Įkraunama...
Įkraunama...

Kelių asmenų šeima jums atrodo gausi?

jeigu trys ir visi neįgalūs,tai labai daug,jei sveiki,tai nuo keturių jau daugiavaikė man
Atsakyti
As manau, kad seima auginanti tris vaikucius jau gausi. Pati esu is gausios seimos (ddaugiau nei trys smile.gif ) ir pati apie gausia svajoju (uztektu triju) smile.gif
Atsakyti
Gausi?... hm, reikia pagalvoti... ax.gif manau 5 vaikuciai seimoje, jau gausu, bet grazu. biggrin.gif
As svajoju apie 4... blush2.gif
Atsakyti
Man tai kaip keistai skamba kai kurių pasisakymai rolleyes.gif tarkim - du vaikai normalu. O tai jau trys taip išeina nenormalu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VaiPė: 25 gegužės 2010 - 12:42
Man irgi atrodo, kad trys - tai jau daug. wub.gif Ir su MB kalbėjom, kad su trečiu viskas turi keistis - ir į vieną kambarį nebesutalpinsi, ir kelionės mašina jau sudėtingesnės... ax.gif
Atsakyti
Daug trys daug, ypac sunku keliauti. Jei vaiku daugiau nei ranku, tai jau yra daug
Atsakyti
MES auginame 2 sunus ir mums musu seimynele atrodo - gausi,dar ateity planuojam isigyti nemenka suni.Tai penkiu personu seima manau tikrai nemaza.Na man taip atrodo,kai augau pas tevus viena.
Atsakyti
QUOTE(sandrute37 @ 2010 06 23, 13:46)
MES auginame 2 sunus ir mums musu seimynele atrodo - gausi,dar ateity planuojam isigyti nemenka suni.Tai penkiu personu seima manau tikrai nemaza.Na man taip atrodo,kai augau pas tevus viena.

Zinai šuni ir as turiu ir katina ir dar daug gyviu, myliu juos jie seimos nariai, bet i vaiku skaiciu niekad nepliusuoju, net minties niekada nebuvo....... Šuo nu 15 metų, o vaikas visam gyvenimui tongue.gif

Aš turiu tris wub.gif finasai leistų norėčiau dar kelių doh.gif ir niekad nesusimastau, kad va jau daugiavaike, kad jau daug vaiku.... kol kiti nepasako smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fa: 23 birželio 2010 - 17:01
o as manau, kad viskas priklauso nuo situacijos. cia kaip tam anekdote - trys plaukai daug ar mazai? jei ant galvos mazai, jei leksteje - tai daug.

taip ir su vaikais - vieno kambario nuomojame butelyje, tevu atlyginimai minimalus, tai ir vienas vaikas jau daug, o jei gyvenamo ploto uztenka visiems ir lesu pakanka aprupinti visus tai skaicius nesvarbu ax.gif
Atsakyti
thumbup.gif As asmeniskai dar neturiu nei vieno, bet noreciau 3. Pati taip augau ir dziaugiuosi, kad nebuvau viena. thumbup.gif
Atsakyti
Pas mus šeimoje yra 2 vaikai. Labai daug, kai pajamos ribotos ir neišku, kada finansinė padėtis pasikeis. Su didžiuliu pavydu žvelgiu į laimingas 3 ir daugiau vaikų šeimas. Tačiau, jei slegia finansinės bėdos, trūksta vietos būste, daugiau vaikų būtų didžiulis vargas ir rūpestis. Be to, tam turėtų pritarti ir antroji pusė. Manajam jau ir dabar chaosas namie, nes mažoji mėgsta viską išversti ir padaryti namuose didžiulę betvarkę. Jis laukia nesulaukia, kada visa tai baigsis. O naujo šeimos nario atsiradimas jam būtų didžiulė tragedija.
Atsakyti
QUOTE(country girl @ 2010 06 23, 21:01)
o as manau, kad viskas priklauso nuo situacijos. cia kaip tam anekdote - trys plaukai daug ar mazai? jei ant galvos mazai, jei leksteje - tai daug.:

drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti