Įkraunama...
Įkraunama...

Imbieriniai sausainukai

4u.gif Sveikos Mamytes ! Su artejanciom sventem visas 4u.gif .Susiruosiau kepti sausainius , ogi ziuriu , kad neturiu medaus,GELBEKIT !!! Ar galiu vietoje medaus deti rudaji cukru , nes gyvenu toli nuo parduotuves ir nuvaziuot neturiu jokiu galimybiu , o dukryte jau lupa tampo , nes pazadeta siandien sausainius kepti.SOS!!! Kepeja is manes visiskai nuline , ar turit koki recepta , kur nereikia medaus ir zmoguciai gautusi ?
Papildyta:
Visokiu ten sirupu irgi neturiu .Turiu paprasta cukru ir ruda verysad.gif . Man nereik ten jokiu stebuklu kulinariniu , bele imbieru namai kvepetu ir dukryte galetu terliotis tuos zmogucius puosdama . Tikrai nemoku kepti , mergaites.PADEKIT!!!SOS!!!HELP!!! blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tangomanija @ 2011 12 22, 19:02)
4u.gif Sveikos Mamytes ! Su artejanciom sventem visas  4u.gif .Susiruosiau kepti sausainius , ogi ziuriu , kad neturiu medaus,GELBEKIT !!! Ar galiu vietoje medaus deti rudaji cukru , nes gyvenu toli nuo parduotuves ir nuvaziuot neturiu jokiu galimybiu , o dukryte jau lupa tampo , nes pazadeta siandien sausainius kepti.SOS!!! Kepeja is manes visiskai nuline , ar turit koki recepta , kur nereikia medaus ir zmoguciai gautusi ?
Papildyta:
Visokiu ten sirupu irgi neturiu .Turiu paprasta cukru ir ruda  verysad.gif . Man nereik ten jokiu stebuklu kulinariniu , bele imbieru namai kvepetu ir dukryte galetu terliotis tuos zmogucius puosdama . Tikrai nemoku kepti , mergaites.PADEKIT!!!SOS!!!HELP!!! blush2.gif

Na, manau be medaus gal nelabai bus tokie kokie turi buti, bet kad vaikui sirdele nuraminti, kepciau pagal bet kuri auksciau pateikta recepta ir deciau cukru mirksiukas.gif o kur gyveni? gal kas salia is forumo gyvena, tai suselpsim to medaus wink.gif
Atsakyti
4u.gif Aciu Merlin . Desiu ta ruda cukru vietoj medaus , kaip gausis , taip gausis.Bele susiklijuotu tie sausainiai ir islaikytu forma , kad papuost butu galima.As gyvenu labai toli nuo Lietuvos . LABAI toli -uz 8500klm. Bet kokiu atveju , labai aciu Tau.Kuo geriausiu Svenciu Tau ir visom Mamytem.Sveikatos , meiles , visu noru issipildymo, pinigu ir daug daug sypsenu ne tik per sventes , bet ir per visus metus lotuliukas.gif . 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tangomanija @ 2011 12 22, 20:48)
4u.gif Aciu Merlin . Desiu ta ruda cukru vietoj medaus , kaip gausis , taip gausis.Bele susiklijuotu tie sausainiai ir islaikytu forma , kad papuost butu galima.As gyvenu labai toli nuo Lietuvos . LABAI toli -uz 8500klm. Bet kokiu atveju , labai aciu Tau.Kuo geriausiu Svenciu Tau ir visom Mamytem.Sveikatos , meiles , visu noru issipildymo, pinigu ir daug daug sypsenu ne tik per sventes , bet ir per visus metus lotuliukas.gif . 4u.gif

