Įkraunama...
Įkraunama...

Kelių asmenų šeima jums atrodo gausi?

Manau kad trys tai jau labai dau-kol apibegioji visus dienos neuztenka.
Atsakyti
Trys vaikai - jau nemažai smile.gif , o keturi - daug ...
Atsakyti
mes planuojame tris tureti,man atrodo pats tas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2010 02 02, 09:55)
O už 3 vaikus - 300 lt tongue.gif

O kas juos gauna???
Auginu 4,-pajamos tokios, kad kiekvienam išeina 536 (remiama 525)-negaunu nieko daugiau, nei užsidirbam. Už butą praeitą mėnesį susimokėjo virš tūkstančio. Tikrai pikta su tokia valdžia gyvent-anais metais gaudavom 447 litus vaikams, tai jie buvo skirti būreliams, mokyklai ir pan., Aš nieko nesakau-reikia mąstyti prieš gimdant, bet visais laikais gausios šeimos buvo kažkaip daugiau mažiau remiamos. Juk vien pagalvoju, kad iš tokių pajamų gyvena trijų asmenų (atlyginimus moka ne už vaikus) šeima ir šešių, juk viską dauginti reikia ir elektrą ir vandenį ir t.t. Nežinau nei vienos valstybės kur nemokami vaiko pinigai gausiom šeimom.
Atsakyti
Sveiki,

Radau geros info apie tai, kaip auginti ir auklėti vaikus, kai šeimoje jų ne vienas. Mielai pasidalinčiau. Galite parašyti man asmeniškai.

Atsakyti
Man gausi šeima 3 vaikučiai smile.gif
Atsakyti
pas mane 3-pats tas 4u.gif bet man atrodo,kad keturi yra jau daug... ax.gif bet jei tureciau taip neatrodytu gal lotuliukas.gif
Atsakyti
tikrai taip, savu vaiku per daug nebuna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mama4XL @ 2010 02 23, 14:53)
O kas juos gauna???
Auginu 4,-pajamos tokios, kad kiekvienam išeina 536 (remiama 525)-negaunu nieko daugiau, nei užsidirbam. Už butą praeitą mėnesį susimokėjo virš tūkstančio. Tikrai pikta su tokia valdžia gyvent-anais metais gaudavom 447 litus vaikams, tai jie buvo skirti būreliams, mokyklai ir pan., Aš nieko nesakau-reikia mąstyti prieš gimdant, bet visais laikais gausios šeimos buvo kažkaip daugiau mažiau remiamos. Juk vien pagalvoju, kad iš tokių pajamų gyvena trijų asmenų (atlyginimus moka ne už vaikus) šeima ir šešių, juk viską dauginti reikia ir elektrą ir vandenį ir t.t. Nežinau nei vienos valstybės kur nemokami vaiko pinigai gausiom šeimom.

Daugokai už paslaugas mokate g.gif
Ar kreipetes dėl kompensacijos už šildymą ir vandenį į socialinės paramos skyriu?
Manau, kad jums priklausytų kompensaciją, už butą mokėsite mažiau . mirksiukas.gif Jei dar negaunate, paskubėkite, kompensacija skaičiuojama atbulinę datą tik už 2 mėn.
Jei turite klausimų, parašykite man AŽ , pabandysiu atsakyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mama4XL @ 2010 02 23, 14:53)
O kas juos gauna???
Už butą praeitą mėnesį susimokėjo virš tūkstančio.

Sutvarkykit dokumentus kompensacijai, jums turi būti skaičiuojama
Paramos įstatymas :
http://www3.lrs.lt/p...s...ery=&p_tr2=
Dėl kompensacijų 6 straipsnis ir 10 straipsnis
Sėkmės
Atsakyti
4u.gif thumbup.gif
Labai puiki pramoga- dovana pasiplaukiojimas jachta Trakuose http://www.jachta.ten.lt/ jei užsisakysite iki gegužės 15, 20 procentų nuolaida visiems užsakymams sezono metu. lotuliukas.gif tel. 868244771 mirksiukas.gif
Atsakyti
Kai laukiaus trečio, atrodė nedaug. Bet kai dabar darbai prasčiau einasi, tai jau atrodo daug. O dar kai sužinojau, kad netyčiukas po širdele, tai jau visai baisu pasidarė.
Atsakyti