Įkraunama...
Įkraunama...

Kelių asmenų šeima jums atrodo gausi?

Moterys! protest.gif Nu ka jus!..geda! Taip silpnai!:geda2: Daugiavaikiai..2,3 vaikai.. tai gal jau greit ir 1 bus prabanga??(taupam butui,mersui,graziam lengvam gyvenimui....bet tik ne 2 vaikas!)Imkit pavizdi-turiu 9 !!(is ju tik 1 sunus)thumbup.gif(nezinau ar daug?) ir labai patenkinta! Uzaugo net nepastebejau kaip!(Dievulis padejo!) kaip gaila,kad laikas taip greitai bega.Jau ir anukus 2 turiu(berniuku padave!:)Isskrido jau 4 po Europa is lizdelio,tai tusti namai! Aciu Dievui kad jis neteciuke atsuinte(9),nes kitaip isproteciau! Bijau tylos! O dabar laksta,ciauskia Dievo dovana su anukais:super
Nebijokit jus vaiku! tik jie-prasme gyvenime na ir vyras salia turi buti geras thumbup.gif
Parasiciau gal placiau,bet laiko mazoka
sekmes jums!! lithuania.gif Ir tegul Lietuvoje netik azuolai zaliuoja!
Atsakyti
QUOTE(dzokonda @ 2006 05 05, 01:23)
Moterys! protest.gif  Nu ka jus!..geda! Taip silpnai!:geda2: Daugiavaikiai..2,3 vaikai.. tai gal jau greit ir 1 bus prabanga??(taupam butui,mersui,graziam lengvam gyvenimui....bet tik ne 2 vaikas!)Imkit pavizdi-turiu 9 !!(is ju tik 1 sunus)thumbup.gif(nezinau ar daug?) ir labai patenkinta! Uzaugo net nepastebejau kaip!(Dievulis padejo!) kaip gaila,kad laikas taip greitai bega.Jau ir anukus 2 turiu(berniuku padave!:)Isskrido jau 4 po Europa is lizdelio,tai tusti namai! Aciu Dievui kad jis neteciuke atsuinte(9),nes kitaip isproteciau! Bijau tylos! O dabar laksta,ciauskia Dievo dovana su anukais:super
Nebijokit jus vaiku! tik jie-prasme gyvenime na ir vyras salia turi buti geras thumbup.gif

Na PAGARBA jums 4u.gif

Man rodos, daugiavaike tai trys ir daugiau.
Kiekvienas turi savo nuomone biggrin.gif
Atsakyti
Na man daug atrodo 5 vaikai,o iki 5tai norma lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SitapZ @ 2006 04 26, 22:02)
Gausi šeima 3 ir daugiau vaikų. Požiūris į šeimą, turinčią 2+ vaikus - nesveikas. Todėl, kai laukiausi trečiojo, apie tai žinojome tik mes su vyru (siekėme išvengti pasiūlymų "pagalvoti", ar verta), gimimaičiai neapstebėjo (pilvukas nedidukas). Situacija jiems paaiškėjo juokais mūsų šeimai palinkėjus trečiojo - pasakėm: "negi nematot - po trijų mėn. turėsime. Vaizdas - tai siaubas.

O aš kai laukiausi trečio , tai man topiškiausia buvo mano gydytojo reakcija.Sako, tai gal turit tik mergaites ar tik berniukus? sakau-ne.Tai gal nedirbat?Sakau dirbu ir dar mokausi.Na tai, sako, kam gi jums to trečio vaiko-šitaip sunku...Kaip bomžai kokie... blink.gif Net žadą praradau
Atsakyti
QUOTE(dzokonda @ 2006 05 05, 01:23)
Moterys! protest.gif   Nu ka jus!..geda! Taip silpnai!:geda2: Daugiavaikiai..2,3 vaikai.. tai gal jau greit ir 1 bus prabanga??(taupam butui,mersui,graziam lengvam gyvenimui....bet tik ne 2 vaikas!)Imkit pavizdi-turiu 9 !!(is ju tik 1 sunus)thumbup.gif(nezinau ar daug?) ir labai patenkinta! Uzaugo net nepastebejau kaip!(Dievulis padejo!) kaip gaila,kad laikas taip greitai bega.Jau ir anukus 2 turiu(berniuku padave!:)Isskrido jau 4 po Europa is lizdelio,tai tusti namai! Aciu Dievui kad jis neteciuke atsuinte(9),nes kitaip isproteciau! Bijau tylos! O dabar laksta,ciauskia Dievo dovana su anukais:super

bigsmile.gif Jūs šaunuolė thumbup.gif junkitės į daugiavaikių temą mirksiukas.gif

na, man gausi atrodo šeima - su šešiais, septyniais vaikeliais. Nors mano močiutė pagimdė 9nis ax.gif tik gaila, ne visi užaugo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(dzokonda @ 2006 05 05, 00:23)
Imkit pavizdi-turiu 9 !!