Sekmes, kepant sausainukus wink.gif susiklijuos nuo kiausinio wink.gif viskas bus ok, pamatysi thumbup.gif Tau taip pat jaukiu, siltu ir smagiu svenciu 4u.gif newyear.gif
Atsakyti
Kepiau si karta pagal ta "manovirtuves" recepta be medaus, vietoj jo dejau melasa ir du kiausus. Viskas thumbup.gif
Atsakyti
sveikos kepejeles iskilo man didziule problema: dariau imbierinius sausainukus viska susidejau ir galiausiai minkau kesla dedu miltus ogi niekas tarpusavy nesirisa ir tik tada prisiminiau kad kiausiniu neidejau tai atskirai isplakusi susipyliau, bet jau i kieta mase, ir visgi ne tokia tesla kaip turetu buti (tarpusavyje nesusirisusi) idejau i saldytuva rytoi bus patyti ka darysiu, gal kuri gali patarti??????????????//
Atsakyti
QUOTE(mazute.klp @ 2011 12 22, 22:57)
sveikos kepejeles iskilo man didziule problema: dariau imbierinius sausainukus viska susidejau ir galiausiai minkau kesla dedu miltus ogi niekas tarpusavy nesirisa ir tik tada prisiminiau kad kiausiniu neidejau tai atskirai isplakusi susipyliau, bet jau i kieta mase, ir visgi ne tokia tesla kaip turetu buti (tarpusavyje nesusirisusi) idejau i saldytuva rytoi bus patyti ka darysiu, gal kuri gali patarti??????????????//

Man vakar taip buvo, kai nuo vieno kiausinio nieks nesusiriso, tada jau i ta kieta mase musiau dar viena kiausini. Tesla buvo tokia biski patrupanti, bet isukau i plevele ir idejau i saldytuva. Pries kociojant dar po gabaliuka perminkiau ir viskas ok gavosi 4u.gif
Atsakyti
Jei kam patinka ploni ir traskus imbieriniai sausainiukai, tai rekomenduoju sita recepteli thumbup.gif kepu jau antrus metus is eiles, tik prieskoniu (cinamono, gvazdikeliu, imbiero) dedu dvigubai daugiau, tada jie gaunasi tokie truputi astroki, truputi kandantys liezuvi bigsmile.gif man labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, 4u.gif

Aš,šiandiena ruošiau imbierinių sausainių tešlą,bet iškepiau imbierinius keksiukus.

Man jie labiau patiko,negu sausainiai.

receptas ;

100ml. sirupo,
150ml. cukraus,
125g. sviesto,arba kepiniu sviestas

2a.s. cinamono{dejau viena}
2 a.s. imbiero,
1a.s. kardamono,
1a.s. muskato,
1a.s. gvaizdikeliu.
2kiausiniai,
2a.s. kepimo miltel. miltų 400g.

Cukrų išplakiau,su kiaušiniais supyliau sirupą vėliau sviestą {pasildžiau mikrobangej}

Į miltus supyliau visus prieskonius,druską ,kepimo miltelius.

Supyliau į masę miltus,išsukau{dariau su virt. kombainu}

Išemiau į maistinę plevelę įdėjau į šaldytuvą laikiau pora valandų.

Masę su arbatiniu šaukšteliu dėjau į formeles.

KEPIAU 200C. 15MIN 5KAITUSIOJE ORKAITĖJE.

Taip ir gimė mano imbieriniai keksiukai.

4u.gif VISOMS linksmų švenčių 4u.gif

Atsakyti
o jeigu kepčiau be rudojo cukraus- labai šviesūs gautųsi sausainukai?
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2011 12 23, 21:20)
o jeigu kepčiau be rudojo cukraus- labai šviesūs gautųsi sausainukai?

Mantile 4u.gif

Aš ,niekuomet nededu rudojo cukraus,bet dedu prieskonių gausiau juk ir jie priduoda spalvą,toks pvz,kaip cinamonas

Atsakyti
QUOTE(regna @ 2011 12 23, 21:32)
Mantile 4u.gif

Aš ,niekuomet nededu rudojo cukraus,bet dedu prieskonių gausiau juk ir jie priduoda spalvą,toks pvz,kaip cinamonas

Pritariu.Niekad nededu rudojo cukraus.O vietoi jo cinamono 1 a.s idedu ir spalva tamsesne gaunasi drinks_cheers.gif
Atsakyti