Įkraunama...
Įkraunama...

Kelių asmenų šeima jums atrodo gausi?

Trys vaikučiai - jau gausi šeima nestuke.gif Nebent kartu būtų nuolatinė auklė-padėjėja su medicininiu išsilavinimu...Įsisvajojau blush2.gif
Atsakyti
trys vaikiukai, tai jau daug thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nelsona @ 2010 03 18, 13:50)
Trys vaikučiai - jau gausi šeima nestuke.gif Nebent kartu būtų nuolatinė auklė-padėjėja su medicininiu išsilavinimu...Įsisvajojau blush2.gif

trys vaikai -niekis.
nesuprantu kam ta aukle-su med.issilavinimu g.gif
Atsakyti
Turiu trys ir tai jau man daug, nes vaiku daugiau nei ranku, be to as paniskai nerimauju, kaip juos reiks islaikyti, kai jie paaugs ir prasides bureliai ir pan. Niekada nenorejau daug vaiku, bet turiu tris ir dar katina (numyleta).
Atsakyti
Turiu du vaikus. Norėčiau 3 vaikų, tačiau šiais laikais su mūsų pajamomis tai - neįmanoma. Dabar vos išgyvename. Kartais pagalvoju, kad būtų neblogai išlošti teleloto didyjį prizą. Iškart gimdyčiau, susitvarkyčiau buitį ir laimingai gyvenčiau ax.gif Na ir įsisvajojau blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
na jau trys vaikuciai man daaaaaaaaaug g.gif
Atsakyti
trys dar normaliai kai du paauge trecias pagrandukas ax.gif
bet keturi jau daug ax.gif
Atsakyti
Dabar laukiuosi pirmojo, o siaip planuose trys mazyliai, man tiek atrodo normalu, bet kol kas aisku tai tik svajone, priklausys nuo noro veliau kai bent jau du turesim ir aisku bus ir i pajamas atsizvelgta. As tai noriu imone atsidaryti, kad galeciau visus tris auginti lotuliukas.gif
Atsakyti
manau trys vaikuciai pats tas.Mano du pirmieji jau didoki,o va turim trecia pagranduke,tai visi ja labai mylim,nera jokiu pavydu.vyresnieji mokosi,uzsiemimai ivairus,matomes tik vakarais,o smagu kai dar po namus smirineja mazoji.
Atsakyti
manau,gausi šeima-daugiau kaip penki vaikučiai smile.gif ,trys,na ar keturi,penki dar sakyčiau,pilna šeimos sudėtis ir tiek vaikams tiek tėvams dar nėra sunku išauklėti,išleisti i gyvenima šitiek vaikučiu .fiziškai bent jau šeši ir daugiau vaikų man turėti būtų persunku. rolleyes.gif šiap kada nors vieno dar norėčiau....
Atsakyti
man trys vaiaki normalu(nors pati turiu tik viena sese),o va 4 jau daugoka.... 4u.gif
Atsakyti
3 vaikiukai pats tas thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti