Įkraunama...
Įkraunama...

Bobutės, užkalbančios rožę

Jau metai kaip sergu žvyneline, gal kas žinote kaip kokią bobutę surasti Vilniuje, kad padėtų bent truputį, parašykit Į až busiu begalo dėkinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sarune232 @ 2012 09 18, 22:50)
Jau metai kaip sergu žvyneline, gal kas žinote kaip kokią bobutę surasti Vilniuje, kad padėtų bent truputį, parašykit Į až busiu begalo dėkinga smile.gif

Man taip pat reikia bobutės kontaktų, kuri galbūt padėtų nuo žvynelinės verysad.gif
Labai prašau į AŽ, ačiū
Atsakyti
Sveikos, man reikalinga bobute, kad uzkalbetu vaika nuo isgascio..Lauksiu i AZ aciu
Atsakyti
Sveiki,

Gal kas zino patikima bobulyte, uzkalbancia roze, is Vilniaus ar jo apylinkiu? Mano mamai nuolat kartojasi roze ant veido. Anksciau padedavo antibiotikai, o dabar jau kelios savaites, kai niekas nepadeda...Gal kas nors galetu parasyti man az, kam padejo bobulytes uzkalbejimas...Aciu
Atsakyti
o kodel jus galvojat,kad uzkalba tik bobutes?Ir turi buti sena?Tikrai kas uzkalba pinigu neima.Kas nori uz geruma gali atidekuoti(saldainiais,vaisiai ir tt.)Yra kas pats nusprendzia ir palieka pinigu,bet nei viena kuri uzkalba,nenustato kaina uz tai. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės 4u.gif
Prašau Jūsų pagalbos, gal kas žinote Klaipėdoje ar Palangoje užkalbėtoją rožės?
Labai lauksiu i až numeriuko.
Iš anksto dėkoju 4u.gif
Atsakyti
Nejau, mergaitės, tikrai nėra bobulytės tokios pajūryje? g.gif
Atsakyti
Ačiū, jau suradau. Keista, kad čia niekas nesidalina.
Atsakyti
Laba,

ieškome, kas galėtų Vilniuje ar aplink Vilnių užkalbėti rožę. Labai prašau kontaktų į AŽ. 4u.gif
Atsakyti
sveiki,jei kam reikes Vilniuje kas gali uzkalbeti nuo rozes,rasykite i AZ 4u.gif
Atsakyti
Kas Vilniuje ar Vilniaus apylinkėse gali nuimti (net nežinau kaip pavadinti) užkerėjimą g.gif
Atsakyti
Gal kas gali man atsiusti uzkalbetojos numeri? 864825040 Aciuuuu
Atsakyti