Įkraunama...
Įkraunama...

Bobutės, užkalbančios rožę

Mano vyras irgi pas bobutę važiavo rožės užkalbėt. Bobutė po to dar butelį vandens įdėjo. Per 3 ar 4 dienas liga praėjo. Antrą kartą važiavo su kaimynu, kuris su rože mėnesį ligoninėj pragulėjo, prigėrė antibiotikų, o atsivėrė didelė negyjanti žaizda. Patys gydytojai liepė jam bobutės ieškot. Po bobutės seanso žaizda trauktis pradėjo, o po 2 savaičių jau žmogus ir dirbt pradėjo. Taip kad kažkas tokio yra tuose užkalbėjimuose.
Atsakyti
QUOTE(Ugnė @ 2007 05 21, 12:38)
Ar vakar kas nors ziurejot Nomedos laida.Tai ten irgi sake,kad roze uzkalbeti galima, ir kad tas uzkalbejimo mokslas yra paveldimas.Siaip nebloga laida, tik Azanovas kazko mazai tekalbejo, nes tikejausi daugiau is jo ka isgirsti.

o kas cia per nomedos laida?Moksline kazkokia?Per koki kanala rodo? g.gif Ir kaip joje pateikia informaciaj, sukramto ir pateikia ant leksteles, ar reikia biski "raumeni"pasukti, kad suprastum kas yra kas?I be pykcio panasumu yr?
Atsakyti
Genutė iš Panemunės...Kaune...užkalba..... mirksiukas.gif
Atsakyti
mano močiutei rožė.guli ligoninėje,bet daktarai labai pesimistiškai kalba apie tos rožės pagydymą unsure.gif gal žinot kaune kokią bobutę ? kai medicina nepadeda,tai kas belieka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2007 05 25, 08:11)
mano močiutei rožė.guli ligoninėje,bet daktarai labai pesimistiškai kalba apie tos rožės pagydymą unsure.gif gal žinot kaune kokią bobutę ? kai medicina nepadeda,tai kas belieka? g.gif

mano draugei pries kelis metus panasiai buvo. ant kojos didziule raudona deme, koja vis tino, temperatura auksta verysad.gif irgi kauno infekcinej gyde nuo rozes. antibiotiku visokiu prigirde, o ji nestuke.gif , vienzo baisu buvo. po savaites vyras privaciai pas gydytoja nuveze, pasirodo venu uzdegimas doh.gif
beje, mano drauge dirba toj infekcinej sesele, tai sake, kad visada kai buna neaiskus berimas dememis, diagnozuojama roze g.gif veliau daugumoj atveju paaiskeja, kad berimo visai kita priezastis. ot medicina ant LT doh.gif tik tos priezasties paciam reikia ieskoti, nes infekcinej jokiu papildomu tyrimu nedaro. o kartais antibiotiku kurso uztenka, berimas ir isnyksta kaip atsirades smile.gif
Nepaguoziau turbut, bet labai nepanikuokite, gali buti, kad visai ir ne roze.
Aisku, bobute savo uzkalbejimais zalos nepadaro smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rima* @ 2007 05 16, 16:25)
Paukšte, pritariu Tau.

O pas minėtą kaimynę negrįžta gal todėl, kad kitų bobulių ieško smile.gif))

Nepadeda užkalbėjimas!!!! Nepadeda! O kad infekcija - faktas! Juk avarijos metu man ne antibiotikai į žaizdą pakliuvo, bet pakelės purvas ir kiti nešvarumai.

Šiaure, ir tos tavo maldos nepadeda. Jos - deja, bet tik placebo (saviapgaulė,  arba saviįtaigos drambliui bombonkė) wink.gif

Если ты так хорошо разбираешься в сектанстве, так наверно хорошо должна разбираться в самовнушении mirksiukas.gif

Ну, а если по существу, то сектантам молитвы никогда не помогут verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(Šiaurė @ 2007 06 03, 05:44)
Если ты так хорошо разбираешься в сектанстве, так наверно хорошо должна разбираться в  самовнушении mirksiukas.gif

aš - psichologiją studijavau, tad kas yra savitaiga ar autosugestija
pakankamai žinau iš praktikos.

Čia ne tas atvejis, kada TOKIO POBŪDŽIO pagalba savitaigos metodu būtų sau į galvą ar pasąmonę įsikimšta.

Sorry, bet pati turėjau tą brudą, ir puikiai žinau, kad savitaiga nepadeda. Bandžiau.

Be to, merginos, žinokit vieną dalyką - bobučių užkalbėjimai padeda TIK labai hipnozei pasiduodantiems žmonėms.
Atsakyti
o nebijot per bobučių kokius užkalbėjimus daugiau ką prisikviest?

Lryte straipsnis yra..., na ne apie rožės užkalbėjimą, bet man čia, kažkas panašaus. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rima* @ 2007 05 11, 16:46)

Neveikia tie užkalbėjimai, arba veikia tik labai hipnotabilius žmones...
Kiek teko susidurti ligoninėse, po bobučių užkalbėjimo greitai vėl atsisato.[/color]

Rima*, o kodel kažkurioj temoj jus siūlėte kreiptis pas Sergejų merginai, kuri turėjo bėdų, jei čia rašote, kad užkalbėjimai nepadeda...... unsure.gif unsure.gif
4u.gif
Papildyta:
QUOTE(irmaliet @ 2007 06 06, 01:49)
o nebijot per bobučių kokius užkalbėjimus daugiau ką prisikviest?

Lryte straipsnis yra..., na ne apie rožės užkalbėjimą, bet man čia, kažkas panašaus.  g.gif

O čia kurios dienos LR? Ir ką ten daugiau prisikviečia? rolleyes.gif
Atsakyti
06 02 straipsnis lryte: Kova su šėtonu kunigui – stiprybės išbandymas

Manau verta paskaityti žadantiems lankytis pas visokio plauko būrėjus, užkalbėtojus, ekstrasensus ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(pievos @ 2007 06 07, 00:30)
Rima*, o kodel kažkurioj temoj jus siūlėte kreiptis pas Sergejų merginai, kuri turėjo bėdų, jei čia rašote,  kad užkalbėjimai nepadeda...... unsure.gif  unsure.gif
4u.gif

Man irgi įdomu, kaip Rima* suderina šiuos dalykus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2007 06 07, 17:21)
Man irgi įdomu, kaip Rima* suderina šiuos dalykus? g.gif

bigsmile.gif Iš kur ištraukėt, kad aš juos derinu???????

Man pačiai buvo rožė, patekau į avariją, pateko į žaizdą kažkokia zaraza, ir kankinausi gana ilgai.
Ko tik nebandžiau - ir bobutes perėjau net ne vieną, ir infekcionistai gydė, padėjo ne nežinau kas geriau - ar Zepter firmos garsusis Bioptron`as, ar dėlės. Abi priemones vienu metu naudojau, po ko ir praėjo.

Į maldas ir visokias panašias priemones esant tokio pobūdžio odos problemoms, žiūriu ypač skeptiškai, tuo labiau kad ir asmeninė rožės gydymosi patirtis yra.

O Sergejus rožių neužkalbinėja smile.gif))) Gytare, manau, tu supranti tokį dalyką.
Tavo taip gerbiamo Malinausko irgi manau nepriprašytum rožės užkalbinėti wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rima*: 09 birželio 2007 - 01:15