QUOTE(gluosnis @ 2009 02 21, 15:13)
Ar padejo...net nezinau kaip pasakyti. JI daug klausinejo, pvz. ar buvo seimoje tokiu atveju ir kai suzinojo, kad buvo, pasake, kad garantiju jokiu neduos, bet patarimu dave...
mano baimes sumazejo ir jos deka rezultatas buvo..ji nepadare jokio stebuklo, tik teisingai nukreipe mano mintis, po pokalbio labiau pasitikejau savo jegomis...taip, galima sakyti padejo.
Vaikas- tai mama +tevas...ko ten dar ieskoti? Mikciojimas- tai baime issakyti savo mintis, bendravimo baime. Meile - baimes priesingybe, kad baimes sumazetu reikia meiles. Kas cia keisto? Jus ir pati galite savo vaikui daug padeti, pvz. su meile ruosti maista, paciai uzkalbeti vandieni, nustoti jaustis kaltai del vaiko ligos
Brr ar as kazko nesuprantu? Taip atrodo, kad ne vaikui o Jums reikejo pagalbos. Nenoriu veltis i nereikalingas kalbas, kadangi ne to cia ieskau, ir ne sau apsiraminimo, o vaikui pagalbos ieskau, bet tokie pasakymai kaip mikciojimas - tai baime issakyti savo mintis?... mano baimes sumazejo ir jos deka rezultatas buvo.... teisingai nukreipe mano mintis, po pokalbio labiau pasitikejau savo jegomis...taip, galima sakyti padejo..> Isigilinkit i tai ka rasote ir i tai, ko kam kiti pagalbos iesko. Mano vaikas, yra mano stiprybe, mikciojantis ar nemikciojantis, jam nuo to mano meile nemazeja, kaip ir mano tikejimas juo, ir tik norisi, kad jam gyvenime si problema maziau kliudytu, medicina nieko nepagelbejo, patarimai logopedu ir kitu asmenu mazai ka pagelbejo, va todel ieskoma visu krastutiniu budu, visu bobuciu, nes kitur jau viskas isbandyta. Uzjauciu Jus jei labiau rupinotes savo baimemis, isivaizduoju gal net geda pries kitus, negu savo vaiko problemomis.
Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2009 02 20, 19:15)
Nė vienas vaikas šiaip sau nepradėjo mikčioti
Taip, sutinku. Priezastis as zinau 100%. Isgastis.