Įkraunama...
Įkraunama...

Bobutės, užkalbančios rožę

QUOTE(arpos @ 2009 01 30, 13:32)
O iš kur žinai, kad būtent ši priežastis nulėmė jos pasikeitimą?

as zinau, o jus galite laukti tyrymu rezultatu smile.gif
jei rimtai, zmogus gali imti energija is ateites, naudotis ja ir dirbti labai sunkiai... o kai ta ateitis ateina, energijos gali tiesiog pritrukti. ir cia, manau, ne vienintele priezastis jos atveju.
Temos kontekste norejau pasakyti, kad negalima naiviai tiketis, kad kazkas kitas istaisys visas tavo klaidas ir jums abiems nieko uz tai nebus. Kas nesupranta, ka daro - tas ir sumokes maziau, o kas supranta - daug brangiau.
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2009 01 30, 12:56)
as zinau, o jus galite laukti tyrymu rezultatu  smile.gif
jei rimtai, zmogus gali imti energija is ateites, naudotis ja ir dirbti labai sunkiai... o kai ta ateitis ateina, energijos gali tiesiog pritrukti. ir cia, manau, ne vienintele  priezastis jos atveju.
Temos kontekste norejau pasakyti, kad negalima naiviai tiketis, kad kazkas kitas istaisys visas tavo klaidas ir jums abiems nieko uz tai nebus. Kas nesupranta, ka daro - tas ir sumokes maziau, o kas supranta - daug brangiau.

Pasitikslinau, ar čia tik prielaida remiantis kitais autoriais, ar galite pati nustatyti priežastį, kodėl tai įvyko.
Atsakyti
QUOTE(arpos @ 2009 01 30, 14:54)
Pasitikslinau, ar čia tik prielaida remiantis kitais autoriais, ar galite pati nustatyti priežastį, kodėl tai įvyko.

O jus kai skaitote, matote, girdite nejauciate, kada yra tiesa? neatpazistate jos? Man keista, aki klausia is kur zinai ar tai tiesa ir pan. nes as praktiskai visada zinau kur tiesa, o kur nelabai...ne tai, kad melas, bet kitos energijos... net nezinau kaip ta pavadinti g.gif pvz. jums nera tokio diskomforto jausmo, kai jus pagalvojate kazka arba priimate kazkoki sprendima? ir visa laika apie tai pagalvojus, visada tas diskomforto jausmas? o kai mintys teisingos toks palengvejimas rolleyes.gif visai kitas jausmas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gluosnis: 30 sausio 2009 - 14:17
QUOTE(gluosnis @ 2009 01 30, 14:03)
O jus kai skaitote,  matote, girdite nejauciate, kada yra tiesa? neatpazistate jos? Man keista, aki klausia is kur zinai ar tai tiesa ir pan. nes as praktiskai visada zinau kur tiesa, o kur nelabai...ne tai, kad melas, bet kitos energijos... net nezinau kaip ta pavadinti  g.gif pvz. jums nera tokio diskomforto jausmo, kai jus pagalvojate kazka arba priimate kazkoki sprendima? ir visa laika apie tai pagalvojus, visada tas diskomforto jausmas? o kai mintys teisingos toks palengvejimas  rolleyes.gif  visai kitas jausmas?

Tiesiog Tau priimtina šiuo metu ši tiesa ir tiek...
Atsakyti
Ir toliau rėkit, kad užkalbėjimai yra nesąmonė, kad tos bobutės šarlatanės, kad čia tik placebo efektas, o kai pačias prispirs reikalas ir tradicinė medicina su savo chemikalais (kurių teigiamo poveikio sąrašas dešimteriopai trumpesnis už šalutinių poveikių sąrašą) bus bejėgė, pačios bėgsit pas tas pačias bobutes ir būsit joms dėkingos, kai po poros apsilankymų, per savaitę dings visos rožės ir kitokios negalios.
Žinau bent 5 tokius atvejus, todėl siūlyčiau nespjauti į šulinį, nes anksčiau ar vėliau - pačioms teks gerti! cool.gif

