Manau, kad gausi yra šeima, auginanti tris ir daugiau vaikų.
Man atrodo, kad tikra seima jei yra butinai ir mergyte ir berniukas, gali buti kelios mergytes bet butinai ir berniukas, bet taip pat gali buti keli berniukai bet butinai ir viena mergyte, niu va cia jau tikra seima, turbut man taip atrodo, nes maniske tokia ir yra Gausi seimyna jei yra rtys vaikai, tada jau gausi skaitosi, o po to jei jau keturi vaikai super gausi, jei penki tai super super gausi ir t.t. As esu uz nemaziau dvieju vaiku seima, nu atleiskit vienas vaikas - ne vaikas.
Man anksčiau gausi šeima buvo 3 ir daugiau vaikų. Vieną sykį pas mus atėjo į svečius šeimyną su 3 vaikais, tai man pasirodė tada labai daug. O dabar manau kiek kitaip. Man labai gražu kai šeimoje trys vaikučiai, o jei dar ir keturi tai išvis SUPER Pavydžiu toms šeimoms kurios gali sau leisti gimdyti daugiau nei du vaikučius ( nekalbu apie asicialias šeimas ).
man kaip ir daugumai, atrodo, kad seimyna, turinti 3 ir daugiau vaiku, jau yra gausi
QUOTE(lanaa @ 2005 10 19, 21:39)
man kaip ir daugumai, atrodo, kad seimyna, turinti 3 ir daugiau vaiku, jau yra gausi
Ir aš taip galvojau, kol neturėjau trijų Dabar visai nesijaučiu daugiavaike ir jokio didelio vargo nejaučiu (kai serga visi, tai aišku nelengva, bet čia juk nekasdienybė, bent pas mane ) Todėl drąsiai su vyru ir apie ketvirtą galvojam
Manyciau, kai seimoj yra 4 vaikai - seima gausi,
kai 3 - grazi,
kai 2 - normali,
kai 1 - siuolaikiska.
kai 3 - grazi,
kai 2 - normali,
kai 1 - siuolaikiska.
QUOTE(Leksa @ 2006 04 18, 19:35)
kai 3 - grazi,
kai 2 - normali,
kai 1 - siuolaikiska.
kai 3 - grazi,
kai 2 - normali,
kai 1 - siuolaikiska.
Gerai paskyta
kai 3 - grazi,
kai 2 - normali,
kai 1 - siuolaikiska.
kai 3 - grazi,
kai 2 - normali,
kai 1 - siuolaikiska.
siais laikais 3 vaikai jau yra prabangus ir super dalykas.grazu, bet...
kai 3 - grazi,
kai 2 - normali,
kai 1 - siuolaikiska.
kai 3 - grazi,
kai 2 - normali,
kai 1 - siuolaikiska.
Va, tiesiog mano žodžiai.
Trys vaikai -jėga.O jeigu dar jie protingi.
Daugiau turbūt nenorėčiau.
Man gausi jau yra 3 vaikų šeima.Taip tai gražu,bet kai reikės visus į mokslus išleisti,tai šiais laikais jau prabangos dalykas.
Gausi šeima 3 ir daugiau vaikų. Požiūris į šeimą, turinčią 2+ vaikus - nesveikas. Todėl, kai laukiausi trečiojo, apie tai žinojome tik mes su vyru (siekėme išvengti pasiūlymų "pagalvoti", ar verta), gimimaičiai neapstebėjo (pilvukas nedidukas). Situacija jiems paaiškėjo juokais mūsų šeimai palinkėjus trečiojo - pasakėm: "negi nematot - po trijų mėn. turėsime. Vaizdas - tai siaubas.