Mergaites, tos formeles, kur be rankytes, ar galvytes,
juk prikolas
maciau vakar panoramoj pirkti yra ju, cia kokiems draugams padovanot, kaip pokstas gaunas
Na va dariau ir aš Kalėdoms imbierinius sausainius (beje, pirmuosius savo gyvenime)
Kepiau pagal šį receptuką:
imbieriniai sausainiai
Išėjo labai skanūs, tik pastebėjau, kad pastovėję iki dabar dar skanesni
Ir va šiek tiek vaizdinės medžiagos
Kepiau pagal šį receptuką:
imbieriniai sausainiai
Išėjo labai skanūs, tik pastebėjau, kad pastovėję iki dabar dar skanesni
Ir va šiek tiek vaizdinės medžiagos
QUOTE(aistuliaa @ 2010 01 03, 00:28)
Na va dariau ir aš Kalėdoms imbierinius sausainius (beje, pirmuosius savo gyvenime)
Kepiau pagal šį receptuką:
imbieriniai sausainiai
Išėjo labai skanūs, tik pastebėjau, kad pastovėję iki dabar dar skanesni
Ir va šiek tiek vaizdinės medžiagos
Kepiau pagal šį receptuką:
imbieriniai sausainiai
Išėjo labai skanūs, tik pastebėjau, kad pastovėję iki dabar dar skanesni
Ir va šiek tiek vaizdinės medžiagos
Ir aš dariau Kalėdom pagal šį receptuką. Labai skanūs, bet ne iš karto, o po kokių 2-3 dienų
QUOTE(daina 1 @ 2010 01 05, 03:09)
Ir aš dariau Kalėdom pagal šį receptuką. Labai skanūs, bet ne iš karto, o po kokių 2-3 dienų
Mano irgi ta pati istorija Ka tik iskepe sausainiai tikrai nepakerejo skoniu ar aromatu... Sausainiai ir tiek. O stai tie, kurie "sugebejo" isbuti savaite, buvo daug kvapnesni ir skanesni. Matyt siam kepiniui reikia laiko susistoveti. Kita karta reikes kokia savaite pries valgyma kepti. Gyveni ir mokaisi
QUOTE(noriu zinoti @ 2010 01 05, 18:13)
Mano irgi ta pati istorija Ka tik iskepe sausainiai tikrai nepakerejo skoniu ar aromatu... Sausainiai ir tiek. O stai tie, kurie "sugebejo" isbuti savaite, buvo daug kvapnesni ir skanesni. Matyt siam kepiniui reikia laiko susistoveti. Kita karta reikes kokia savaite pries valgyma kepti. Gyveni ir mokaisi
na mane ir tik iškepus pakerėjo, patiko tų visų prieskonių aromatas, bet va vakar paskutinius suvalgiau, dar skanesni tikrai
i | PROFILAKTINIS FORUMO TAISYKLIŲ PRIMINIMAS: 1. Temos pavadinimą prašome rašyti tik lietuviškomis raidėmis (ą, č, ę, ė, į, š, ų, ū, ž). Nerašykite didžiosiomis raidėmis! 2. Prieš paskelbdami naują temą, visada pasinaudokite "Paieška" ir įsitikinkite, ar anksčiau forume nebuvo rašyta Jus dominančia tema. 3. Draudžiamos temos, kuriose klesti šlamtlaiškiai ir reklama, komerciniai pasiūlymai (pvz. gaminu-parduodu, "turiu-parduodu", "aš neplatinu, platina kiti", "kur nusipirkti?", "kas galit parduoti?", "atsakiau į AŽ" ir pan.). Radus tokio pobūdžio temas / žinutes, jos ištrinamos be išankstinio perspėjimo. 4. Draudžiamas tarpininkavimas, organizuojant masinius pirkimus. Išimtis: tokia veikla leidžiama tik skyrelyje "Internetinės parduotuvės", kai įvykdomos skyrelio taisyklėse numatytos sąlygos. 5. Norėdami pacituoti žinutę (-es) , necituokite pačių nuotraukų (cituojamoje žinutėje (-ėse) tiesiog ištrinkite nuotraukos nuorodą su kodu [ img ] [ /img ] ) , taip forumas bus neapkrautas. 6. Jei keliate patiekalų nuotraukas, tai ne didesnes nei 500- 600 pikselių. Didesnio formato nuotraukos papildomai apkrauna Forumą ir iškraipo Forumo langą. 7. Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume. Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu: info@supermama.lt, reklama@supermama.lt |
Atgaivinkime šią temą-juk Kalėdos artėja
Gal receptukų turite naujų
Gal receptukų turite naujų
noreciau sulipdyti koki nameli is siu sausainuku ar galit pasakyti su kuo ta nameli "klijuoti" kad stovetu
QUOTE(zbara @ 2010 12 01, 22:32)
noreciau sulipdyti koki nameli is siu sausainuku ar galit pasakyti su kuo ta nameli "klijuoti" kad stovetu
Yra tema čia saldumynų subforume Kalėdų namukas. Kaip? Kas? Kaip?, paskaitykite, tikrai lengviau tas namukas statysis
Dar labai daug apie Kalėdinius kepinius, glajus ir visas kitas bėdas kalbama Kalėdinių saldumynų temoje
O glajus šiaip daromas iš 3 kiaušinių baltymų, 500 g cukraus pudros, ir 3 šaukštelių citrinų sulčiu.
Kiaušinio baltymus išpalkite iki putų, supilkite citrinos sultis, tuomet suberkite cukraus pudrą ir sukite, kol pasidarys tiršta masė.