P.S. Pasikarščiavau: žinau 3 tokius konkrečius atvejus. Vienas iš jų - medikė, praradusi bet kokią viltį, pas bobutę nuėjo ir dabar džiaugiasi gyvenimu ir vargo nemato mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tetukas-masažistas @ 2009 01 30, 18:52)
Ir toliau rėkit, kad užkalbėjimai yra nesąmonė, kad tos bobutės šarlatanės, kad čia tik placebo efektas, o kai pačias prispirs reikalas...

as ir neabejoju. kaip jau rasiau, kai pati nezinojau ka daryti, ieskojau tokios bobutes... as rasau ta prasme, kad negalima gyventi bet kaip, buti uzsispyrusiam, nekeisti nieko savo gyvenime, o prispirus reikalui begti pas bobute, kaip anksciau i poliklinika begai ir tiketis kad viska nuims 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2009 01 30, 14:05)
as buvau pas ta Marija is Justiniskiu pries daug metu (7-8) del savo vaiko ir pamaciau ja si rudieni. Jos pasikeitimas mane  sokiravo...is energingos, stiprios ir sveikos moters liko tik seselis  verysad.gif  ji dar priima zmones, bet as supratau, kad visiems padeti neimanoma, kol zmones patys mastyti neprades... ji praktiskai isdalino save dalimis, atidave visa savo energija, meile  ir dvasine siluma kitiems... o ji toks pat zmogus, kaip ir mes.
Atraskit jus savyje ta meile, dvasine siluma, tikejima savo jegomis...kad galetumet padeti savo vaikui ir nereikes jums jokiu bobuciu  4u.gif
Jei reikalinga bet kokia informacija, ateikit i sia tema Dvasinės ligų atsiradimo priežastys-2, netradicinė medicina 4u.gif

O ta Marija Jusu vaikui ar padejo? Siulote atrasti savyje meile, tikejima? O nejaugi manote, kad zmogus viska isbandes, griebdamaisis paskutines vilties yra prarades meile ir tikejima? Gaila, bet realybe yra kitokia ir suradus dvasini tikejima, gali rasti tik susitaikyma su problema, bet ne jos gydyma, pagalba. Zmogui reikia neprarasti vilties ir tikejimo, bet jeigu beimanoma issigydyti naturaliai, vadinas reikia iskoti visu keliu, o ne tik savo vidaus apraminbimo. Ydomi filosofija, mano vaikas mikcioja as ieskau pagalbos visais ymanomais budais, o man siulo atrasti savyje meile...
Atsakyti
Pazystu viena bobute, kuri roze gydo ranku pagalba, braukydama. Ji tuo uzsiima ne viena desimti metu. Tik db jau visai susenusi, nzn ar bepriimtu. Isgydydavo per koki 4 - 5 apsilankymus. Pati tuo netikejau, bet pamacius tikrai neliko nieka kito. Ji ten nieko neuzkalbineja, nesimeldzia ir nieko nedaro tiesiog brauko. Seip pas ja siuncia daugelis Kauno gydytoju, KMU profesoriu.
Atsakyti
QUOTE(Mamukas31 @ 2009 02 20, 14:57)
Ydomi filosofija, mano vaikas mikcioja as ieskau pagalbos visais ymanomais budais, o man siulo atrasti savyje meile...

Nė vienas vaikas šiaip sau nepradėjo mikčioti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamukas31 @ 2009 02 20, 15:57)
O ta Marija Jusu vaikui ar padejo? Siulote atrasti savyje meile, tikejima? O nejaugi manote, kad zmogus viska isbandes, griebdamaisis paskutines vilties yra prarades meile ir tikejima? Gaila, bet realybe yra kitokia ir suradus dvasini tikejima, gali rasti tik susitaikyma su problema, bet ne jos gydyma, pagalba. Zmogui reikia neprarasti vilties ir tikejimo, bet jeigu beimanoma issigydyti naturaliai, vadinas reikia iskoti visu keliu, o ne tik savo vidaus apraminbimo. Ydomi filosofija, mano vaikas mikcioja as ieskau pagalbos visais ymanomais budais, o man siulo atrasti savyje meile...

Ar padejo...net nezinau kaip pasakyti. JI daug klausinejo, pvz. ar buvo seimoje tokiu atveju ir kai suzinojo, kad buvo, pasake, kad garantiju jokiu neduos, bet patarimu dave... smile.gif mano baimes sumazejo ir jos deka rezultatas buvo..ji nepadare jokio stebuklo, tik teisingai nukreipe mano mintis, po pokalbio labiau pasitikejau savo jegomis...taip, galima sakyti padejo.
Vaikas- tai mama +tevas...ko ten dar ieskoti? Mikciojimas- tai baime issakyti savo mintis, bendravimo baime. Meile - baimes priesingybe, kad baimes sumazetu reikia meiles. Kas cia keisto? Jus ir pati galite savo vaikui daug padeti, pvz. su meile ruosti maista, paciai uzkalbeti vandieni, nustoti jaustis kaltai del vaiko ligos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2009 02 21, 15:13)
Ar padejo...net nezinau kaip pasakyti. JI daug klausinejo, pvz. ar buvo seimoje tokiu atveju ir kai suzinojo, kad buvo, pasake, kad garantiju jokiu neduos, bet patarimu dave...  smile.gif  mano baimes sumazejo ir jos deka rezultatas buvo..ji nepadare jokio stebuklo, tik teisingai nukreipe mano mintis, po pokalbio labiau pasitikejau savo jegomis...taip, galima sakyti padejo.
Vaikas- tai mama +tevas...ko ten dar ieskoti? Mikciojimas- tai baime issakyti savo mintis, bendravimo baime. Meile - baimes priesingybe, kad baimes sumazetu reikia meiles. Kas cia keisto?  Jus ir pati galite savo vaikui daug padeti, pvz. su meile ruosti maista, paciai uzkalbeti vandieni, nustoti jaustis kaltai del vaiko ligos  4u.gif

Brr ar as kazko nesuprantu? Taip atrodo, kad ne vaikui o Jums reikejo pagalbos. Nenoriu veltis i nereikalingas kalbas, kadangi ne to cia ieskau, ir ne sau apsiraminimo, o vaikui pagalbos ieskau, bet tokie pasakymai kaip mikciojimas - tai baime issakyti savo mintis?... mano baimes sumazejo ir jos deka rezultatas buvo.... teisingai nukreipe mano mintis, po pokalbio labiau pasitikejau savo jegomis...taip, galima sakyti padejo..> Isigilinkit i tai ka rasote ir i tai, ko kam kiti pagalbos iesko. Mano vaikas, yra mano stiprybe, mikciojantis ar nemikciojantis, jam nuo to mano meile nemazeja, kaip ir mano tikejimas juo, ir tik norisi, kad jam gyvenime si problema maziau kliudytu, medicina nieko nepagelbejo, patarimai logopedu ir kitu asmenu mazai ka pagelbejo, va todel ieskoma visu krastutiniu budu, visu bobuciu, nes kitur jau viskas isbandyta. Uzjauciu Jus jei labiau rupinotes savo baimemis, isivaizduoju gal net geda pries kitus, negu savo vaiko problemomis.
Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2009 02 20, 19:15)
Nė vienas vaikas šiaip sau nepradėjo mikčioti  mirksiukas.gif

Taip, sutinku. Priezastis as zinau 100%. Isgastis.
Atsakyti
liaudies ismintis sako, kad galima viena pleista ismusti kitu. gal padetu dar didesnis isgastis?
Atsakyti