jeigu trys ir visi neįgalūs,tai labai daug,jei sveiki,tai nuo keturių jau daugiavaikė man
As manau, kad seima auginanti tris vaikucius jau gausi. Pati esu is gausios seimos (ddaugiau nei trys ) ir pati apie gausia svajoju (uztektu triju)
Gausi?... hm, reikia pagalvoti... manau 5 vaikuciai seimoje, jau gausu, bet grazu.
As svajoju apie 4...
As svajoju apie 4...
Man irgi atrodo, kad trys - tai jau daug. Ir su MB kalbėjom, kad su trečiu viskas turi keistis - ir į vieną kambarį nebesutalpinsi, ir kelionės mašina jau sudėtingesnės...
Daug trys daug, ypac sunku keliauti. Jei vaiku daugiau nei ranku, tai jau yra daug
MES auginame 2 sunus ir mums musu seimynele atrodo - gausi,dar ateity planuojam isigyti nemenka suni.Tai penkiu personu seima manau tikrai nemaza.Na man taip atrodo,kai augau pas tevus viena.
QUOTE(sandrute37 @ 2010 06 23, 13:46)
MES auginame 2 sunus ir mums musu seimynele atrodo - gausi,dar ateity planuojam isigyti nemenka suni.Tai penkiu personu seima manau tikrai nemaza.Na man taip atrodo,kai augau pas tevus viena.
Zinai šuni ir as turiu ir katina ir dar daug gyviu, myliu juos jie seimos nariai, bet i vaiku skaiciu niekad nepliusuoju, net minties niekada nebuvo....... Šuo nu 15 metų, o vaikas visam gyvenimui
Aš turiu tris finasai leistų norėčiau dar kelių ir niekad nesusimastau, kad va jau daugiavaike, kad jau daug vaiku.... kol kiti nepasako
o as manau, kad viskas priklauso nuo situacijos. cia kaip tam anekdote - trys plaukai daug ar mazai? jei ant galvos mazai, jei leksteje - tai daug.
taip ir su vaikais - vieno kambario nuomojame butelyje, tevu atlyginimai minimalus, tai ir vienas vaikas jau daug, o jei gyvenamo ploto uztenka visiems ir lesu pakanka aprupinti visus tai skaicius nesvarbu
taip ir su vaikais - vieno kambario nuomojame butelyje, tevu atlyginimai minimalus, tai ir vienas vaikas jau daug, o jei gyvenamo ploto uztenka visiems ir lesu pakanka aprupinti visus tai skaicius nesvarbu
As asmeniskai dar neturiu nei vieno, bet noreciau 3. Pati taip augau ir dziaugiuosi, kad nebuvau viena.
Pas mus šeimoje yra 2 vaikai. Labai daug, kai pajamos ribotos ir neišku, kada finansinė padėtis pasikeis. Su didžiuliu pavydu žvelgiu į laimingas 3 ir daugiau vaikų šeimas. Tačiau, jei slegia finansinės bėdos, trūksta vietos būste, daugiau vaikų būtų didžiulis vargas ir rūpestis. Be to, tam turėtų pritarti ir antroji pusė. Manajam jau ir dabar chaosas namie, nes mažoji mėgsta viską išversti ir padaryti namuose didžiulę betvarkę. Jis laukia nesulaukia, kada visa tai baigsis. O naujo šeimos nario atsiradimas jam būtų didžiulė tragedija.
QUOTE(country girl @ 2010 06 23, 21:01)
o as manau, kad viskas priklauso nuo situacijos. cia kaip tam anekdote - trys plaukai daug ar mazai? jei ant galvos mazai, jei leksteje - tai daug.: