QUOTE(Nelsona @ 2010 03 18, 13:50)
Trys vaikučiai - jau gausi šeima Nebent kartu būtų nuolatinė auklė-padėjėja su medicininiu išsilavinimu...Įsisvajojau
trys vaikai -niekis.
nesuprantu kam ta aukle-su med.issilavinimu
Turiu trys ir tai jau man daug, nes vaiku daugiau nei ranku, be to as paniskai nerimauju, kaip juos reiks islaikyti, kai jie paaugs ir prasides bureliai ir pan. Niekada nenorejau daug vaiku, bet turiu tris ir dar katina (numyleta).
Turiu du vaikus. Norėčiau 3 vaikų, tačiau šiais laikais su mūsų pajamomis tai - neįmanoma. Dabar vos išgyvename. Kartais pagalvoju, kad būtų neblogai išlošti teleloto didyjį prizą. Iškart gimdyčiau, susitvarkyčiau buitį ir laimingai gyvenčiau Na ir įsisvajojau
na jau trys vaikuciai man daaaaaaaaaug
trys dar normaliai kai du paauge trecias pagrandukas
bet keturi jau daug
bet keturi jau daug
Dabar laukiuosi pirmojo, o siaip planuose trys mazyliai, man tiek atrodo normalu, bet kol kas aisku tai tik svajone, priklausys nuo noro veliau kai bent jau du turesim ir aisku bus ir i pajamas atsizvelgta. As tai noriu imone atsidaryti, kad galeciau visus tris auginti
manau,gausi šeima-daugiau kaip penki vaikučiai ,trys,na ar keturi,penki dar sakyčiau,pilna šeimos sudėtis ir tiek vaikams tiek tėvams dar nėra sunku išauklėti,išleisti i gyvenima šitiek vaikučiu .fiziškai bent jau šeši ir daugiau vaikų man turėti būtų persunku. šiap kada nors vieno dar norėčiau....
man trys vaiaki normalu(nors pati turiu tik viena sese),o va 4 jau daugoka....
3 vaikiukai pats tas