thumbup.gif Mano brangiausias oj kaip apsidžiaugtų tokias mano mintis išgirdęs ax.gif Man pakaktų ir keturių, bo kažkaip nesinori namuose užsisėdėt, o pradėjus dirbt ar užauginus šituos po 10 metų vėl nestuke.gif būsiu per sena naktim nemiegotom ax.gif Man daugiavaikės tai tos, kur augina daugiau nei 4 vaikučius ax.gif
Atsakyti
4u.gif du ,trys dar ne daug.norėčiau dar vieno.tik tingiu būti nestuke.gif nors dabar
labai jaučiasi ,kad trūksta flirt.gif tokios.
visdėlto ,darbo ir rūpestėlio daug daugiau,tad priimu tostus,kad daugiavaikė esu.dar prie vaikų plius -vyras.tik pamanykite,nelengva gi prižiūrėti 4 skirtingų carakterių ir norų turinčius padarėlius lotuliukas.gif
mirksiukas.gif bet ,atminkite,vienas vaikas-ne vaikas
Atsakyti
Kai prieš 10 metų važiuodavome su dvynių vežimu, ir trečias šalia eidavo, visi žiūrėdavo kaip į ateivius iš kosmoso. Tokie jauni, o 3 vaikai. Bet dabar po 3 jau daug kas turi. Todėl manau, kad DAUG prasideda nuo 4. ax.gif ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dzokonda @ 2006 05 05, 00:23)
Moterys! protest.gif  Nu ka jus!..geda! Taip silpnai!:geda2: Daugiavaikiai..2,3 vaikai.. tai gal jau greit ir 1 bus prabanga??(taupam butui,mersui,graziam lengvam gyvenimui....bet tik ne 2 vaikas!)Imkit pavizdi-turiu 9 !!(is ju tik 1 sunus)thumbup.gif(nezinau ar daug?) ir labai patenkinta! Uzaugo net nepastebejau kaip!(Dievulis padejo!) kaip gaila,kad laikas taip greitai bega.Jau ir anukus 2 turiu(berniuku padave!:)Isskrido jau 4 po Europa is lizdelio,tai tusti namai! Aciu Dievui kad jis neteciuke atsuinte(9),nes kitaip isproteciau! Bijau tylos! O dabar laksta,ciauskia Dievo dovana su anukais:super

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Lenkiu galva pries tikra MAMA! Tiktai didziuotis norisi, kad Lietuvoje yra tokiu nuostabiu zmoniu! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
smile.gif Kai mes dabar ryzomes treciam vaikui, tai aplinkiniu reakcija buvo...jus ka? isprotejot? Nors finansiskai gyvenam visai neblogai, vyresniems uztenka visko, ir papildomi repetitoriai ir rubai nauji (ne skuduryno) ir keliaujam daug, ir netik po Lietuva. Bet reakcija tai tik tokia; kam to reikia? Siaip as vienturte, tai taip visa vaikyste ir gyvenau apsoliucioje TYLOJE. Vienas vaikas mano nuomone yra tik tevu egoizmo israiska, atsieit jie jau tevai, ir dar netgi vienturcio turejima as priskirciau bailumui. Pinigai yra uzdirbamas dalykas, ir kartais visai sveika gauti rimta postumi (ateinancia gyvybe) judeti greiciau ir apsukriau. smile.gif
4u.gif Mamos gimdykime ir auginkime savo vaikucius. Tai tikrai didelis dziaugsmas. Jei viskas bus si karta sekmingai sulauksiu savo maziuko, tai po keleriu metu turesim dar, tai jau tikrai, kad tik sveikata gera butu. Noriu gausiu namu, noriu, kad prie pietu stalo kasdiena rinktusi gausi seimyna, tai taip smagu. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajuss @ 2003 12 05, 11:45)
Šiais laikais tai ir 2 vaikai jau daugiavaikė, nes, kai pasižiūri ne kiekvienas sau leidžia tokią prabangą kaip 2 vaikus unsure.gif . O šiaip, tai mano nuomone 3 jau daugiavaikė. Bepig tuos vaikus gimdyti, jei turi galimybę juos išlaikyti, o kai šeimos pajamos 1500Lt, augini du vaikus, ir dar mokaisi vakariniam (už mokslą aišku reikia mokėti) - atšoka bet kokia fantazija apie trečią vaiką. Nesu tos nuomonės - "davė Dievas burną duos ir duonos", taigi auginu dvi atžalėles, kol kas net minties neturiu gimdyti trečią (nu nebent "ant senatvės" stogas nuvažiuotų) wacko.gif  biggrin.gif

Pritariu blink.gif
Atsakyti
Manau daug vaikų atrodo ar nedaug, priklauso nuo šeimos, kurioje tie vaikai auga. Vienoje ir vienas jau atrodo daug- tiek joje pergyvenimo, tupinėjimo, ,,problemų", .... kitoje ir šeši - pats tas. Sužiūrėti, visi žino ko gali tikėtis ar reikalaut, ko ne; mama dažnai ramesnė, filosofiška, nesidrasko į visas puses ir vaikai stabilūs thumbup.gif
(Nekalbam apie pageriančius - jiems ir vieno vaiko per daug)

Aš turiu tik du vaikus, abu suplanuoti, trečio nebeplanuosiu, nebent likimas pats uždovanotų hihihi.gif Bet, kad du vaikai - daug bigsmile.gif .... jau atleiskit man, tikrai nesąmonė schmoll.gif
Atsakyti
Aš iš 6 asmenų šeimos ax.gif
Atsakyti