Įkraunama...
Įkraunama...

Kelių asmenų šeima jums atrodo gausi?

[quote=Silvute,2003 12 05, 14:23]
Na ir kas iš to daugiavaikės statuso ?
Turim trys vaikus, pagal statusą tai daugiavaikė šeima, na ir ką rolleyes.gif
Jokių nuolaidų ar pašalpų negaunamę, nelabai į jas ir pretenduojamę, bet dėl daugiavaikės šeimos pašalpos domėjausi. Pasirodo, jei šeima normali, dirbanti ir gaunanti pajamas, ir jei kiekvienam šeimos nariui tenka lyg tai po 400lt., tai jau net nesvajok apie kokias tai pašalpas. O kas tie 2000 lt. penkių asmenų šeimai?
Tai va, pasirodo, tas statusas reikalingas niekur nedirbantiems ir vaikus tik kaip pinigų šaltinį gimdantiems tėvams. O jei dar turi šiokį tokį darbelį už kurį gauni pinigus, tai ir sėdėk su tuo daugiavaikės statusu, valdžios nekrutindamas mad.gif [/quote]
o nedaugiavaikei seimai pasalpos nebepriklauso, jei vienam zmogui tenka daugiau nei 135lt. Ka nera skirtumo tarp 400 lt ir 135lt - man jisai tikrai didelis.
Priemimas be eiles i darzeli, mokesti uz darzeli puse kainos, nemokami pietus mokykloje, visai kitas neapmokestinamas minimumas - kaip sakoma, lasas po laso ir akmeni prataso
[/quote]
tik nejuokinkit su to nemokamu maitinimu. Cia pripucia žmonėms į galvas visokių nesamoniu... Negauna daugiavaikėsšeimos ir to maitinimo, o suma vaikams pamaitinti tikrai lenkia jūsų minėtus 265lt. Tai dideli pinigai tik ne daugiavaikei semai. :mirksiukas:nepylit, brt jau už pašalpas, tai namie laimingas nepasėdėsi, nes spėsi tik sukti galvą, kaip iš kirvio g.gif košę išvirti . aš auginu penkis, jei ką blush2.gif
Atsakyti
Man iš matytų gražiausiai atrodo šeimos, kur 4 vaikai: 2+2 pametinukai.

Pati ketvirtam nežinau ar ryšiuos. Esu egoistė: norisi turėti laiko ir sau... blush2.gif
Atsakyti
man gausi 7 asmenu seima wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
daugiau dviejų, manyčiau, jau yra daug mirksiukas.gif , nors trys dar visai nieko thumbup.gif . o daugiau, tai jau gal sunkoka doh.gif
Atsakyti
Imkit pavizdi-turiu 9 !!
cia tik mano nuomonė, bet 9 tai jau tikrai per daug. Kai kurios cia rašo : lenkiu galva prieš jus, jus super mama ir pan. Aš tokioms moterims pagarbos tikrai nejaučiu, man tokios moteriškės tik pyktį sukelia. Prigimdyt vaikų galim visos, bet jiems reikia kažką duot, reikia į gyvenimą išleist. Pati mama rašo, kad keli vaikai jau po Europą skraido, tai kiek aš suprantu tai tikrai jie ne kurortuose poilsiauja, o o kokiuose nors šiltnamiuose nugaras lenkia. Gaila man tokių vaikų, kurių tėvai negalvoja nieko.
Atsakyti
Man jau gausi yra 6 asmenų šeima. smile.gif
Atsakyti
Man gausi 5 asmenu seima ax.gif T.y, kai seimoje yra 3 vaikai.
Atsakyti
Man daugiavaikė šeima jau yra vadinama jeigu joje jau 4 vaikai 4u.gif šeip man normaliausiai yra 2 kukuliai mes tiek ir planuojam smile.gif jau vienas pypliukas yra dar po kokių gerų 2 metų planuojam nestuke.gif o šeip na tai man jau gana daug dar pakęščiau jeigu 3 vaikai bet 4 tai ne man blink.gif na esu girdėjusi kad šeimynėlei būna ir 15-20 kukuliukų ir gyvena be VYRO!!!! nu aš čia jau mirčiau jeigu taip man būtų verysad.gif
Atsakyti
Manyciau 3 ir daugiau.
Atsakyti
4u.gif man daug jau kai yra 6 vaikai, o žinau šeimą, kur 15 užaugo , tai čia ne tas žodis daug ar gausu. Labai baisiai daaaaaaug, manyčiau
Atsakyti
manau 6 jau gausi šeima. I paprasta automobili nesusesi smile.gif
Atsakyti
Man gausi šeima ta,kur mama,tėtis ir trys vaikiukai.(o gal ir daugiau ) 4u.gif
Atsakyti