QUOTE(DiJuKe* @ 2010 10 25, 09:45)
O jums nesinori gyventi dabar? As noriu gyventi dabar, nes kol vaikai uzaugs ir man pelengves, manes gali ir nebelikti ant sios zemes. O man svarbu keliones, mokslas ir pan, o kuo daugiau burnu, tuo maziau lieka pinigu pramogoms, tobulejimui, tuo maziau lieka laiko sau
As noreciau apginti DiJuKe nuomone. Suprantu, ka zmogus nori pasakyti.As vaiku kol kas neturiu, bet arteju prie 30 mecio, taigi tenka vis dazniau pagalvoti vaiku tema, pasvarstyti mazdaug dabar arba niekada. Kazkada zalioje jaunysteje yra teke dirbti aukle uzsienyje. Ta patirtis gerokai atgrase nuo vaiku, geram desimtmeciau. Ir ne tik mane, bet daugely mano kartos paneliu ( kurioms teko au-pair padirbeti, linkejimai!
) , kibo visos y mokslus, vaikus nukeldamos ateiciai. Man tikrai svarbus mano asmeninis laikas, megstu ramybe, savotiska meditacija, keliones, knygas, studijas, megstu gilinti zinias, tapyti.. tiek dar visko noreciau isbandyti, ismokti. Su vaikais man nuobodu... ( oi kokia nepopuliari busiu
). O dar buitis, tiesiog virsti aptarnaujanciuoju personalu, kad atliepti visu poreikius. Diena is dienos valgio virimas ,valymas, skalbimas...Gaila man toki brangu laika eikvoti tokiems niekams
Oi didele egoiste esu..Neisizeiskite moterys, mamytes, diskutuoju su savimi, nes, kaip minejau jau ir butu laikas del vaiku apsispresti. Beje vyra turiu pati geriausia, nuostabiausia, esame 6 metus kartu. Gera mums kartu. Atrodo vaikas sudrumstu musu idile, neliktu laiko vienas kitam, nebutu tiek demesio ir svelnumo...
Savotiskai pavydziu toms gamtos apdovanotosioms moterims, kurios zino kiek vaiku nori tureti, zino, kad tikrai nori, nepavargsta jais rupintis. As laukiu to zinojimo, instinktu prabudimo, ar gamtos sauksmo, bet deja bunda saltas protas ir vesi egoizmas
. Ir nezinau ar cia gerai ar blogai, kaip paziuresi.
Brangioji,su laiku visų mūsų neliks ant šios žemės.Asmeninio tobulumo - taip pat.
Mamyciukas, neliks ir jusu vaiku ir jusu vaiku vaiku viena diena. Nieko neliks. Visis sukames amziname gyvybes rate, ar karmos rate, kaip kam patinka gimstame ir mirstame. Nieko naujo ant svieto.
Arciau temos. Sutinku del to, kad jeigu yra vienas vaikas, tai turi buti ir antras. Vienas vaikas yra juodziausias tevu egoizmas, netgi juodesnis uz manaji " neivienovaikokolkas"
Ir man nevisai nuosirdus atrodo kai kuriu mamyciu dziugavimas, kad oi kokia laime vaikus auginti, gal ir laime nekompetetinga cia esu
, realybeje gi kitaip yra, paziurekite kad ir cia, forume, moterys guodziasi, kad pavargo, kad uzsisedejo, kad su vaiku nesusitvarko ir tt. Kai vaikai uzauga tada jau jie guodziasi is serijos " mama kisasi i mano gyvenima, nors jau esu suaugusi".
Atleiskite uz nepopuleria nuomone.
Papildyta:kazkaip netaip sucitavau, persiprasau