jauciasi prieskoniai, bet noretusi astresniu, kita karta kepant ne problema ir daugiau prieskoniu ideti, bet kaip del spalvos? maciau receptu, kad medu deda ar jis graziai parudina sausainiukus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indijaa: 06 gruodžio 2011 - 23:50
QUOTE(Indijaa @ 2011 12 07, 00:47)
Mergaites, sakykit ko reikia ideti, kad sausainiukai butu tamsiai rudi?
Siuo dariau labai paprastai
400gr miltu, 100gr sviesto, 100 gr cukraus, vainilinio cukraus iberiau, 2 kiausiniai, kardamono saukstelis, imbiero saukstelis, muskato saukstelis ir cinamono sauktelis, Skonis tai geras, saldus jauciasi prieskoniai, bet noretusi astresniu, kita karta kepant ne problema ir daugiau prieskoniu ideti, bet kaip del spalvos? maciau receptu, kad medu deda ar jis graziai parudina sausainiukus?

as deciau kakavos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2011 12 07, 00:47)
Mergaites, sakykit ko reikia ideti, kad sausainiukai butu tamsiai rudi?
Siuo dariau labai paprastai
400gr miltu, 100gr sviesto, 100 gr cukraus, vainilinio cukraus iberiau, 2 kiausiniai, kardamono saukstelis, imbiero saukstelis, muskato saukstelis ir cinamono sauktelis, Skonis tai geras, saldus jauciasi prieskoniai, bet noretusi astresniu, kita karta kepant ne problema ir daugiau prieskoniu ideti, bet kaip del spalvos? maciau receptu, kad medu deda ar jis graziai parudina sausainiukus?

Melasos reikia deti del spalvos. Yra pirkti melasos maximoje 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Keila*: 07 gruodžio 2011 - 20:12
QUOTE(*Keila* @ 2011 12 07, 20:12)
Melasos reikia deti del spalvos. Yra pirkti melasos  maximoje 4u.gif

o kas yra ta melasa? kuriam skyriuj jos ieskoti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2011 12 08, 22:47)
o kas yra ta melasa? kuriam skyriuj jos ieskoti? smile.gif

Tai yra cukraus skyriuje, toks lb tamsus cukrus beveik juodas. \suteikia spalva.
Atsakyti
tamsią spalvą galima išgauti paprasčiausiai keptuvėje išlydant ir padeginant cukrų...
Atsakyti