O as norejau paklausti kiek laiko maximaliai galima laikyti tesla saldytuve, apsiziurejau kad neturiu kocelo namuose Tai galvoju ar nenueis suniui ant uodegos ta tesla jei palaikysiu iki rytojaus vakaro?
QUOTE(Mariposa @ 2007 12 26, 21:49)
O as norejau paklausti kiek laiko maximaliai galima laikyti tesla saldytuve, apsiziurejau kad neturiu kocelo namuose Tai galvoju ar nenueis suniui ant uodegos ta tesla jei palaikysiu iki rytojaus vakaro?
Uzdek maistine plevele ant indo su tesla ir dek i saldytuva. Nieko nenutiks
QUOTE(Aii @ 2007 12 26, 20:28)
Uzdek maistine plevele ant indo su tesla ir dek i saldytuva. Nieko nenutiks
Aciu Tik patikslinu, kad i saldytuva, o ne i kamera, ar ne?
Šį kartą prieš gamindama rinkausi tarp Sonatinos ir manovirtuve.com receptų, nes labai panašūs, bet visgi kepiau pagal virtuvę, nes ten mažiau sviesto
http://www.manovirtu...sausainiai.html
Namai kvepėjo dieviškai, skonis tobulas Žodžiu superiniai imbieriniai sausainukai, netgi "perspjaunantys" mano dievinamus Alkavos imbierinius
http://www.manovirtu...sausainiai.html
Namai kvepėjo dieviškai, skonis tobulas Žodžiu superiniai imbieriniai sausainukai, netgi "perspjaunantys" mano dievinamus Alkavos imbierinius
Kažkada esu kepusi imbierinius sausainius su bananais. Galvojau, kad buvau juos radusi www.bernardinai.lt, bet archyvuose nerandu. O lapelio, ant kurio buvau užsirašiusi, irgi nerandu Gal kas nors turit šį receptą ir galėtumėt parašyti?
Jau kaip ir laikas butu kepti
Masiania*, tikra tiesa, jau pats laikas sausainukus kepti, echhh kokia "uzsidegusi" esu kaip noriu juos issikepti, ryt leksiu siu sausainuku formeliu-zmogeliuku pirkti, bet kol kas maciau tokias tik "panoramoj" ir ganetinai "isniekintas" na viena forma be rankytes, kita be kojos, o dar kita be galvos nelabai man kaledine nuotaika dvelkia gal kas gali pasakyti kur "sveiku" formyciu rasti?
QUOTE(laurynaa @ 2008 12 03, 21:18)
na viena forma be rankytes, kita be kojos, o dar kita be galvos nelabai man kaledine nuotaika dvelkia gal kas gali pasakyti kur "sveiku" formyciu rasti?
atsiprasau uz nesupratinguma, o formos nemetalines, kad zmogeliukai be galuniu?
QUOTE(laurynaa @ 2008 12 03, 20:18)
Masiania*, tikra tiesa, jau pats laikas sausainukus kepti, echhh kokia "uzsidegusi" esu kaip noriu juos issikepti, ryt leksiu siu sausainuku formeliu-zmogeliuku pirkti, bet kol kas maciau tokias tik "panoramoj" ir ganetinai "isniekintas" na viena forma be rankytes, kita be kojos, o dar kita be galvos nelabai man kaledine nuotaika dvelkia gal kas gali pasakyti kur "sveiku" formyciu rasti?
Is tu triju viena sveika zmogeliuka gal kaip nors ir isgausi
QUOTE(KibirVibir @ 2008 12 03, 21:24)
O kokioj čia parduotuvėj panoramos?
Įtariu, kad ten specialiai tokie jie, neva prakąsti kažkur mačiau:
http://www.amazon.co...mp;linkCode=asn
Na, švelniai tariant, kraupokai atrodo Nebent helovynui tiktų Vat šiandien apturėjau misiją rast gražių formelių tokių paprastų, bet gan gražių aptikau ne kur kitur, o Akropolio Maximoj (būna ir ten gerų dalykų ) (1vnt - 1.99lt ) Ėmiau snaigę, eglutę, kometą ir senį besmegenį (buvo dar angelas, žvaigždė) Tokios nemažos jos, kaip tik meduoliams, nes Panoramos Rimi žiūrinėjau rinkinuką, tai ten nedidukės visai formelės, o ir iš viso to rinkinio man norėtųsi tik žmogučio, visas kitas turiu Tai vat, gal kas kur nors matė gražių žmogučių?
QUOTE(KibirVibir @ 2008 12 03, 20:24)
metalines metalines
[quote=cipciukas,2008 12 03, 22:45]
Durniai .....padaryk tu man tokias formeles , vaikus gazdinti
siandiena vaziuosiu kaip tik i panorama (tiksliai negaliu pasakyti kurioje pardeje maciau) tai jei nusipirksiu imesiu foto, pasiurpinti
Papildyta:
tiesa, nebus ka fotografuoti nes mikepukuotukass kaip tik idejo nuoroda tokiu formeliu ir jus man pasakykit kaip is ju padaryti viena sveika zmogeliuka???