Įkraunama...
Įkraunama...

Imbieriniai sausainukai

Na dar is teslos nekeptos reikia kazkaip dadurti , tai galva tai koja tai ranka .....nesamone kazkokia schmoll.gif man tos formeles .
Atsakyti
NEZINAU,KAM IR PIRKTI TOKIAS NESAMONINGAS FORMELES schmoll.gif
Atsakyti
[quote=laurynaa,2008 12 04, 08:44]
metalines metalines smile.gif

[quote=cipciukas,2008 12 03, 22:45]
Durniai .....padaryk tu man tokias formeles , vaikus gazdinti stupid.gif stupid.gif stupid.gif

biggrin.gif siandiena vaziuosiu kaip tik i panorama (tiksliai negaliu pasakyti kurioje pardeje maciau) tai jei nusipirksiu imesiu foto, pasiurpinti biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
tiesa, nebus ka fotografuoti nes mikepukuotukass kaip tik idejo nuoroda tokiu formeliu ir jus man pasakykit kaip is ju padaryti viena sveika zmogeliuka???
user posted image
[/quote]
Ta formele, kur be rankos - iskociok tesla, perlenk per puse ir per ta perlinkima isspaus ta puse zmogeliuko. Kai tesla atlenksi, bus vienas sveikas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masiania*: 04 gruodžio 2008 - 12:05
QUOTE(Masiania* @ 2008 12 04, 12:05)
Ta formele, kur be rankos - iskociok tesla, perlenk per puse ir per ta perlinkima isspaus ta puse zmogeliuko. Kai tesla atlenksi, bus vienas sveikas mirksiukas.gif

noriu isgelbeti, kad neprikeptumet invaliduku hihihi.gif forma gal ne visai to gigerman'o, bet panasi smile.gif

čia atrodo dar turi formeliu biski brangokas pristatymas, bet kaunietems gal galima i vieta nuvykti... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMICY: 04 gruodžio 2008 - 12:13
Ir AREVITOJ YRA VISOKIU , TIK RINKINUKAI ISPIRKTI , O PO VIENA GALIMA NUSIPIRKTI smile.gif
user posted image
Atsakyti
Mergaites, vakar Siauliuose maciau krūvas meduoliuku (kalėdiniu) formų. Kaina berods 5lt, bet rinkiny gal 7ar daugiau ir metalinės.
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2008 12 05, 13:16)
Mergaites, vakar Siauliuose maciau krūvas meduoliuku (kalėdiniu) formų. Kaina berods 5lt, bet rinkiny gal 7ar daugiau ir metalinės.

O kur tiksliau Šiauliuose, man irgi labai reiktų? Laukiu skubaus atsakymo 4u.gif
Atsakyti
niu va, as siandiena nusipirkau gal kokiu 7 formeliu rinkini uz 5,99 lt , kuriame yra imbierinis (sveikas, su visom kojytem ir rankytem mirksiukas.gif )zmogeliukassss biggrin.gif is Rimi PC Panorama
dabar beliko tik kepti, kepti, kepti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ugne_11 @ 2008 12 05, 16:52)
O kur tiksliau Šiauliuose, man irgi labai reiktų? Laukiu skubaus atsakymo  4u.gif

Mačiau Arenos Rimi 4u.gif
Atsakyti
pabandžiau ir aš kept imbierinukų:
100g.sviesto, 100g.cukraus, 150g. medaus, 1 kiaušinis, 400g. miltų, 1a.š. kepimo miltelių ir prieskoniai.

user posted image

(nuotraukoj jie tokie storoki atrodo)

Bet labiau man patiko pagal šitą receptą: 350g. miltų, 2 a.š.kepimo miltelių, 100-125g. sviesto, 185g. cukraus, 1 kiaušinis ir prieskoniai (čia nėra medaus)

Bet tešla tai man nepatiko nei vienų nei kitų, ta prasme tokia kaip smėlis, sunku sulipdyt, tai aš savo nuožiūra vieną kart biški vandenuko įlašinau, kitą kart grietinės. tada buvo normaliau ir jau dirbt įmanoma.
Atsakyti
Prieš maždaug savaitę draugė papasakojo apie šiuos sausainukus, tai užsidegėm abi idėja juos kepti biggrin.gif Gal galėtumėte pasidalinti patarimais, kaip padarote papuošimus žmogeliukams? Naudojate kokį konditerinį švirkštą ar ką? Nes aš maniau, kad jį, tačiau grįžus namo pamačiau, kad jo skylutė (pro kurią išeina glajus) labai didelė, o norisi tokių smulkių, dailių akučių, burnyčių. Būsiu dėkinga už informaciją. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sunsetheat @ 2008 12 17, 15:35)
Prieš maždaug savaitę draugė papasakojo apie šiuos sausainukus, tai užsidegėm abi idėja juos kepti  biggrin.gif Gal galėtumėte pasidalinti patarimais, kaip padarote papuošimus žmogeliukams? Naudojate kokį konditerinį švirkštą ar ką? Nes aš maniau, kad jį, tačiau grįžus namo pamačiau, kad jo skylutė (pro kurią išeina glajus) labai didelė, o norisi tokių smulkių, dailių akučių, burnyčių. Būsiu dėkinga už informaciją.  4u.gif

Aš maišelio kampiuką atkerpu labai menkai ir padarau akeles. blush2.gif
Atsakyti