Įkraunama...
Įkraunama...

Kelių asmenų šeima jums atrodo gausi?

QUOTE(DiJuKe* @ 2010 10 25, 09:45)
O jums nesinori gyventi dabar? As noriu gyventi dabar, nes kol vaikai uzaugs ir man pelengves, manes gali ir nebelikti ant sios zemes.  O man svarbu keliones, mokslas ir pan, o kuo daugiau burnu, tuo maziau lieka pinigu pramogoms, tobulejimui, tuo maziau lieka laiko sau

O man tada iskyla klausimas,kam jus gimdet tiek vaiku jei norejot kitokio gyvenimo...manau juk zinojot kas jusu laukia biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(DiJuKe* @ 2010 11 02, 10:24)
o kodel jus tik apie klubus kalbat, yra teatrai, koncertai, nepamenu kada buvau, viska ka girdziu, tai tik vaiku zviegimas, pestynes.

tai o kokios problemos...palikit vaikus seneliams ar valandinei auklei ir iseikit pasizmoneti...nematau cia jokiu problemu.
Atsakyti
mano nuomonė gausi šeima yra 4 vaikai 4u.gif
Atsakyti
kadangi turiu 3 tai neatrodo daug biggrin.gif bet va seimoje 4 vaikai jau atrodo gausi 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Auginam su vyru tris vaikucius. Man atrodo, kad trys yra daug smile.gif Kas del nepatogumu, tai blogiausia, kad jei kur vaziuojam visa seima (gale trys vaikiskos kedutes), tai nebegalim nieko daugiau i masina priimt biggrin.gif Kartais noretumem ir mociute kur prigriebt, ale, kad netelpa doh.gif O siaip tai dziaugiames savo vaikuciais neatsidziaugiam, nors daugiau nenoretumem smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikolete @ 2011 01 01, 12:53)
Auginam su vyru tris vaikucius. Man atrodo, kad trys yra daug  smile.gif Kas del nepatogumu, tai blogiausia, kad jei kur vaziuojam visa seima (gale trys vaikiskos kedutes), tai nebegalim nieko daugiau i masina priimt  biggrin.gif Kartais noretumem ir mociute kur prigriebt, ale, kad netelpa  doh.gif O siaip tai dziaugiames savo vaikuciais neatsidziaugiam, nors daugiau nenoretumem  smile.gif

Keiskit mašiną mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikolete @ 2011 01 01, 13:53)
Auginam su vyru tris vaikucius. Man atrodo, kad trys yra daug  smile.gif Kas del nepatogumu, tai blogiausia, kad jei kur vaziuojam visa seima (gale trys vaikiskos kedutes), tai nebegalim nieko daugiau i masina priimt  biggrin.gif Kartais noretumem ir mociute kur prigriebt, ale, kad netelpa  doh.gif O siaip tai dziaugiames savo vaikuciais neatsidziaugiam, nors daugiau nenoretumem  smile.gif

Tie kas augina 1-2 vaikus,nelabai ir besuvokia problemas su kuriomis susiduria 3-4 auginantys.iš tiesų,automobilis tikrai reikalingas didesnis.
Jūsų vaikučiai dar nedideli,tad tikrai laikas įsigyti didesnį automobilį,tikrai vėliau nesigailėsit.Kad ir močiutėi atostogų metu prigriebti...kuri retkarčiais galėtų jums suteikti laisvą poilsio minutę.Žinia,su trimis vaikais jau atostogos į atostogas nevisai panašios.
Atsakyti
QUOTE(Givaldi @ 2011 01 04, 23:58)
Tie kas augina 1-2 vaikus,nelabai ir besuvokia problemas su kuriomis susiduria 3-4 auginantys.iš tiesų,automobilis tikrai reikalingas didesnis.
  Jūsų vaikučiai dar nedideli,tad tikrai laikas įsigyti didesnį automobilį,tikrai vėliau nesigailėsit.Kad ir močiutėi atostogų metu prigriebti...kuri retkarčiais galėtų jums suteikti laisvą poilsio minutę.Žinia,su trimis vaikais jau atostogos į atostogas nevisai panašios.

Tai jau isigijom septynviete masina, bet jei naudojam tas sedynes, tai tada nebetelpa vezimeliai, maniezai, lagaminai, kurie reikalingi kur nors vaziuojant doh.gif Nes norint kur nors isjudet is namu, tai reikia ju puse issivezt laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikolete: 05 sausio 2011 - 09:49
QUOTE(DiJuKe* @ 2010 10 25, 09:45)
O jums nesinori gyventi dabar? As noriu gyventi dabar, nes kol vaikai uzaugs ir man pelengves, manes gali ir nebelikti ant sios zemes.  O man svarbu keliones, mokslas ir pan, o kuo daugiau burnu, tuo maziau lieka pinigu pramogoms, tobulejimui, tuo maziau lieka laiko sau

Brangioji,su laiku visų mūsų neliks ant šios žemės.Asmeninio tobulumo - taip pat.
Atsakyti
man atrodo kad gausi šeima tai keturi ir daugiau, bet man gražu žiūrėti į gausias šeimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smalsiuke333 @ 2011 01 06, 12:33)
man atrodo kad gausi šeima tai keturi ir daugiau, bet man gražu žiūrėti į gausias šeimas smile.gif

...o man smagu gyventi gausioje šeimoje!
Atsakyti
Pastarosiomis dienomis as irgi susimasciau kas yra gausi seima.. mastau.gif
1 vaikas-tau jau izvelgiu problema..sveikatoje,santykiuose,asmenybese.. 2-pati ta normu norma thumbup.gif 3-?.. Ar siais krizes laikais-ne asocialu? g.gif g.gif Ar galima sveiku protu tai planuoti?.. blush2.gif Man asmeniskai visai nesenai tokios seimos(kur mazyliai vienas po kito tipena)atrode lb nekaip 4u.gif Bet sirdis plysta kaip norisi dar pajusti motinyste nestuke.gif ,kad mazoji neaugtu (vel kaip dicke)-vienturte.. Bet aplinkiniams butu manau lengvas sokas doh.gif Nors turime nuosavus namus(butas)ir darbus vidutiniskus berods..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Gina: 08 sausio 2011 - 10:06
QUOTE(*Gina @ 2011 01 08, 10:05)
Pastarosiomis dienomis as irgi susimasciau kas yra gausi seima.. mastau.gif
1 vaikas-tau jau izvelgiu problema..sveikatoje,santykiuose,asmenybese.. 2-pati ta normu norma thumbup.gif 3-?.. Ar siais krizes laikais-ne asocialu? g.gif  g.gif Ar galima sveiku protu tai planuoti?.. blush2.gif Man asmeniskai visai nesenai tokios seimos(kur mazyliai vienas po kito tipena)atrode lb nekaip 4u.gif Bet sirdis plysta kaip norisi dar pajusti motinyste  nestuke.gif ,kad mazoji neaugtu (vel kaip dicke)-vienturte.. Bet aplinkiniams butu manau lengvas sokas doh.gif Nors turime nuosavus namus(butas)ir darbus vidutiniskus berods..

3 vaikai - asocialu, buvo sovietmeciu laikais. dabar vis daugiau ir daugiau seimu gimdo po 3 vaikucius ir du jau nebera norma, kaip buvo anksciau.
Atsakyti